KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
13.4.11 08:15

Ahoj holky, diky dodatecne jeste za vcerejsi podporu :-)
Market, chapu, ze muzes mit obavy z narkozy, proste kazdy clovek ma z neceho obavy, jenom jsem Ti chtela rici, ze tyhle zalezitosti mam za sebou, prubeh uplne v pohode, jestli Ti to alespon trochu pomuze. Rano jsem prisla a odpoledne si me manzel vyzvedl a sup domu :-)
Kaydopadne mas-li nyni naslapnuto na KET - nemysli na laparku…ted na Tebe ceka Tvuj snehulacek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.4.11 08:19

Ahoj holky :mavam: ,
Markét-budu moc držet palce,doktorka to určitě pochopí…
Sluní-myslím na tebe,ať dnes dopadne vše na 1 :hug: . Dej pak určitě vědět!!!
Všěchny ostatní zdravím,jdu ještě na chvíli zalézt do pelechu,když je tam tak ošklivo :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
13.4.11 08:23

Viki a Dinulko - moc Vám děkuju.
Jé, Dinulko, ty se máš, taky bych hned zalezla.Dnes je tam opravdu příšerně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
13.4.11 08:28

Jsem domluvená v jesličkách ještě na 14 dnů,tak toho využívám jak to jde. Musím říct,že se mi za ten den ani nestihne stýskat,a to ho vyzvedáváme až ve tři :oops: .
Ale jsem z těch hormonů nějaká vedle,doma bych to špatně zvládala,nemohla bych se mu naplno věnovat,tak si užívám svobody a on je tam moooc spokojenej,miluje děti :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
13.4.11 08:55

ahoj holky moc Vás zdravím :mavam: Dinulko aspoň si odpočneš když máš malýho v jesličkách venku je ošklivo tak taky malou nechávam do tři jinak si ji beru po obědě. jinak jak se holky mate Viky a Market? a sluni držim palečky ať je vše v pořádku pak písni :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.4.11 09:06

Zdravim dalsi holky :-)
Dinulko - hormony to je nekdy fakt sila…obcas mam pocit, ze jsem natlakovana jako papinak :-)
Jani diky za optani, zatim to vypada normalne, bricho celkem v klidu,snazim se pravidelne jist, spat, no zbytek se uvidi no…obcas mam pocit, ze to musi byt OK, obcas pekne prudim…klasika cekani :-)
co Vy holky - jaka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
13.4.11 09:10

ahoj Viky a kolikátý jsi den od transferu? uvidíš bude to v pořádku :hug: odpočívej a na jednu stránku jsem ráda, že je ošklivo aspoň si nevyčítam, že ležím a venku sluníčko jsem jak když mě přejedou válcem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.4.11 09:19

Jani teprve treti - vse prede mnou…ale neda se svitit, vsak vsechny tu vite jak to je, stejne to clovek nijak neuspecha :-)
no pocasi je holt aprilove se vsim vsudy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
13.4.11 09:22

Tak frčím k doktorce, dám pak vědět.papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
13.4.11 09:22

Dinul, Jani, díky, že na mě myslíte, ale já mám KO až zítra.
Viktori, držím palce, ať jsou za pár dní krásné //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
13.4.11 09:33

Sluni tak to jsem si nějak popletly :mrgreen: ale stejně na Tebe myslíme :hug: aby bylo vše jak má být Market držím :hug: pak písní Viky to je brzo na testování a vím jaké je to čekání jak se to vleče aspoň je tato diskuse, že to trochu utíká holky za chvíli jedu pizzu s mamčou tak snad jim nesním pizzeri :mrgreen: tak pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.4.11 09:40

Holky moc diky…no lekarnam se vyhybam obloukem :-)
Slunicko, moc diky a napodobne drzim pesticky co to pujde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
13.4.11 10:44

ahoj holky, moc zdravím těhulky i čekající na cokoli (KETeček, testík, atd. … ).

Markét, povede se KETík a na žádnou laparku nebuš muset :hug:
jinak mně se strašně nakupila práce, no potřebuji s tím něco udělat, abych byla od ne trošičku v poho. To víš myslím na to a nedokážu se pořádně soustředit a to bych teď moc potřebovala.
Viki - někde v nějaké diskuzi holčina psala, že měla špinění a je teď těhule.
Přeji všem hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
13.4.11 11:08

Ahoj Holky, Ahoj Petruš!
Rozumím Ti, že se nemůžeš na nic soustředit, to je jasný.Někdy to prostě nejde.
Já jsem se vrátila od doktorky a strašně mě potěšila.ze slušnosti jsem ji prostě šla oznámit, že se chystáme na KET, že tu laparku prozatím odkládám.A pak jsem se rozbrečela :-( ( to já dělám běžně, jsem cíťa), že se prostě bojím té laparoskopie, ale že to není starch, ale že prostě mám fobii z nemocničního postředí.Holky, tak hezky mě chytla za ruku a říkala, že se vůbec nemusím bát, že mě bude operovat ona.A že by i před tím KETEm by mi ona udělala tu laparku.Mám totiž syndrom polycistických ovárií, a ona mi při té LPS naruší jako kůru vaječníků, aby se vajíčka uvolňovala, nebo ty folikuly, sama přesně nevím.Ale už to necháme , tak jak je.Budu věřit, že se sněhuláíček uhnízdí i tak a když ne, LPS mě nemine :cry:
Ale jsem ráda, že jsme tak pěkně na rovinu s dr mluvily.A samozřejmě bych měla zhubnout, na čemž intenzivně pracuju.A syndrom PCO mají skoro všechny obézní ženy a hlavně, to se hubne mnohem hůř, ještě ke všemu, když beru hormony na štítnou :cry: Ale hodnoty mám dobré, jsem hlídaná a to je v pořádku.
tak uvidíme.
Všem moc děkuju za podporu.
Petruš, tobě závidím, že už jdeš pro mimísky tak brzo.
A ty něco teď zobeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
13.4.11 11:15

Jo a ten syndrom PCO mi zjistila až tato doktorka. :-( Ach jo.tak si o tom čtu co se dá.Snad bdue vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí