KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2578
18.4.11 20:14

jinak moc zdravím nové holky. Vítejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 20:17

vyjde nam to, ze jo?!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.4.11 20:19

To víš že vyjde :kytka: , já jsem třeba ET měla bolest v prsnou, takový dívny chutě (fakt okurky), bolelo mě břicho a holky já si fakt myslela, že jsem těhule, protože jsem tyhle stavy předtím neměla, ale muselo to být z hormonů, protože pak tam ty // nebyly. Jak jste to měly Vy? Teď po KET zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 20:22

no asi tak nejak, vzdycky jsem si rikala, jo ted me boli prsa a to je dobra zprava a pak nic, takze se snazim moc nevzrusovat a nechat to osudu, moc mi to teda nejde…ale bojuju sama se sebou!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.4.11 20:24

no je fakt strašně těžky na to nemyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.4.11 20:25
petra999 píše:
jinak moc zdravím nové holky. Vítejte.

dakujem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 20:25

joooooooooooooo straaaaaaaaaaaasneeeeeeeeeee…hmmm :roll: uz aby to bylo…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.4.11 20:28
petra999 píše:
no je fakt strašně těžky na to nemyslet

kedze mam malu tak sa bojim,ci ten ket vyjde..treba okolo nej behat…a po ket som dvihala kocik..malu som nemala kde nechat,tak som ju brala sebou a bola s nou kamoška..a potom som si ju vyzdvihla…inac poznate ten zlepsovak pre ket/et?chilli papričky..alebo alchemilka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 20:37

ja si myslim jsem presvedcena, ze co se stat ma stane se a ze zalezi vic na kvalite embryjek nez klidovem rezimu!!! Znam holky co normalne zvedali deti a od druheho dne cvicili a pak byl test // tak se neboj!!! Ja taky beham kolem Kahu a delam vse uplne normlne jak predtim a doufam, ze to vyjde!!! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.4.11 20:40

holky proč to prostě nejde tak, že se tam ty embryjka zavedou a už tam prostě budou za 9 měs. mimi. Nějaký zahnizďování. ach jo :mrgreen: No pěkně mě teda štvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 20:42

jo taky me to napadlo…ale asi si to musime malinko vyslouzit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.4.11 20:44
Kahu píše:
ja si myslim jsem presvedcena, ze co se stat ma stane se a ze zalezi vic na kvalite embryjek nez klidovem rezimu!!! Znam holky co normalne zvedali deti a od druheho dne cvicili a pak byl test // tak se neboj!!! Ja taky beham kolem Kahu a delam vse uplne normlne jak predtim a doufam, ze to vyjde!!! 8-)

tak snad to vyjde…ale vraj su rozhodujuce prve hodiny… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.4.11 20:45
petra999 píše:
holky proč to prostě nejde tak, že se tam ty embryjka zavedou a už tam prostě budou za 9 měs. mimi. Nějaký zahnizďování. ach jo :mrgreen: No pěkně mě teda štvou.

keby to bolo take lahke že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.4.11 20:50

Já někde četla, že snad 1-4 den je rozhodující pro zahnízdění, ale taky nevím a taky nevím jestli je rozdíl ve zahnizďovaní při prodl. kultivaci a bez. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 20:52

ja jsem slysela, ze po PK je to asi tak do druheho dne, ale nekdo rika i 3 az 4 dny…ja jsem taky z toho malinko jelen, ale at je to jak chce, myslim si, ze kdyz sjou embryjka kvalitni, tak se zakousnou a nepusti se!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí