KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1113
6.4.11 11:12

Market ják píše Sluníčko fakt na to nejde myslet je to strašně psychycky náročný pak čekat na test zda // pak aby to bylo vše v pořádku když ano zvládnout to donosit do 9 měsíce fakt samý strach a psychika. Sluni uvidíme spíše zamluvím radnice nehodlám na nic čekat aspoň na radnici ho nacpu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
6.4.11 11:30

Já jsem si to myslela, je to náročné pro nás pro všechny.A nemyslet na to, je snad nemožné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
6.4.11 16:09

ahoj holky :mavam: tak mám vysledky hcg 6430 minulé utery 620 a za týden tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
6.4.11 18:50

Jani, paráda, krásně ti to stoupá. Ob den jednou tolik, tak ti docela vychází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
6.4.11 18:57

ahoj Sluni :mavam: kyž vydíš ty hodnoty myslíš jedno miminko či dvě? za chvíli jdu číst malej pohádku a půjde chrnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
6.4.11 19:00

Spíš bych to viděla na jedno. Ale hlavní bude UTZ. Neutíká to, viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
6.4.11 19:17

je ty si mě uklidnila, :hug: že by jedno miminko a Ty jdeš teď někdy na ultrazvuk? zítra? my s Dinulkou v pondělí neutíka ale ještě pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
6.4.11 19:18

Jj, vy obě v pondělí, já již v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
6.4.11 19:40

Holky stále si Vás pročítám a přemýšlím,že další pokus ,pokud se pro něj rozhodnu by byl asi také jinde.Mám také trochu pocit,že jim u nás v centru jde hodně o peníze.Sice jsou hodní ,ale napadlo mě,jestli mi také třeba netransferovali špatná embryjka,když se to nepovedlo,sice mě to napadlo ,ale říkala jsem si,že by snad neměli to svědomí a oni jinde mají 8-o .Je to fakt síla,určitě tuší co prožíváme,jak je to vše drahé a hlavně psychyicky i fyzicky náročné a ještě se nestydí takto zachovat.
Holky a kdo z Vás kam chodíte v Praze.Moje známá tady od nás si např . ten Sanus chválí,jezsí do Pardubic a chodí tam i na gynekologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
7.4.11 07:45

Soft, s Prahou ti bohužel neporadím. Ale není Sanus jako Sanus. Jeden je v Hradci a ten slýchám negativa a další v Pardubicích a ten je prý mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
7.4.11 08:10

ahoj holky :mavam: ahoj Soft :mavam: jsem ráda, že si přišla zkus si najít wwww.pronatal.cz , ze Sanusem Pardubice nemám zkušenosti jen z Hradeckým, ale jak píšeš hodně je to náročné psychycky fyzicky, ale i pěněžně bohužel si na tom dost mastí kapsu na lidským neštěští a do budoucna radši nemluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
7.4.11 10:09

ahoj Soft, dlouho jsem byla pacientkou Pardubickýho Sanusu, tehdá byl mým lékařem Dr. Středa, který teď pracuje v Pronatalu v PH, když v Pcích končil a já se pak dostala k pí doktorce Novotné tak jsem viděla ten rozdíl. Takže jestli Ti někoho můžu fakt doporučit, tak je to ona, poradí, probere, doporučí. Já jsem do Sanusu přestoupila, protože jsem si myslela, že je to soukromé a chtěla jsem prostě tu nejlepší péči, protože už tehdá jsem měla dost problémů. Často jsem tam měla pocit, že penízky jsou móóóc důležitý. Když jsem změnila pojišťovnu, tak mi řekli, že s mojí pojišťovnou nespolupracujou a že mě neošetří (i přešto, že mi na pojišťovně řekli, že mají a to bezplatně). Jinak příjemná sestřička byla fakt nepříjemná. Ať si všechno zaplatím v hotovosti. Když jsem se zeptala, kolik to stojí (chtěla jsem vědět přibližně, nebyla jsem si jistá jestli mám při sobě dost peněz), řekla, že neví. Šla jsem a pro mě Sanus PCE fakt už neee. Po tolika letech, co jsem tam byla pacientkou, jsem docela koukala. V Hradeckým Sanusu jsem byla operovaná (srůsty). Se Sanusy mám hodně zkušeností a už jim prostě nevěřím. Na tvém místě bych šla jinam - příp. zkusila Prahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
7.4.11 10:15

Ahoj holky :mavam: !!!!
Tak jak se vám daří? Co miminka,nezlobí vás :poblion: ?
Já se snažím odpočívat,i počítač flákám,jak vidíte.....
Bříško pořád pobolívá,ale od pondělka už bez krvácení,tak snad to bude dobré,těším se na pondělí :mrgreen: .
Jani-bude asi změna,pojedeme s mužským autem,dítko nechám s maminou doma. Bude to tak lepší a víc v klidu :think: .
Soft-taky se přikláním k Pronatalu Praha,otěhotněla jsem tam na poprvé,teď podruhé sice a problémy ale věřím ve šťastný konec :andel: . Jsou tam moc milí a dle mého názoru profíci.
Sluní-už zítra,viď :dance: . Těšíme se na fotečku!!!!
ostatní mooooooooc zdravím!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
7.4.11 11:03

ahoj Péti :mavam: ano přesně jsi popsala jak píšeš Sanusu opravdu první chtěji peníze, ani jsme nevěděli za co platíme. potom výkon. ano sestřičky dost morbidní, a dost černý humor na pacienty, proto se my sanus zhusil jinak ano MUDr. Sředa pracoval v Sanusu pak utekl do Pronatalu a já k němu chodím v Praze Dinulka to nevím ke komu chodí, ale s Pronatalem je taky spokojená. MUDr. Sředa sám říkal, že už se v Sanusu na to nemohl dívat na ten přístup tak proto utekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
7.4.11 11:06

ahoj Dinulko :mavam: jak Ti je a co miminka? mě dnes je naprosto :poblion: chvíli jsem plelala záhonek a musela jsem letět jak jsem si libovala, že my nebude špatně jako při prvním těhu tak bohužel jsem se zmílila a je to tady znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí