Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Viki - moc držím palce.Třeba to špinění bylo z nějakých hormonů, jak se zěvtušuje sliznice.Nebo neřekl Ti doktor proč tomu tak bylo?
Jani - asi tak jako rodiče to cítím já.Nejsem věřící, ale osud tomu tak chtěl, abyste měli dvě miminka.Nebo spíš budu mluvit o sobě.Pokud bych čekala dvojčátka, věděla bych, že to tak má být.Toho se řídím, VŠE BUDE TAK, JAK MÁ BÝT!
vy se jistě dobře rozhodnete.Moc Vám v tom držím palce.
Viky to je docela síla a kam jezdíte do Caru? právě to zavedení není vůbec bolestivé, tak nevím nějak neodborně to zavedli. hlavně teď odpočívej chápu Tvé obavy a strach po psychyce ani nemluvím.
Market ty si sluníčko
vždycky mě Tvá slova povzbudí a Tobě moc přeji
, aby jte jeli si už pro sněhuláčka a jak to Tobě dopadlo?
Jani - my byli včerta v CARu.začínáme stimulovat, nebo se připravovat na KET další cysklus, což bude někdy začátek května.Budu si lepit náplasti, střídat je 2× týdně.Je to místo zobání tabletek.
A 10.den cyklu pojedu na KO a dozvím se termín KETU.
Moc bysh si přála, aby to vyšlo.
Holky moc diky, nyni jezdime do Olomouce, clovek proste zkousi co se da…
No doktor rikal, ze je to pry od toho katetru, ze je ta sliznice prekrvena…snazim si rikat, ze zbytecny si s tim lamathlavu, ze stejne clovek uz udelal maximum a zbyva jen cekat, ale ale ale…nejvic me zarazi, ze me uz ted boli bricho,jako kdyby mela prijit MS…no uvidime ![]()
Holky mám zas dotaz
.
Před chvílí mi volala mamina(dělá s manželem v práci),že mužskej se v práci pochlubil,že jsem těhotná a že to asi budou dvojčata. Jsem pěkně naštvaná,sice jsem mu neříkala,ať to nikde nevykládá,ale přislo mi top jako samozdřejmost… Nikdo krom maminy to totiž neví,nechci plašit,co kdyby to nevyšlo
. No mamka říkala,ať to řeknu babičce a dědovi,aby se to nedozvěděli od někoho jiného.....co si o tom myslíte?
Ví to už od vás někdo?
Ahojky
jani, gratuluju ke dvěma
Nakonec budete mít dvojčátka všechny ostatní a já nic… U redukce je prý riziko minimální. Nebudu to popisovat, jak se to dělá, ale týká se to jen toho jednoho embryjka. Ale moc si to nedovedu představit, se s tím srovnat. Ale samozřejmě záleží na vás, finanční a časové možnosti atd.
Transfer může být pěkně bolestivý. zažila jsem dva au a jeden (ten poslední) v pohodě. Mám dost zakloněnou dělohu, takže mi scvakli čípek, a rvali tam katetr. Já nešpinila, ale upozorňovali mne, že je to po tomto transferu časté.
Dinul, u nás to ví jedna ségra (mám dvě), můj taťka (mamku již nemám) a mé 3 kamarádky. Z přítelovi strany nikdo, zatím to nechce šířit, když není nic jisté.
dinulka píše:
Ahoj Sluní
Dinulko radši to řekni dědovi a babičce, aby se to nedozvěděli od někoho jiného, jinak my nikomu nic neřeknem kromě rodičů sestrám ne, dokud nebudem jistí ani malej né dokud nebudeme mít jistotu a jak se rozhodnem. Sluni moc tě zdravím
jak je Tobě posílám obrázek
Obrázek je úúúúžasnýýýý
.
Musím k doktorce,tak se zatím také loučím ![]()
Market a Viky moc Vám holky držím palečky aby vše vyšlo a Vy měli krásného andílka či andílky hlavně žádný stres
myslím na Vás