Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no dneska uz prodelavam den smireni, vikend byl fakt hroznej…nechci vam tu kazit naladu, protoze pevne verim, ze vam to vyjde…u me je to pry porad pade na pade, ale moc sanci tomu nedavam…
co Ty Kahu - vse v pohode?
A ostatni zensky - doufam taky ![]()
pockej, tim myslis, den smireni s tim, ze spis ne??? Jak to??? Me to tedy dostava tak ve vlnach nekdy kdyz boli brisko tak si rikam…aha mozna…a raduju se a pak zase necitim nic a tak hazim flintu do zita…ajaj…a jak ti je??? kolikaty jsi dneska den? ![]()
to je prave ono - nerada bych Ti Kahu privodila cerne myslenky, ale divej, ja mela takove nejake drobne udalosti uz zacatku, nejdriv ten ket, celkem bolel - muze se stat, ja vim, pak hned prvni den po ket, drobne spineni (omluva za popis), dobre taky se muze stat - tedy zvyseni leku - pak byl klid, ale bricho me bolelo porad, ale rikala jsem si treba je to zrovna ono, 6. den navrat spineni, cely vikend mi bylo fakt blbe, 7. den se to jeste zvysilo, dnes UTZ, ze pry ani tak ani onak, no chova se to cele porad stejne, neni mi dobre, prikladam to zacinajici MS…slzave udoli probehlo uz v sobotu, tak dnes uz to beru nejak tak smirlive no…
prosim neber to ale za sve - opravdu - u Tebe to vyjde ![]()
mmm…ale nekdy spineni znamena, ze se nanucky uhnizuji!!! Jeste nezoufej, je moc brzicko a u me si nejsem tak uplne jista…doufam a snazim se presvedcit sebe sama, ze jako ano, ze to urcite vyjde, ale nechci spadnout na usta z moc vysoke vysky…takze radeji si nic nemysim!!! A dneska jsi tedy kolikaty den???
Ahojky holky, zdravím
držím palečky ať tam // máte všechny, je to nápor na psychiku
.
Já v pátek volám do caru a v sobotu na utzv. pak se dozvím co a jak
docela se těším, ale strach mám taky no uvidíme ![]()
Ahoj Kvetusko…taky preju // !!! nam vsem!!! A jak se citis, nejake priznaky??? ![]()
petra999 píše:
Květi, jak jsem psala Markétce, my měly 3 mrazáčky a všechny byly po rozmražení o.k. Tvůj mrazáček bude určitě taky, fakt neboj.
peti děkuju snad ano,budu doufat ![]()
Kahu já nemám nic, čekám teprve na Ket a zavedení embryjka, takže u mě příznaky strachu jinak ještě nic
.
Drž se, ono to dobře dopadne a na testíku budou krásné //.
Všechny si to zasloužíme ![]()
Kveti urcite vse dopadne dobre!!!
chtela jsem napsat jestli citis vajeciky, me pred transferem malinko pobolivali…
ja jsem to napsala pitome, promin!!! Vim, ze te ceka transfer…ale to je to nejkrasnejsi!!! ![]()
dííky, dodáváš mi sílu
, já necítím nic jsem nějak mimo, nevím totiž vůbec do čeho jdu,jdu 11 dc na utzv. jsem bez jakýchkoli léků takže jak jsem se dočetla nativ Ket tak snad to píšu dobře tak uvidím, co mi v sobotu řekne doktor
.Potřebovala bych bejt ten Ket bez hlavy, aby mi totam furt tak nešrotovalo a atd.
, ale to nejde ![]()
jo to by byo uzasny, prose vypnout a nemyslet…hahha, to se mi libi, ja jsem tedy pred KETEM brala ultrogestan a lepila naplasti na zvetseni sliznice…ale verim, ze i u tebe to dopdne uzasne, je jaro a vse se ma darit!!! Kdyz ne ted tak kdy jindy je ten pravy cas ze ano…
ten prechod ze zimi na jaro je tak silny a dela vazne zazraky!!!
moc ti drzim palecky!!!
![]()
Dííky, no nevím mě sliznice roste dobře, jen ta psychika je naprt.No ono to nějak dopadne
už na to nebudu myslet usím letět do kotelny a vařit, dnes je krásně pádím sekat sekačkou ty naše lány pak pujdu krmit ryby a budu relaxovat u rybníka, zrovna se nám sem nastěhovaly kachny,asi chtějí vyvést mladé u nás.Miluju to tu ten klid ![]()
tak to je uzasne!!! Pozdravuj malou princeznu a kachnicky a zase napis pa pa, ja jdu sazet by
linky!!!