Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Sluní,
gratulka k bročkovi,možná k broučkům
.
Mě taky doktorka v to pondělí řekla,že se zřejmě udrží jen jedno,to druhé je prý nepravidelné…tak uvidíme,v pondělí bude překvápko
.
Neboj Sluní,je to určitě velký bojovník,když už se chytil,tak to určitě nevzdá,až za 8 měsíců
.
Doktoři straší,abysme byly opatrné a dávaly na sebe pozor,věřím,že vše bude OK! A máš fotečku?
Mě bylo zase od včerejška blbě,zase ty tachykardie,nejlepší je to v leže,tak se pořád jen válím,máme normální PC,tak nemůžu v posteli ani na internet
.
Markét-super že máš ŠŽ v pohodě,můžeš v klidu těhotnět,už se ti to blíží
.
Ostatním přeji kráááásný den ![]()
Dinul, díky. Snad bude to jedno v pořádku. Fotečku mám, zítra to vyfotím a hodím sem. Jdu si zdřímnout. pa
ahoj holky
Sluni tak to moc gratuluji
k dvou andílkum jak píše Dinulka, když se uhnízdili tak se budou držet zuby nechty. Jen mě trošku vyděsilo, že musíš mít klid to mám špatné svědoví vůbec neodpočívám celý den jsem v jednom kole, až večer padnu a lehnu ještě doděláváme dům k tomu zemědělství pak o malou se starám a potom chodíme na dlouhé procházky na kole jezdím tak jsem zvědavá co mě řeknou v pondělí radší to ani nechci slyšet. Sluni pěkně odpočívej ![]()
ahoj holky,
Markét na KET jdu 17.4.,v úterý taky jedu (ultrazvuk), tak jsem zvědava. Psala jsi, že ty to máš asi 18.4., tak to to budeme mít skoro stejně.
Sluni, díky za odpověd ohledně KET/ET. Je zajímavý slyšet, jak to mají ostatní. Jelikož se mnou se o prodlužený kultivaci něchtěli vůbec bavit /asi maj strach, že nebude, co transferovat/. S mejma mražákama taky nechtěj dělat hokusy pokusy. Manža má morfologii 0 % a málo spermií, tak jesti ne proto. Ale hergot, že to prostě neřeknou. Možná si to myslím blbě.
Hezký pátek.
Peti, my nemáme morfologii o moc lepší, ale tím, že bylo 11 vajíček oplodněných (ICSI), tak jich bylo dost na PK.
Jani, já mám mít klid kvůli tomu, že mimi tam nejsou zakouslá jak by měla být a pak taky kvůli té cystě, že by se mi mohl přetočit vaječník a byl by průser. Jinak bych takový klid mít nemusela.
Jani díky a přeji ať se vajíčka pořádně zakusujou a ať se zakousnou a držej jak hřebiky. To jsi měla hodně 11 vajíček. Asi už chápu, já jich měla jenom 5 metodou ICSI - tak asi když jich je tak málo, tak do té PK nejdou.
koukám, tak dneska není muj den
Myslela, jsem aby se mimi pořádně zakousla a držela jak hřebíky (původně jsem napsala vajíčka).
Taky jsem zjistila (Kolumbus), kde jsou ty popisky, tak tam něco hodím.
No fakt bych potřebovala dovolenou (no a nejlépe mateřskou)
MY VŠECHNY TADY NA NI ZA CHVÍLI BUDEM ![]()
ahoj holky
Dinulko Sluni jak Vám je? mě je čím dál bídněji
a dnes malá špatně spala tak teď bych spala i za stoje
, ale jedem na kola takže večer padnu a půjdu chrupat akorát chci vidět na CT1 o Lucce Bíle. Sluni miminka se budou držet zuby nechty a když příroda rozhodne o jednom miminku tak to bude krásný silný jedinec který bude v bříšku do 9 měsíce. Myslela jsem to takto kdyby mě na ultrazvuku řekli, že je něco špatně, že bych si za to mohla, že neodpočívám. holký krásnou sobotu ![]()
ahoj holky
Dinulko zítra Ti přeji ať máš vše v pořádku na ultrazvku, už se taky nemohu dočkat
přeji hezký zbytek dne.
Ahoj Holky, moc Vás zdravím ![]()
Sluníčko - určitě vše dobře dopadne a hlavně věř, že to dopadne tak, jak to dopadnout má a to je určitě dobře.Moc držím palečky.
Opatruj se.
My jedeme zítra do CARu, tak to už budu vědět ermín KET, škoda, že to není už zítra.Užn se na Snehuláčka těším
je tam chudinka tak sám
![]()
Holky, jdu do vany a těším se na Superstra, jsem na to maniak sleduju to každý rok ![]()
Krásný večer.Těhulkám hladím bříška a čekatelkám držím palce!
![]()
ahoj Market
držím palečky ať brzy máš sněhuláčka
a pak písni co a jak já už se taky nemohu dočkat ultrazvuku jedu zítra ale už mě to připadá věčnost. a jak jinak se máš?
Jani - moc děkuju za optání.Vůbec ničeho se neboj, ale naopak se těš.Uvidíš svého bobíska ![]()
Určiět zítra napíšu, co jsem se dozvěděla, právě jsem dopočítala léky, co mi zbyly z posledního IVF a KEt, tak abychom toho zase nemuseli kupovat tolik.
krásný večer ![]()
Ahoj holky
,
všem přeji krásné pondělí. O víkendu jsem vás zase zanedbávala,přes týden se pokusím to napravit
.
Všem kdo jdou dnes na ultrazvuk držím palečky,jsem na nás všechny zvědavá!!! Markét-pak s tebou budeme počítat dny do testíku
.
Jani-snad už si budeme užívat jen pohodové těhotenství,viď
?
Sluní-ty jsi v předstihu,už jsi viděla srdíčko,tak nám dnes drž palce a opatruj vás
!!!
páá,dám pak vědět ![]()
Péťo-na tebe jsem skoro zapoměla
.
Už se ti to taky blíží,viď? Budeme mooooc fandit
.