KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2911
20.4.11 12:02

Peto, ja to neresila, tentokrat jsem si rekla, ze budu delat vse a tedy mimo zvedani tezkych veci a cviceni, ale pani Dr nam jasne po transferu rekla, ze mame delat vse normalne, ze neni dokazano, ze by to nejak plod ovlivnilo, ze kdyz je embryjko kvalitni tak se proste zakousne a uz se nepusti, ta delas co chces a rikala, ze i sex je tak od 5teho dne ok, takze ja normalne uklizim, sazela jsem taky nejake ty bylinky a kyticky a ted uz i od vcerejska jezdim do prace, kde nikdo nic nevi, takze uplne napohodu, ona taky rikala, at delame vse, tak abychom si to pak nejak nevycital…mam kamaradku co sla 3ti den po transferu do fitka na masiny a od te doby kazdy den a ma ted rocni holcicku…takze asi tak, nenervuj se tim, proste co uznas za vhodne delej, nedavej si na pupicek laptop, to je pry no no a pry take zadne velke koupani ale u nas vcaru neresi ani tohle, hlavni je, aby jsi se citila stastna a ja kdyz nic nedelam, tak jsem smutna takze delas vse spravne!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
20.4.11 12:03

Jinak všem přeji ať naleznou // a na ne/příznaky nedejte. Mně vždy pobolívalo bříško a prsa a u posledního transferu to skoro nebylo nebo menší intenzity než u předchozích transf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
20.4.11 12:12

holky ja bezim, budu tady zase tak za hodku a pul zatim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
20.4.11 12:15

díky holky, teda s tím žehlením (jsem manžovi právě oznámila, že si bude žehlit do 29 sám, byl tou zprvou velmi potěšen :mrgreen: ) a s tím laptopem to jsem taky nevěděla. No vídíte a já hned jak přišla s transferu, tak ležela u telky a laptop na pupíku. Jinak, co se týče kvality embryjek - to víš, vrtá mi to a to hodně. Včera jsem tomu dala ještě korunu, když jsem surfovala po netu. U nás nedělali PK. Když jsem se doktora ptala, jestli je po rozmražení budou ještě sledovat, tak mi odpověděl, že by byl rád, aby bylo co zavádět a že prý přeci jenom ty embryjka se lépe vyvíjí v děloze. Takže je tam hned šoupnou. No moc si se mnou teda povídat nechtěl a já si myslím, že je to proto, protože manža má morfologii 0%. No nechci si to připouštět, ale někde jsem četla, že by se ty embryjka při takových spermiích pohla přestat vyvíjet, no ale vůbec na to nechci myslet, jenom mě to nervuje. Doktor mně řek, že tu i s tímto nálezem těhotenství mají a skončil veškerou diskuzi. No fakt mě to docela nervuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
20.4.11 12:17

No pocit teda nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
20.4.11 12:25

Notebook by na břicho neměl, je těžký a teplý.
My měli při spg morfologii 2% , jak to bylo při OPU nevím, ale taky špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
20.4.11 12:31

jé tak to jsi mi udělala radost :hug: , ale u Vás PK dělali, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
20.4.11 12:34

Sluni, a genetiku jste měly v pořádku? My na ni ještě nebyly. PID jste asi nedělaly? Můžu se Tě zeptat, co Vám tehdá na tu morfologii řekli v CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
20.4.11 12:40

Peti, PK jsme měli, jelikož bylo dost vajíček. Genetiku ani imuno nám nedělali. My byli na spg jinde a s výsledky šli pak do CARu. Tam nám řekli, že si udělají svůj, že tam odkud ho máme mají přísnější kritéria. Jak to pak dopadlo v CAR nevím. Ale nejprve se myslelo, že by se polovina vajíček dala na ICSI a polovina přirozeně, aby se vidělo, zda jsou spermii schopné oplodnit moje vajíčka. Ale po OPU u embryologa to dopadlo tak, že říkal, že je to špatný a že se musí dát ICSI na všechna vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
20.4.11 12:48

my měly ICSI na všechny vajíčka (to bylo jasné od začátku), ale chtěla jsem se Tě zeptat, kvůli té morfologii, myslíš, že to má velký vliv na to, jak se ty embryjka vyvíjí? Ale ty jsi pro mě důkazem, že to funguje, máš krásné :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
20.4.11 12:54

Určitě morfologie vliv má, ale pomocí ICSI by se mělo dát jít obejít. Nějaká ta mrška v pořádku se tam určitě vždycky najde. Ono i záleží jak ta spermii „pasuje“ k tomu vajíčku. Protože i přes tu bídu tvoříme dohromady kvalitní embryjka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.4.11 13:12

ahojte baby..tak som zase tu..nešiel mi net..ale konečne ide..tak čo baby..budete testovat?ak ano,tak kedy?ja dnes testovala stale len / palica..jedna škareda…no počula som,že aj na 11 den mali baby len 1 paličku a tehotne z krvi boli…ale stale ked si na to pomyslim si poviem,že ja ta vynimka byt nemožem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.4.11 13:15

toto je moja slečinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
20.4.11 14:53

holky uz jsem tady taky na kline sestrenky 9ti mesicni holcicku, hlidam :srdce: krasne fotecky fairy…krasna holcicka :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.4.11 16:38
Kahu píše:
holky uz jsem tady taky na kline sestrenky 9ti mesicni holcicku, hlidam :srdce: krasne fotecky fairy…krasna holcicka :srdce: :srdce: :srdce:

DAKUJEM :D dnes tu je nejako pusto..asi je to tym,že je vonku krááásne..že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí