Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Na chmury nedej,hezky je odežeň
.
Venku je nádherné jaro,příroda se probouzí,hormony pracují.....to by bylo,aby už konečně nebylo!!!
Fotečka je nádherná,posílám také jednu
.
Léky se můžou vysadit až ve 12 týdnu,to je ještě moře času,nevím přesně jak to vychází,ale měla bych být v necelém osmém týdnu. Ale pořád se bojím,že se něco po…
.
jeeee ten je ale nadhernej…hi hi tak jeste posilam jednu se mnou, aby jsi me taky poznala, kdybychom se v caru nekdy videli…
jo holka, nejak to na me uderem 7ho dne padlo…mmm ![]()
Super fotečka s maminkou,moc vám to oběma sekne
.
Budu příště koukat kolem sebe!
Posílám nás taky oba,ale je to už staršího data,z loškého léta,z dovči v Krkonoších. Přes zimu jsem focení nějak zanedbávala…
.
Na mě taky padaly splíny,Sluníčko pak testovala 6.den a měla //,tak mě vyburcovala,že jsem hned běžela do lékárny pro test a ony tam taky byly
.
Po těch 4 neúspěšných transferech jsem ani nedoufala. Tak věřím,že u tebe to bude taky v pohodě
.
ta je krasna!!! Dekuji moc a moc me tesi, je fajn si take pridat oblicej k nekomu s kym si pisu…tak to je uzasne, ja vim, procitala jsem to…a moc jsem ti tedy vam vsem fandila a rikala jsem si, tahle zenska zni neco jako ja, tak snad to dopadne i pro me tak uzasne!!!
ach jo, ja se ale desne bojim testovat…jelikoz me to pokazde rozhodi na nekolik dnu a tech testu uz bylo…ajaj!!! Brisko porad tak nejak poboliva, ale nebolej me prsa…coz me malinko znervoznuje, to byla prvni znamka tehu s Kahu a je mi malinko soufl, jako nemam chut na jidlo a jesem takova pripitomela, ale to muze byt leky…ach jo, slibila jsem si, ze test dam az tak 14ty den…ale nevim nevim?…ha ![]()
To je těžké radit…to sama víš. Já byla přesvědčená,že budu testovat taky až 14 den,dopadlo to jinak. Ale vím,že kdyby nebyl pozitivní,tak by mě to vzalo,ale to by mě vzalo i ten 14 den,tak jsem to riskla
.
Je fakt,že to vypadá na dvojčátka,tak byly // už 6.den,jinak by asi ještě nic vidět nebylo…nebo taky jo
.
Asi bych ještě 2 dny počkala,ale těžko radit......
ja vim asi to dam…mozna 10 ty den…ty jo, jak to mam zacarovat aby to vyslo, nevis??? ha ![]()
Bohužel netuším,ale budu na tebe moc myslet a držet všechny palce co mám
.
ahoj holky, moc vás všechny zdravím. Hezké fotečky. Já taky přidávám jednu - já bych chtěla takovýdleho pejska.
Kahu, jinak na mě taky včery padaly pěkný splíny. No trochu mě pobolívá prsa - ale taky jsem přibrala skoro 3 kila, takže jestli ne proto. Taky mě už včera přepadaly myšlenky na lékárnu. Ale vydržím na krev. I když … Já si včera ještě pročítala net (my máme fakt špatný SPG) no a taky mi to nepřidalo.
boleji prsa…tak to je dobre znameni, me ne…a toho se bojim, taky pekne pribivam na kilech, to me desi!!! ![]()
já mám skoro o 3 kila víc. No může to být ale i tím, že mám před MS (občas mě tak týden před MS bolí prsa). Trošku pobolívá bříško. Ty prsa i to bříško jsem po ET měla taky a nic. Takže fakt nevím. Věřím, že nám to všem čekajícím vyjde. Musí …
to teda…uz aby,me brisko boli asi uz od 4teho dne jako na mrchu a prsa nic, a je mi tak divne, jako by na me neco lezlo ci co, jsem unavena, jak matoha…no energy!!! ale ja nevim, chci byt pozitivni, ale nejak mi to nejde,
moc nam to preju uplne nejvic, tesim se na ten pocit, az se podivam na pozitivni dve // a stestim budu jasat jak mala holka, ted jsem spis nejaka bez nalady, ty zazen chmury, ty mas jeste cas a netestuj, vzdyt jsi teprve 3ti den, ne:?? ![]()
já vím, že jsem teprve třetí den, ale to víš krev mám 29. a to je dlouhá doba. No a to víš, že bych už třeba 26 mohla testit testíkem z lékárny. Ale tentokrát to chci vydržet
Ještě jsem se Tě chtěla zeptat či i ostatních holek. Teď po Ket, já teda kromě vysávání těžkým vysvačem a tahání těžkých věcí dělám doma úplně všechno. Dneska už jsem prala, půjdu sázet kytky, apod. Jak jste to měla/měly ty/vy. díky
Peti, po KET jsem nenosila extra těžké věci, nekoupala se (pouze sprchovala), ale jinak jsem až na více odpočívání fungovala normálně. Prala, krmila zvířectvo, vařila, jezdila autem do práce (kancelář u PC na 5 hod denně) a na nákup, asi po 10 dnech žehlila, ale jen 1/2 hoďky a vsedě (něktěré CAR žehlení zakazují).