Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jani, tak to teda tvůj gyn. nic moc. Raději bych ho změnila, nebo donutila udělat vyšetření na cukr a dále. Mám kamarádku, co měla při prvním těhu-cukrovku, po porodu dobrý, pak otěhotněla, ale potratila, pak se za čas zjistilo, že má cukrovku „normální“ (asi jí měla celou dobu) a teď má ani né měsíční miminko.
Já mám Utrouš 2×2, nyní tedy 3×2 kvůli tomu zašpinění, prednison a beru mamavit vitamíny.
Ahoj holky,já už asi dnes naposledy
.Už se vrchu zase na jiné činnosti ,moc vám všem děkuji za podporu a drřím moc palečky,atˇvše dobře dopadné a hlavné klíííííd ![]()
Ignul ,ty ještě vdž ,dnes jsi 12.den.
Na ten hlad pozor,při minulém těhu jsem ho měla taky a přibrala jsem 24 kilo
.
Tak já se budu snažit odolávat všemu pokušení
.
Holky,už se normálně koupete?
Já jsem před chvílí vylezla ze sprchy,tak mě lákalo napustit si vanu,ale raději jsem se na to vykašlala…
Dinulko chtěla jsem se koupat, ale bojím se tak sprchuji. Jinak v minulém těhotenství jsem přibrala 30 kilo, ale to bylo tou cukrovkou mě se břicho zalilo 15 litry plodové vody tak jsem si na porodním sále hned připadla lehčí
a dcera měla 4020 Jinak Sluni hodně o gynekologovi přemýšlím, že ho změním, protože mě přijde že uznává jen těhotenství normální cestou, ale musí uznat, že to v dnešní době není jednoduché.
Tak já nejdřív měla pořád na něco chuť. Teď sice trochu hlad mám, ale nějak nemám na jídlo pomyšlení…
Jani a ke komu chodíš?
Do Bydžova ke Kulichovi, a Ty kam Sluni? dříve když jsem pracovala fe Fakulce tak jsem chodila tam a to byla paradá tak bylo naprosto všechno vybavení.
Boudyšová. Má to své výhody (krátká objednací doba, nečeká se tam, každé ráno bere bez objednání akutní případy), ale když člověku něco je není prý moc odbornice, co jsem slyšela od známých a taky má protivné sestry. Na jeden den v týdnu tam chodí její syn a ten je dobrý, ale poradny pro těhu má ona, tak uvidím, co budu dělat, až mě z CARu pošlou pryč. Ale co tak vím, tak snad první trimestr si mě tam nechají. Do FN jsem chodila dříve ke Kokrdovi, ale pak mi řekli, že toho mají moc a ať si jdu ke své obvodní gyn.
Chtěla bych taky zpátky do nemocnice, ale řekli my kdy nejsem jejich zaměstnanec tak už si mám najít svého gynekologa. kamaradká sestry jezdila do Arlety a taky si na ně nemohla ztěžovat tak myslím, že tam jezdila skoro po celou dobu těhotenství a v Sanusu to mají po celý první trimestr a pak tam taky mohou zůstat. Asi v Praze toho mají více hlavně zahraničních klientů.
Jinak k tomu sprchování. Taky raději vanu ještě nenapouštím a jen se sprchuju. Píší, že u napuštěné je riziko infekce, i když je člověk doma a sám, tak by to asi vadit nemělo. Když už koupel, tak né v horké vodě, což si někdo neumí představit, takže raději nic.
Tak jsem začala dnes dopoledne na procházce taky špinit
.
Doufám,že bude vše v pořádku,dala jsem Utroše a 3 hodinky jsem ležela s nožkama hore,tak budu doufat
.
Po těch // nevím,jak bych neúspěch zvládla ![]()
Dinul, neboj, to bude dobrý. Vždyť jsme si dopolko psaly o tom, jak je to běžné.
Dinulko to bude v pohodě jak jsem psala před minulý víkend jsem špinila dá se říci, že to nebylo špinění, ale slabší menstruace klasicky 3 dni a žádné léky jsem nezvyšovala tak asi to tak má být zítra jdu opět do laborky jak se my zvýšilo HCG po týdnu. hlavně být v klidu a odpočívat.
Dinulko to bude v pohodě jak jsem psala před minulý víkend jsem špinila dá se říci, že to nebylo špinění, ale slabší menstruace klasicky 3 dni a žádné léky jsem nezvyšovala tak asi to tak má být zítra jdu opět do laborky jak se my zvýšilo HCG po týdnu. hlavně být v klidu a odpočívat.