Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky zlate, moc diky, je videt ze clovek proste muze fakt jen cekat a popripade delat tak aby tomu napomahal…
uvidime co prinesou pristi dny ![]()
ahoj holky
to jste se rozjeli moc zdravím Kahu
nevím jaké je Tvé jméno tak aspoň takto
jinak Dinulko taky Ti je zle? to máme vyhlídky
když Ti děti trestaj tak doufám, že až se narodí, že budou hodný
. u někoho jsem četla 3 embrija jů to by byl záhul trojčátka potěš mám co dělat s dvojčátkama to už bych ze záchodu nevylezla
musím se schopit o víkendu razíme 400 km na Moravu na kola Lednicko Valtický areál tak doufám, že nebudu doma a přítel s dcerou neodjedou. tak holky hezký den.
Jmenuji se Lenka, Kahu je jmeno meho syna…a taky moc zdravim!!! ![]()
ahoj..možem sa k vam pridat?som po ket 7 den..12-teho som mala vklad
ale neviem ci to vyslo..kedy ste mali poz. testky po kete?mala som pk 5-6 dni…mam po 2 ivf+icsi dcerku emmku ![]()
Fairy, vitej mezi nama!!! ja jsem dneska 5ty den…takze o den min nez ty, no a jak se cejtis? Lenka ![]()
ahojda Leni, tak pasivní posilovna teda nic moc. Jak je takhle při pondělí večer?
ha…to si umim celkem dobre predstavit…ja dobry dekuji, dneska bylo krasne a zitra jdu jiz do prace ajaj…delam na Staromaku, tak konci pohodicka kolem baracku…
Co ty??? ![]()
Sluníčko28 píše:
Ahoj, já měla // 6.den.
Ahoj Sluníčko, vidím z popisku, že jsi měla taky po 1.IVF mimoděložní…
já si teď stejným obdobím procházím a jsi pro mě takovej jedinej pozitivní příklad, co jsem zatím našla. Jsem moc ráda, že se Ti to povedlo, tak držím pěsti ať je vše jak má být
můžeš mi říct, jestli je něco, co Tě táhlo dál nebo jak dlouho jsi měla strach z dalšího neúspěchu a tak? Jsem taková pořád smutná, že to není dobrý. Byla jsi pak ještě na laparoskopii, jak vypadá ten druhý vejcovod? Děkuju moc za všechny Tvoje postřehy a zkušenosti, moc by mi pomohly ![]()
dakujem velmi pekne za privitanie..ešte len sa tu rozhliadam..chodim na modrykonik.sk…tu som 1 krat..ako sa citim?divne…bojim sa,ze to nevysla..uz som testovala..bol tam lwn jedna / ale baby vravia,že je to skoro tak neviem…pri malej som mala už na 5 den // ..tak neviem..ešte stale dufam,že sa to podari…mala som aj lepidlo na embryjka…je to len v nasom centre gyncare…
ale už mi lepi..7 den a nemam // ![]()
Sluníčko28 píše:
Ahoj, já měla // 6.den.
mala si aj predlzenu kultivaciu? a kolko ti vkladali?a inac blahoželám
![]()