KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1113
1.4.11 10:05

sluníčko, ale já celý minulý vikend špinila? Soft v Praze jsem ležela 20 min pak nás vyšoupli, ale taky zvláštní v Sanusu jsem nesměla nic pít a ležet tam jsem musela s nohama nahoře 4 hodiny, a Praze hodně pít a ležet na břichu. Tomu taky nerozumím. ale jak píše Sluníčko buď se to zahnízdí, či odejde MS myslím je to hodně o štestí a ležením to člověk neovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
1.4.11 10:08

Jani, to jsi měla spíš zahnízďovací. Já tenkrát dostala MS a za tři po ní jsem začala špinit a špinila jsem celý týden až do té doby, než došlo na operaci.
U nás se leží hodinu na zádech s podloženým zadečkem a pak jsem jela sama autem domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
1.4.11 10:18

Tak jsem Sluni uklidnila :hug: opravdu v každém Caru to mají jinačí, myslím je to hodně o štěstí a psychice, tentokrát jsem si od první minuty co mě mimiska vložili jsem si řekla je to tam a a nic jiného jsem si nepřipouštěla byla jsem vyrovnaná, ale ty předchozí pokusy jsem tomu nedůvěřovala, ale myslím fakt mě pomohli lázně tam jsem měla procedůru mojžíšové cvičení a byli tam holčiny co měli větší problémy tak jsem si říkala co řeším mám holčičku hlavně že člověk je zdraví to je nejdůležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
1.4.11 10:22

Sluni a moc Ti přeji, aby jsi měla vše v pořádku taky sis vytrpěla své a měla jsi dvě krásná miminka :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
1.4.11 10:23

Jani, já tomu věřila ze začátku vždy, ale pak mě chytla nervozita. Teď jsem se snažila věřit asi nejvíce a říkala si, že urřitě budou chtít být přeci v bříšku na svatbě maminky s tatínkem.
Je fakt, že je to jiné, když se snažíte o druhé a jedno už máte než když člověk nemá nich a chce teprve první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
1.4.11 10:25

Jani, moc díky. jsi hodná. A od kud jsi, jestli můžu vědět? Že máš v podpisu CAR HK a Prahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
1.4.11 10:40

Ahojík, tak 11.4.jedu do CARU na KO před KET.POkud to bude jako loni, po týdnu půjdu pak na KET.Kéž by to vyšlo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
1.4.11 11:20

Sluni jsem z Hradce králové a jezdili jsme do Sanusu a tak jsme byli docela zklamaní tak pak jsme se objednali do Prahy Pronatal. A Ty jsi odkud taky někde Hradec Králové? a Ty jezdíš do Arleta zda si to dobře pamatuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
1.4.11 11:22

Market to vyjde držím palečky :hug: :hug: musíš tomu věřit a bude vše ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
1.4.11 12:12

Jani, jsem z HK a jezdíme do Arlety. Já na Sanus zrovna chválu neslyšela, tak jsem chtěla hned do Arlety a jsem tam spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
1.4.11 12:36

Sluni to je supr že jsi z Hradci to bychom mohli jít na kafčo? jinak v Sanusu co si slyšela je pravda tam je nejdříve zajímali peníze a pak to ostatní a co výsledku už něco víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
1.4.11 13:48

Ahoj holky :mavam: ,
tak jsem po prochajdě,mám uvařeno,za chvíli půjdu pro synátora do jesliček,byl tam dnes naposledy,asi mu to bude chybět,moc se mu tam libilo :think: .
Nechám si ho už doma,je to totiž dost finančně náročné(2000Kč/měsíc),což si teď moc nemůžeme dovolit,když jsem doma..... Je to ale hroznej divoch,tak doufám,že budeme oba v klidu,mám strach,aby se něco nepo…o!
Markét embrijko je určitě to pravý miminkovský,máš UZ ve stejný den jak já a Jana,tak to by bylo,aby to nedopadlo dobře :dance: .
Jani-ty jezdíš do Pronatalu Praha? Tam odtud máme našeho Patrika,doufám,že teď i toho sourozence,jsou tam mooooc šikovný :potlesk: . Jsem objednaná na UZ Na 11.4. na 14:10,tak se tam třebas uvidíme :lol: .
Sluní-jak je,těhulko :srdce: .
Mám ještě dotaz,vím že se to už někde řešilo,ale zajímalo by mě,jak to máte vy…totiž se sexíkem. V Caru říkali minimálně 10 dní abstinence,což už máme dávno splněno,ale já mám pořád strach :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
1.4.11 15:54

Jani, někdy bychom třeba mohli.
Už vím HCG. Měla jsem ve středu přes 5 tis. Ptala jsem se setřičky, zda to vypadá na dvojčátka, tak říkala, že by to mohla být, ale že se uvidí až z UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
1.4.11 15:56

Dinul, nám říkali týden. My jsme sexíkovali 11.den a 15.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.4.11 08:49

ahoj holky. tak dneska 10 den a opět sněhobílo. soft, tak jsme v tom spolu. já mám ještě 3 mrazáčky, tak to vidím na další pokus. co se dá dělat, musím bojovat dál. do lázní sice nepojedu, ale je sezóna na kolo a sporty tak budu chvilku aspoň sportovat do dalšího pokusu a nějak se zabavím. soft, vím, že to moc nepomůže, ale můžeš se uklidňovat mnou - já nemám ještě žádné dítě a k tomu všemu mám 36 let. ale druhé ti určitě taky vyjde - věřím tomu (protože si to moc přejeme). holky, vám držím palečky, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí