KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
20.4.11 10:30

Na chmury nedej,hezky je odežeň :pankac: .
Venku je nádherné jaro,příroda se probouzí,hormony pracují.....to by bylo,aby už konečně nebylo!!!
Fotečka je nádherná,posílám také jednu :hug: .
Léky se můžou vysadit až ve 12 týdnu,to je ještě moře času,nevím přesně jak to vychází,ale měla bych být v necelém osmém týdnu. Ale pořád se bojím,že se něco po… :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
20.4.11 10:34

jeeee ten je ale nadhernej…hi hi tak jeste posilam jednu se mnou, aby jsi me taky poznala, kdybychom se v caru nekdy videli…
jo holka, nejak to na me uderem 7ho dne padlo…mmm 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.4.11 10:52

Super fotečka s maminkou,moc vám to oběma sekne :lol: .
Budu příště koukat kolem sebe!
Posílám nás taky oba,ale je to už staršího data,z loškého léta,z dovči v Krkonoších. Přes zimu jsem focení nějak zanedbávala… :oops: .
Na mě taky padaly splíny,Sluníčko pak testovala 6.den a měla //,tak mě vyburcovala,že jsem hned běžela do lékárny pro test a ony tam taky byly :pankac: .
Po těch 4 neúspěšných transferech jsem ani nedoufala. Tak věřím,že u tebe to bude taky v pohodě :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
20.4.11 10:57

ta je krasna!!! Dekuji moc a moc me tesi, je fajn si take pridat oblicej k nekomu s kym si pisu…tak to je uzasne, ja vim, procitala jsem to…a moc jsem ti tedy vam vsem fandila a rikala jsem si, tahle zenska zni neco jako ja, tak snad to dopadne i pro me tak uzasne!!! :palec: ach jo, ja se ale desne bojim testovat…jelikoz me to pokazde rozhodi na nekolik dnu a tech testu uz bylo…ajaj!!! Brisko porad tak nejak poboliva, ale nebolej me prsa…coz me malinko znervoznuje, to byla prvni znamka tehu s Kahu a je mi malinko soufl, jako nemam chut na jidlo a jesem takova pripitomela, ale to muze byt leky…ach jo, slibila jsem si, ze test dam az tak 14ty den…ale nevim nevim?…ha 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.4.11 11:05

To je těžké radit…to sama víš. Já byla přesvědčená,že budu testovat taky až 14 den,dopadlo to jinak. Ale vím,že kdyby nebyl pozitivní,tak by mě to vzalo,ale to by mě vzalo i ten 14 den,tak jsem to riskla :mrgreen: .
Je fakt,že to vypadá na dvojčátka,tak byly // už 6.den,jinak by asi ještě nic vidět nebylo…nebo taky jo :nevim: .
Asi bych ještě 2 dny počkala,ale těžko radit......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
20.4.11 11:09

ja vim asi to dam…mozna 10 ty den…ty jo, jak to mam zacarovat aby to vyslo, nevis??? ha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.4.11 11:09

Běžím do krámu a na zmrzku,pak zas kouknu :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.4.11 11:10

Bohužel netuším,ale budu na tebe moc myslet a držet všechny palce co mám :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
20.4.11 11:14

dekuji tak utikej pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
20.4.11 11:32

ahoj holky, moc vás všechny zdravím. Hezké fotečky. Já taky přidávám jednu - já bych chtěla takovýdleho pejska.
Kahu, jinak na mě taky včery padaly pěkný splíny. No trochu mě pobolívá prsa - ale taky jsem přibrala skoro 3 kila, takže jestli ne proto. Taky mě už včera přepadaly myšlenky na lékárnu. Ale vydržím na krev. I když … Já si včera ještě pročítala net (my máme fakt špatný SPG) no a taky mi to nepřidalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
20.4.11 11:37

boleji prsa…tak to je dobre znameni, me ne…a toho se bojim, taky pekne pribivam na kilech, to me desi!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
20.4.11 11:45

já mám skoro o 3 kila víc. No může to být ale i tím, že mám před MS (občas mě tak týden před MS bolí prsa). Trošku pobolívá bříško. Ty prsa i to bříško jsem po ET měla taky a nic. Takže fakt nevím. Věřím, že nám to všem čekajícím vyjde. Musí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
20.4.11 11:48

to teda…uz aby,me brisko boli asi uz od 4teho dne jako na mrchu a prsa nic, a je mi tak divne, jako by na me neco lezlo ci co, jsem unavena, jak matoha…no energy!!! ale ja nevim, chci byt pozitivni, ale nejak mi to nejde, :roll: moc nam to preju uplne nejvic, tesim se na ten pocit, az se podivam na pozitivni dve // a stestim budu jasat jak mala holka, ted jsem spis nejaka bez nalady, ty zazen chmury, ty mas jeste cas a netestuj, vzdyt jsi teprve 3ti den, ne:?? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
20.4.11 11:54

já vím, že jsem teprve třetí den, ale to víš krev mám 29. a to je dlouhá doba. No a to víš, že bych už třeba 26 mohla testit testíkem z lékárny. Ale tentokrát to chci vydržet :cert: Ještě jsem se Tě chtěla zeptat či i ostatních holek. Teď po Ket, já teda kromě vysávání těžkým vysvačem a tahání těžkých věcí dělám doma úplně všechno. Dneska už jsem prala, půjdu sázet kytky, apod. Jak jste to měla/měly ty/vy. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
20.4.11 12:02

Peti, po KET jsem nenosila extra těžké věci, nekoupala se (pouze sprchovala), ale jinak jsem až na více odpočívání fungovala normálně. Prala, krmila zvířectvo, vařila, jezdila autem do práce (kancelář u PC na 5 hod denně) a na nákup, asi po 10 dnech žehlila, ale jen 1/2 hoďky a vsedě (něktěré CAR žehlení zakazují).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí