Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To víš že vyjde
, já jsem třeba ET měla bolest v prsnou, takový dívny chutě (fakt okurky), bolelo mě břicho a holky já si fakt myslela, že jsem těhule, protože jsem tyhle stavy předtím neměla, ale muselo to být z hormonů, protože pak tam ty // nebyly. Jak jste to měly Vy? Teď po KET zatím nic.
no asi tak nejak, vzdycky jsem si rikala, jo ted me boli prsa a to je dobra zprava a pak nic, takze se snazim moc nevzrusovat a nechat to osudu, moc mi to teda nejde…ale bojuju sama se sebou!!! ![]()
petra999 píše:
jinak moc zdravím nové holky. Vítejte.
dakujem ![]()
joooooooooooooo straaaaaaaaaaaasneeeeeeeeeee…hmmm
uz aby to bylo…!!!
petra999 píše:
no je fakt strašně těžky na to nemyslet
kedze mam malu tak sa bojim,ci ten ket vyjde..treba okolo nej behat…a po ket som dvihala kocik..malu som nemala kde nechat,tak som ju brala sebou a bola s nou kamoška..a potom som si ju vyzdvihla…inac poznate ten zlepsovak pre ket/et?chilli papričky..alebo alchemilka ![]()
ja si myslim jsem presvedcena, ze co se stat ma stane se a ze zalezi vic na kvalite embryjek nez klidovem rezimu!!! Znam holky co normalne zvedali deti a od druheho dne cvicili a pak byl test // tak se neboj!!! Ja taky beham kolem Kahu a delam vse uplne normlne jak predtim a doufam, ze to vyjde!!! ![]()
holky proč to prostě nejde tak, že se tam ty embryjka zavedou a už tam prostě budou za 9 měs. mimi. Nějaký zahnizďování. ach jo
No pěkně mě teda štvou.
jo taky me to napadlo…ale asi si to musime malinko vyslouzit… ![]()
Kahu píše:
ja si myslim jsem presvedcena, ze co se stat ma stane se a ze zalezi vic na kvalite embryjek nez klidovem rezimu!!! Znam holky co normalne zvedali deti a od druheho dne cvicili a pak byl test // tak se neboj!!! Ja taky beham kolem Kahu a delam vse uplne normlne jak predtim a doufam, ze to vyjde!!!
tak snad to vyjde…ale vraj su rozhodujuce prve hodiny… ![]()
petra999 píše:
holky proč to prostě nejde tak, že se tam ty embryjka zavedou a už tam prostě budou za 9 měs. mimi. Nějaký zahnizďování. ach joNo pěkně mě teda štvou.
keby to bolo take lahke že? ![]()
Já někde četla, že snad 1-4 den je rozhodující pro zahnízdění, ale taky nevím a taky nevím jestli je rozdíl ve zahnizďovaní při prodl. kultivaci a bez. Co myslíte?
ja jsem slysela, ze po PK je to asi tak do druheho dne, ale nekdo rika i 3 az 4 dny…ja jsem taky z toho malinko jelen, ale at je to jak chce, myslim si, ze kdyz sjou embryjka kvalitni, tak se zakousnou a nepusti se!!! ![]()