Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no jednoznacne, kdyz je nas vice, tak ma clovek pocit, ze to neni alespon tak tezke
…znam dobre vsechny poucky, postupy, atd. davam velke sliby sama sobe, jak budu pocitat se vsim, jak nebudu brzy testovat, apod…jen uderi prvni znamka nezdaru a jsem v haji…no diky tomu transferu jsem hazela flintu do zita pomalu hned prvni den…proc bolel - to fakt nevim, to se mi stalo opravdu prvne…
film si stahnu, smichu neni nikdy dost ![]()
Mila Kahu, pripadne dalsi holky, jdu jeste za sefkou a pak alou domu…behem vikendu se urco dostavim. Mejte se vsechny moc krasne a at jste v pohode ![]()
Krasny vikend!!! A hlavu vzhuru, vyjde nam to!!! musime verit ![]()
ahojda holky
, doufám, že se máte krásně. Zdravím vás všechny a moc vítám skřítka, Kahu a Květušku.
Dnes jsem byla na KETíku. A všechny rozmražená embryjka byla o.k. Markét
uvidíš, tvůj sněhuláček bude určitě v pořádku. Jo jak jsi se ptala - zobu estrofem (2× denně) a na zavádění mám progesteron 3× denně. Jak se Ti jinak vede? Už se těšíš viď? A co zobeš ty?
Kahu, kdy jdeš na krev? To čekání je
ale budeme čekat spolu. Tentokrát jsem si slíbila, žádný testík předem z lékárny a taky žádné dávání jmen embryjkům. Tak jsem zvědavá, jak to vydržím.
Viki a kdy máš krev ty a jak ti je?
Přeji hezkou neděli.
Květi, jak jsem psala Markétce, my měly 3 mrazáčky a všechny byly po rozmražení o.k. Tvůj mrazáček bude určitě taky, fakt neboj.
Ahoj Peti…no tak to jsem rada, ze nas je tady par..hihihi, me bylo receno v caru, ze mam testit, na krev v pronatalu neposilaji, az po ozitivnim // a po ultrazvuku…taze ja budu asi testit 14 den, mysim… ![]()
Kolik jsi si nechala vlozit nanucku???
jo a gratuluji, ted si das oraz ne? ![]()
ahoj holky jste Tu? Dinulko Sluni? jak Vám je já měla víkend kritický myslela jsem že pojedu do nemocnice od čtvrtka jen ležím zvracím, nic jsem nemohla sníst ani pít, ale dal mě drastický čipek tak jsem dnes vypila půl litru vody. takže to mám jako při prvním těhu. už aby mě skončil první trimestr. a jak se Vám daří?
koukám co tady je nováčků ![]()
Ahoj Jani, moc gratuluji, i kdyz mmm, moc me mrzi, ze je ti tak spatne!!!
Ale je to i tak uzasne!!! ![]()
ahoj Kahu koukám jaký ho máš krásnýho chlapečka kolik mu je teď nejsem moc v obraze protože můj dočasný stav je síla jinak Vám moc přeji, aby se miminka co nejdříve zahnízdili a měly jste//
![]()
Dekuji, taky si to moc prejeme…a Kahu nejvic, to je jmen meho syna, ted mu bylo 5 let, je super sladkej a potrebuje sourozence jak sul!!! Jen uzivej, me bylo taky s Kahu tak desive, ale prejde to uvidis!!! ![]()
tak to máme nastejno mám 5 letou holčičku a chceme aby měla sourozence tak nám vyšli 2 miminka tak teď se rozhodujeme co dál zda redukci, protože nevím zda to zvládnu s dvojčaty. kdy budeš zkoušet testík?
ja bych do dvojcatek sa hned…ale zalezi to na kazdem, jak se rozhodne…je to ale tezke rozhodovani, co??? ajaj… ![]()
Testovat se chystam nejdrive 14 den…ale bojim bojim, po 2 x nezdarech uz mam strach z neuspechu!!!
ale vse bude tak jak byt ma a ja to stejnak neovlivnim, ze ano!!! Jsem dnes 4ty den, poboliva me v podbrisku a jsem unavena a boli me telo, ale to je vse, prsa nic a ta me bolela s Kahu nejvic…ale snazim se moc se nesledovat!!! hahaha ![]()
Jak se jmenuje vase prvni princeznicka??? ![]()
Jeeee holcicku bych moc rada…mmm
jmenuje se Nikolka tak to je brzo testovat, odpočívej vím jak je to na psychyku máme taky dva nepodaření IVF dcera je normálním způsobem a pak to nešlo až po třetím IVF se zadařilo a rovnou dvojnásob. Bojím se jak dcera to bude zvládat, aby nebyla odstrčená. je toho teď moc, ale jak jsme s partnerem viděli na ultrazvuku
tak je to těžké rozhodnutí a kor když jsou v naprostým pořádku. a to bolení břicha dá se říci měla jsem to cca 3 neděle od transferu v kuse hlavně k večeru a když se blížíla menstruace tak to mě dost bolelo břicho i 3 dni jsem špinila slabší menstruace tak jsem si říkala druhý miminko odešlo protože test stále ukazoval// a potom jsem si došla na krev hcg jsem si zaplatila jinak jsem test z moči testovala 8 den po transferu a byl pozitivní až za dvě hodiny. takže veřím a moc Ti přeji, aby miminko bylo a bylo vše v pořádku
![]()