KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
18.4.11 10:49

holky zlate, moc diky, je videt ze clovek proste muze fakt jen cekat a popripade delat tak aby tomu napomahal…
uvidime co prinesou pristi dny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 10:51

jo presne tak!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
18.4.11 11:24

ahoj holky :mavam: to jste se rozjeli moc zdravím Kahu :mavam: nevím jaké je Tvé jméno tak aspoň takto :mavam: jinak Dinulko taky Ti je zle? to máme vyhlídky :mrgreen: když Ti děti trestaj tak doufám, že až se narodí, že budou hodný :mrgreen: . u někoho jsem četla 3 embrija jů to by byl záhul trojčátka potěš mám co dělat s dvojčátkama to už bych ze záchodu nevylezla :mrgreen: musím se schopit o víkendu razíme 400 km na Moravu na kola Lednicko Valtický areál tak doufám, že nebudu doma a přítel s dcerou neodjedou. tak holky hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 11:39

Jmenuji se Lenka, Kahu je jmeno meho syna…a taky moc zdravim!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
18.4.11 12:33

ahoj Leni moc Tě zdravím :mavam: jdu se natáhnout a jak je Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 12:56

ahoj JAnicko bez bez…ja lezim na lavicce pred barakem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.4.11 19:15

ahojky

ahoj..možem sa k vam pridat?som po ket 7 den..12-teho som mala vklad :dance: ale neviem ci to vyslo..kedy ste mali poz. testky po kete?mala som pk 5-6 dni…mam po 2 ivf+icsi dcerku emmku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
18.4.11 19:24

Ahoj, já měla // 6.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 19:39

Fairy, vitej mezi nama!!! ja jsem dneska 5ty den…takze o den min nez ty, no a jak se cejtis? Lenka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 19:40

Ahoj slunicko, dodatecne moc gratuluji k //!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.4.11 19:41

ahojda Leni, tak pasivní posilovna teda nic moc. Jak je takhle při pondělí večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 19:43

ha…to si umim celkem dobre predstavit…ja dobry dekuji, dneska bylo krasne a zitra jdu jiz do prace ajaj…delam na Staromaku, tak konci pohodicka kolem baracku… :-( Co ty??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
18.4.11 19:47
Sluníčko28 píše:
Ahoj, já měla // 6.den.

Ahoj Sluníčko, vidím z popisku, že jsi měla taky po 1.IVF mimoděložní… :-( já si teď stejným obdobím procházím a jsi pro mě takovej jedinej pozitivní příklad, co jsem zatím našla. Jsem moc ráda, že se Ti to povedlo, tak držím pěsti ať je vše jak má být :-D můžeš mi říct, jestli je něco, co Tě táhlo dál nebo jak dlouho jsi měla strach z dalšího neúspěchu a tak? Jsem taková pořád smutná, že to není dobrý. Byla jsi pak ještě na laparoskopii, jak vypadá ten druhý vejcovod? Děkuju moc za všechny Tvoje postřehy a zkušenosti, moc by mi pomohly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.4.11 19:48

dakujem velmi pekne za privitanie..ešte len sa tu rozhliadam..chodim na modrykonik.sk…tu som 1 krat..ako sa citim?divne…bojim sa,ze to nevysla..uz som testovala..bol tam lwn jedna / ale baby vravia,že je to skoro tak neviem…pri malej som mala už na 5 den // ..tak neviem..ešte stale dufam,že sa to podari…mala som aj lepidlo na embryjka…je to len v nasom centre gyncare… :roll: ale už mi lepi..7 den a nemam // :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.4.11 19:51
Sluníčko28 píše:
Ahoj, já měla // 6.den.

mala si aj predlzenu kultivaciu? a kolko ti vkladali?a inac blahoželám :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí