KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
4.4.11 09:19

Jani, tak to teda tvůj gyn. nic moc. Raději bych ho změnila, nebo donutila udělat vyšetření na cukr a dále. Mám kamarádku, co měla při prvním těhu-cukrovku, po porodu dobrý, pak otěhotněla, ale potratila, pak se za čas zjistilo, že má cukrovku „normální“ (asi jí měla celou dobu) a teď má ani né měsíční miminko.
Já mám Utrouš 2×2, nyní tedy 3×2 kvůli tomu zašpinění, prednison a beru mamavit vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.4.11 09:26

Ahoj holky,já už asi dnes naposledy :-) .Už se vrchu zase na jiné činnosti ,moc vám všem děkuji za podporu a drřím moc palečky,atˇvše dobře dopadné a hlavné klíííííd :lol:
Ignul ,ty ještě vdž ,dnes jsi 12.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.4.11 09:27

Na ten hlad pozor,při minulém těhu jsem ho měla taky a přibrala jsem 24 kilo :cert: .
Tak já se budu snažit odolávat všemu pokušení :andel: .
Holky,už se normálně koupete?
Já jsem před chvílí vylezla ze sprchy,tak mě lákalo napustit si vanu,ale raději jsem se na to vykašlala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.4.11 09:28

Ahoj Soft :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.4.11 09:45

Dinulko chtěla jsem se koupat, ale bojím se tak sprchuji. Jinak v minulém těhotenství jsem přibrala 30 kilo, ale to bylo tou cukrovkou mě se břicho zalilo 15 litry plodové vody tak jsem si na porodním sále hned připadla lehčí :mrgreen: a dcera měla 4020 Jinak Sluni hodně o gynekologovi přemýšlím, že ho změním, protože mě přijde že uznává jen těhotenství normální cestou, ale musí uznat, že to v dnešní době není jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.4.11 09:46

ahoj Soft :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
4.4.11 10:26

Tak já nejdřív měla pořád na něco chuť. Teď sice trochu hlad mám, ale nějak nemám na jídlo pomyšlení…
Jani a ke komu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.4.11 10:39

Do Bydžova ke Kulichovi, a Ty kam Sluni? dříve když jsem pracovala fe Fakulce tak jsem chodila tam a to byla paradá tak bylo naprosto všechno vybavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
4.4.11 10:46

Boudyšová. Má to své výhody (krátká objednací doba, nečeká se tam, každé ráno bere bez objednání akutní případy), ale když člověku něco je není prý moc odbornice, co jsem slyšela od známých a taky má protivné sestry. Na jeden den v týdnu tam chodí její syn a ten je dobrý, ale poradny pro těhu má ona, tak uvidím, co budu dělat, až mě z CARu pošlou pryč. Ale co tak vím, tak snad první trimestr si mě tam nechají. Do FN jsem chodila dříve ke Kokrdovi, ale pak mi řekli, že toho mají moc a ať si jdu ke své obvodní gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.4.11 10:54

Chtěla bych taky zpátky do nemocnice, ale řekli my kdy nejsem jejich zaměstnanec tak už si mám najít svého gynekologa. kamaradká sestry jezdila do Arlety a taky si na ně nemohla ztěžovat tak myslím, že tam jezdila skoro po celou dobu těhotenství a v Sanusu to mají po celý první trimestr a pak tam taky mohou zůstat. Asi v Praze toho mají více hlavně zahraničních klientů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
4.4.11 12:29

Jinak k tomu sprchování. Taky raději vanu ještě nenapouštím a jen se sprchuju. Píší, že u napuštěné je riziko infekce, i když je člověk doma a sám, tak by to asi vadit nemělo. Když už koupel, tak né v horké vodě, což si někdo neumí představit, takže raději nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.4.11 14:24

Tak jsem začala dnes dopoledne na procházce taky špinit :pocitac: .
Doufám,že bude vše v pořádku,dala jsem Utroše a 3 hodinky jsem ležela s nožkama hore,tak budu doufat :nevim: .
Po těch // nevím,jak bych neúspěch zvládla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
4.4.11 15:58

Dinul, neboj, to bude dobrý. Vždyť jsme si dopolko psaly o tom, jak je to běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.4.11 16:08

Dinulko to bude v pohodě jak jsem psala před minulý víkend jsem špinila dá se říci, že to nebylo špinění, ale slabší menstruace klasicky 3 dni a žádné léky jsem nezvyšovala tak asi to tak má být zítra jdu opět do laborky jak se my zvýšilo HCG po týdnu. hlavně být v klidu a odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.4.11 16:09

Dinulko to bude v pohodě jak jsem psala před minulý víkend jsem špinila dá se říci, že to nebylo špinění, ale slabší menstruace klasicky 3 dni a žádné léky jsem nezvyšovala tak asi to tak má být zítra jdu opět do laborky jak se my zvýšilo HCG po týdnu. hlavně být v klidu a odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí