Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
petra999 píše:
Markét - budu Ti moc držet pěstičky. Vím, že se nedá na to nemyslet, ale bude to utíkát a najednou bude polovina května a pojedeš pro sněhuláčka.
přeji všem hezké úterý.
Jo ještě jsem se chtěla zeptat holek, co jsou teď po Ketíku, berete něco (tab., vag.čípky, …)? já zobu estrofem (3× denně) + zavádím progesteron (3 vag.tab.)
Krasne utery ¨Peti, ja beru vaginalne ultragestan 2-2-2, lepim naplasti extrahexal, 2 x tydne a kazde rano pul tabletky pred… nevim jak se to sakra jmenuje a jsem ted v praci, ![]()
holky vím, že je to taková netaktní otázka, ale kolik jste za ten ultragestan platily. Já totiž beru endometrin (účinná látka je stejná jako u ultragestanu) a teda na 3 týdny endometrin 1-2 (3 denně) + ket jsme platily přes 20 tis. díky
u me stejne!!! Sluni, do jakeho jsi chodila nebo jeste stale chodis
caru???
ahojky holky zdravím
![]()
dneska je tam krásně ![]()
Sluníčko velká gratulace k těhu
pamatuju si tě z ivf leden
super, že ti to vyšlo ![]()
Holky, já mám dnes taková nějak citlivá prsa.Jako takový tlak v nich nebo šimrání, nedá se to popsat.je pravda, že mě už i několik dní bolí vajčeníky, nebo hlavně jeden. Říkám si, že je to možná vsugerované, jak mmi řekla že mám polycistický vaječníky
Ale nějaká hormonální změna se asi děje.A to mám dostat menzes až kolem 28.4., tj za 9 dní asi tak.To mi před menzes nepřijde.Nevím.uvidíme.Šnad je vše v pohodě.
Je to prostě i o tom, že se ted neustále sledujeme a každé štípnutí hned pozorujeme.Prostě dušíčka malá v nás tále je, že by to mohlo jít přirozeně.A nebo přijde menzes dřív, tak se prostě nějak cítím ![]()
A zpět do práce, už jsem si zařídila vyzvednutí Klárky a budu tu zas dřepět do večera
papa ![]()
Ahoj holčiny
,
Kahu-dnes týden,to to letí
.
Mě pořád bolí podbříšek,snažím se polehávat,už se těším,až budu moct vysadit všechny léky
.
jo jo dneska tyden, ale holka, ja zacinam byt malinko skepticka…brisko poboliva, ale ja nevim, nejak na me lezou chmury, vcera jsem si byla skoro jista, ze to vyslo a dneska…
no jen cas ukaze co a jak… ![]()
A kdy uz muzes vynechat leky??? Posilam fotecku kahu s jeho kamaradkou pro radost…hi