Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dinulko určitě dětsko nechat doma, já taky malou nechám u našich a zůstane tam do úterý aspoň budu moct ráno spát dýl než jen do 6 ![]()
Ahojky,
Dinul, paráda, že už je to u tebe ok.
jani, mě je taky na
Jen co se vzbudím, je mi blbě, dopoledne jsou krušná, od oběda to už jde.
ahoj Sluni dopoledne je to nejhorší, ale co jsem měla v prvním těhu čím ten plod byl starší tak pak jsem zvracela až do večera celý první trimestr. chtěla mě Dr. dát na kapačky, nešla jsem tak jsem to vyrešila tím, že kolem 21 mě bylo lip tak jsem se naládovala, abych měla z čeho
druhý den připadala jsem si jako když mám bulímiji
a pak jsem ukončila první trimestr a paráda.
No to se mám na co těšit. Doufám, že tak hrozný to u mě nebude. Někdo nezvrací a někomu není špatně vůbec… Do konce trimestru ještě daleko… ![]()
Ahoj holky,děkuju za příspěvky,já do Sanusu nechodím,jezdím do Prahy a oni asi většinou ty soukromá pracoviště hodně na penízky hledí,o nevím.Jednu dobu jsme myslela,že půjdu do Podolí,já tam rodila a přístup je tam dobrý.Jen se tam prý dlouho čeká a někdo si také stěžuje…Asi je všude něco.
Holky těhulky,moc na Vás myslím,atˇje vše O.K. Já si Vás budeu asi pořád pročítat a držet palečky ![]()
ahoj Soft jen snámi pěkně komunikuj
jinak Vás všechny moc moc zdravím ![]()
ahoj holky, jo jo souhlasím se Softem, všude je něco. Zdravím těhulky, jste pro mě důkazem, že to funguje.
a držím palečky. Holky, zajímalo by mě, jak jste to měly Vy -
KET: v jakém stádiu Vám zamrazily embrya, kolik dní dopředu před KET je rozmrazily a jestli je po rozmražní ještě kultivovaly.
ET: po kolika dnech po punkci jste měly ET? Já měla v ne ponkci a v út ET a prodlouženou kultivaci nám ani nenabídly. díky moc (znáte to, hlava mi jede na plný obrátky ![]()
Marketchen - už to máme za pár, jak Ti je?
přeji hezký víkend ![]()
Peti, OPU v pondělí a ET v pátek. Zamrazili mi 6 prvojader hned druhý den a zbytek nechali dál kultivovat. 2 šli na ET v pátek a 3 kultivovali ještě den navíc do soboty - zamrazili z toho ještě 2 (to jedno bylo špatný. KET - rozmrazili všech 6 prvojader a kultivovali je 3 dny - 2 kvalitní a 1 horší mi zavedli, 3 byli špatné a tudíž na vyhození. Embrya byla ve stejném stadiu jako při ET (moruly). 2.KET ve středu ráno rozmrazili ty 2 blastocysty (nejvyšší stadium co lze laboratorně) a po poledni mi je transferovali.
ahoj holky Sluni
ty dnes razíš na ultrazvuk
už se těším na výsledky byla jsem na kosmetice, ale měla jsem co dělat
a jak je Tobě?
Ahoj Holky!
Petruš - je mi fajn,děkuju za optání.ted jsem se vrátila z endokrinologie, štítná v poho, tak můžu v klidu těhotnět.
V pondělí jedeme, tak jsem zvědavá, co mi poví.
Docela se tam těším.je to prostě pocit, že se něco děje.
A třeba zrovna ten poslední sněhuláček bude ten nesilnější.
Sluníčko - těším se na zprávy, ![]()
Petruš - a jak ty jsi na tom? Co tě čeká nebo co máš již za sebou? Nějak ztrácím přehled ![]()
Mohla by sis kdyžtak udělat podpísek ![]()
Ahojky, už jsem tu. Moc děkuju, jak na mě myslíte. Místo 10,45 jsem přišla na řadu 11,45. Dloooouhá prohlídka, lékárna, cesta domů a musela jsem se nejdříve naobědvat, abych nepadla. Dopadlo to tak napůl. Mám pěticentimetrovou cystu, takže nesmím, nic nosit, sportovat, skákat, sex, prostě nic, aby se nepřetočil vaječník. Miminka jsou dvě, ale jedno je malinké (s největší pravděpodobností zanikne) a vyživuje vlastně svou přítomností to druhé, které má již
Ale drží ve sliznice ne moc pevně, takže klid, utrouš 3×2 a 2× týdně si mám píchat pregnyl a na KO jdu již ve čtvrtek. Takže pocity dosti smíšené. Už jsem smířená jen s jedním broučkem, ale mám strach, aby to vyderželo alespoň to jedno.