KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
3.4.11 10:41

Ahojky, přeji krásný slunečný den.
Hlásím, že u mě zatím dobrý. Ufff, snad bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.4.11 11:06

Ahoj holky,no já dnes 12.den testla a nic,tak jdu vysadit léky :-( a balím to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
3.4.11 11:53

:hug: Soft, je mi to líto. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.4.11 08:23

Ahoj holky :mavam: ,
omlouvám se za víkendovou absenci,ale byli jsme všichni doma,tak jsem nějak nestíhala…
Sluní-doufám,že už je vše v pohodě,zakrvácení je fakt normální,bude to určitě OK,žádný strachy :potlesk: . A jak ti je,už se cítíš těhotně :mrgreen: ?
Soft-moc mě mrzí,že je testík negativní,tolik jsem si přála,aby to vyšlo nám všem :hug: . Hoď to teď za hlavu a naber síly do nového snažení :srdce: . Je to těžký,ale myslím,že tady platí pravidlo „Co tě nezabije,to tě posílí“. Já se vždy vrhla do dalšího s nažení ještě s větším elánem.....drž se :kytka: .
Jani-v Pronatalu se chodí normálně do těch ordinací jak mají UZ,popovídají si,udělají ultrazvuk,kouknou na velikost a na srdíčko,to by už mělo být vidět,dají ti zprávu pro tvého gyndaře a pá pááá. Jestli si to dobře pamatuju,tak je to tak rychlý,že než jsem se nadála,už jem byla venku,lehce zmatená,ale neskonale šťastná :dance: .
To je fajn,tak to se uvidíme,mě poznáš bezpečně,vysoká,světlé vlasy a budu mít jako doprovod synáčka s mojí maminou,tak tam zase uděláme vzrůšo,je dost živej :lol: .
Jen to pondělí je tak mooooc daleko :cert: .
Mějte se hezky,ostatní zdravííííím :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.4.11 08:26

Igule-jdi do mrazáčků,budeme tu s tebou držet palečky a fandit :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
4.4.11 08:41

Ahoj Dinul,
díky, zatím je od té doby čisto. Vím, že na začátku těhu a kor po IVF je to časté, ale člověka to stejně vyleká. Jinak těhotně se ani moc necítím. Včera mi teda bylo po nějakých jídlech lehce na :poblion: a malinko zvětšená prsa, jinak nic. Asi mě nechtějí miminka/o trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.4.11 09:04

Ahoj Sluní,
to jsem ráda,že už ti je fajn. Je to jasné,takové stavy vždy vyděsí :cert: .
Mě pořád tlačí v podbříšku,jak kdybych tam měla kámen,břicho mám opravdu jak v pátém měsíci :roll: .
Včera jsme byli na návštěvě u babičky,musela jsem si rozepnout knoflik na kalhotách jak mě to břicho tlačilo. Ale nebolí,je to spíš nepříjemné,tak doufám,že je vše v pořádku :think: .
Ten strach je pořád stejný,doufám,že se po UZ trochu uleví…
Tak pááá a opatruj se :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.4.11 09:07

ahoj holky :mavam: Dinulko a řeknou zda jedno miminko či dvě v to pondělí už se taky nemohu dočkat, tak se snad poznáme a potkáme mám asi 168 světlé vlasy a ještě nevím co budu mít na sobě :mrgreen: jinak hned to snámi ukončí a pak šoupnou ke svému gynekologovi? někde jsem četla, že nechavájí do 3 měsíců? Jinak nemám žádné chuťe jen velkou zimnici každý večer a musím si jít koupit podprsenku, jak mám prsa nalitý :mrgreen: a občas zabolí břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.4.11 09:07

Dinulko, přesně mám taky takhle nalitý břicho jak v 5 měsíci a bereš co za léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
4.4.11 09:08

Dinul, já jsem nafouklá z Utrouše, takže rozepnutý knoflík mám pořád, když sedím.
Ono se nám po UTZ uleví, ale jen na pár dní, pak se zase budeme klepat. Záleží, jak budou často. Obecně se chodí jednou za 4 týdny. :-( Kamarádka, co má mimi přirozeně, tak byla u dr. na prvním UTZ a ta jí řekla, že až skončí první trimestr ať přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.4.11 09:10

Ahoj Jani,je to už víc jak 3 roky,tak nevím,jestli se něco nezměnilo…ale tenkrát mě rovnou šoupli k mojí gyndařce,jen jsem myslím ve 4 měsíci jela na genetiku ma jejich odloučené pracoviště. Už nevím jak se to jmenuje,ale mají to na svých stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.4.11 09:11

Přesně tak Sluni při prvním mimču jsem šla až po prvním trimestu na další ultrazvuk, jenže mě zjistili silnou cukrovku tak jsem musela chodit častěji jenže mám jiného gynekologa a ten bohužel řekl, že se to nechá být a cukr mě nebude zatím kontrolovat :think: a k tomu mám A- tak jsem mu řekla, že aspoň protilátky a na to se nevyjádřil nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.4.11 09:12

Jo Dinulko tak jsem jela tak před IVF mě dělali testy zda je vše ok. Tak vím kde to je moc Ti díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.4.11 09:13

Beru Estrofem 1-1-1,pak Utrogestan 2-2-2,kyselinu listovou ráno+ půlku Prednisonu, a Magne B6 1-0-1.
Připadám si jak chodící lékárna,už se těším,až to budu moct vysadit,ale bere se to až do 12 týdne :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.4.11 09:15

Já beru utrogestan 2 ráno a 2 večer půlku pregnison. 1 listovku a 1 magne B6. To je síla, ale nejvíce mě bolí břicho večer. až do 12 týdne to je děs. a ještě jeden příznak, mám pořád hlad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí