KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1143
12.4.11 08:29

Viki - moc držím palce.Třeba to špinění bylo z nějakých hormonů, jak se zěvtušuje sliznice.Nebo neřekl Ti doktor proč tomu tak bylo?

Jani - asi tak jako rodiče to cítím já.Nejsem věřící, ale osud tomu tak chtěl, abyste měli dvě miminka.Nebo spíš budu mluvit o sobě.Pokud bych čekala dvojčátka, věděla bych, že to tak má být.Toho se řídím, VŠE BUDE TAK, JAK MÁ BÝT!
vy se jistě dobře rozhodnete.Moc Vám v tom držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
12.4.11 08:29

Viky to je docela síla a kam jezdíte do Caru? právě to zavedení není vůbec bolestivé, tak nevím nějak neodborně to zavedli. hlavně teď odpočívej chápu Tvé obavy a strach po psychyce ani nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
12.4.11 08:31

Market ty si sluníčko :hug: vždycky mě Tvá slova povzbudí a Tobě moc přeji :hug: , aby jte jeli si už pro sněhuláčka a jak to Tobě dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.4.11 08:40

Jani - my byli včerta v CARu.začínáme stimulovat, nebo se připravovat na KET další cysklus, což bude někdy začátek května.Budu si lepit náplasti, střídat je 2× týdně.Je to místo zobání tabletek.
A 10.den cyklu pojedu na KO a dozvím se termín KETU.
Moc bysh si přála, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.4.11 08:40

Holky moc diky, nyni jezdime do Olomouce, clovek proste zkousi co se da…
No doktor rikal, ze je to pry od toho katetru, ze je ta sliznice prekrvena…snazim si rikat, ze zbytecny si s tim lamathlavu, ze stejne clovek uz udelal maximum a zbyva jen cekat, ale ale ale…nejvic me zarazi, ze me uz ted boli bricho,jako kdyby mela prijit MS…no uvidime :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
12.4.11 08:43

Holky mám zas dotaz :zed: .
Před chvílí mi volala mamina(dělá s manželem v práci),že mužskej se v práci pochlubil,že jsem těhotná a že to asi budou dvojčata. Jsem pěkně naštvaná,sice jsem mu neříkala,ať to nikde nevykládá,ale přislo mi top jako samozdřejmost… Nikdo krom maminy to totiž neví,nechci plašit,co kdyby to nevyšlo :zed: . No mamka říkala,ať to řeknu babičce a dědovi,aby se to nedozvěděli od někoho jiného.....co si o tom myslíte?
Ví to už od vás někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
12.4.11 08:44

Ahojky
jani, gratuluju ke dvěma :srdce: Nakonec budete mít dvojčátka všechny ostatní a já nic… U redukce je prý riziko minimální. Nebudu to popisovat, jak se to dělá, ale týká se to jen toho jednoho embryjka. Ale moc si to nedovedu představit, se s tím srovnat. Ale samozřejmě záleží na vás, finanční a časové možnosti atd.
Transfer může být pěkně bolestivý. zažila jsem dva au a jeden (ten poslední) v pohodě. Mám dost zakloněnou dělohu, takže mi scvakli čípek, a rvali tam katetr. Já nešpinila, ale upozorňovali mne, že je to po tomto transferu časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
12.4.11 08:45

Dinul, u nás to ví jedna ségra (mám dvě), můj taťka (mamku již nemám) a mé 3 kamarádky. Z přítelovi strany nikdo, zatím to nechce šířit, když není nic jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
12.4.11 08:49

Ahoj Sluní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
12.4.11 08:51
ahojky
já se už ale zase loučím, jsem v práci a je toho dnes dost. Jen jsem chtěla dočíst včerejší večer. zatím pa :mavam:
dinulka píše:
Ahoj Sluní :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
12.4.11 08:51

Dinulko radši to řekni dědovi a babičce, aby se to nedozvěděli od někoho jiného, jinak my nikomu nic neřeknem kromě rodičů sestrám ne, dokud nebudem jistí ani malej né dokud nebudeme mít jistotu a jak se rozhodnem. Sluni moc tě zdravím :mavam: jak je Tobě posílám obrázek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
12.4.11 08:53

Dinul máš taky obrázek ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
12.4.11 08:54

Obrázek je úúúúžasnýýýý :potlesk: .
Musím k doktorce,tak se zatím také loučím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113

Market a Viky moc Vám holky držím palečky aby vše vyšlo a Vy měli krásného andílka či andílky hlavně žádný stres :kytka: myslím na Vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536

mám,pak ho sem hodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie