Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ale ty to urcite nebudes potrebovat jelikoz se ti to podari ted!!!
![]()
Leni, díky. Věřím, že se nám to povede. Přeji krásnou sobotu, budu tu zase zítra ráno. Tak zatím a drž se ![]()
holky, tak jsem to nevdrzela a 10ty den testla…a nic…zase!!! ufff… ![]()
Leni
tak to je mi fakt líto. Ale ještě to fakt nemusí nic znamenat!!!!!!!!! Ale vím, jak ti je.
dekuji…no proste je to tak a zivot jde dal! hmmm ale tobe drzim palecky kocko ![]()
Leni, tady v diskuzi někdo psal, že se mu ty dvě čárky ukázaly, až třeba po dvou hodinách. A opravdu ten 10sátý den nemusí ještě nic znamenat.
jo ja vim, ale uz jsem to cekla a nic mam jeste jeden test..tak ho prubnu v pondeli ale nic si neslibui…no nic, jde se na plan B…ty se drz koukej byt tehu nebo nebo… ![]()
je to boj, viď.
já vím … Ale opravdu ten 10sátý den je ještě málo, i když chápu tvé obavy. Vařím oběd a u toho tak odskakuju
Tak doufám, že to spálím.
no moze to je Pet..hele obecela jsem si to…a zitra uz bude lip…jsem hol smolarka no…hmmm ![]()
ahoj holky
,
jen nakukuju,nějak nestíhám…s mladým poběžíme odpoledne asi na pohotovost,v noci teplota skoro 39 stupňů,ráno usměvavej,v pohodě,koukali jsme na telku. Padla dvanáctá hodina,přišel mi divnej,tak jsem mu vrazila teploměr- 39,8 stupňů,docela jsem se lekla
.
Tak jsem ho obalila studeným,dala Panadol a trochu to kleslo,ale asi dojdem k doktorovi…místo aby to bylo čím dál lepší a teplota klesala,tak furt leze mrcha nahoru
.
Kahu-co to čtu? Kočko nezoufej,určitě to nebyl testík z ranní moči,že? Na tom takhle brzy dost záleží…a byl to test s citlivostí 10? Myslím na tebe a věřím,že není nic ztraceno,je ještě brzoučko
.
Péťo-ty ještě vydrrrrržžžžž
.
páá
Kahu píše:
no moze to je Pet..hele obecela jsem si to…a zitra uz bude lip…jsem hol smolarka no…hmmm
moja…drž s..skus testnut neskor…ja by som testla znovu,ak by som mala test..ja som truba tetsovala od 1 dna po ET
a minula som už 20 testov
som ja ale koza ![]()
test byl z poledni moci, test bl citlivost 10…hmmm jeste urcite testnu…ale uz myslim, ze je to jasne…chjo!!!
Fairy a kolikaty jsi den, ty testis kazdy den…??? 'Dekuji kocicky moje!!! ![]()
už netestujem..ale testovala som do 9-teho dna…a ked som videla že je tam len / tak som prestala..ale aspon viem,ktore testy už určite nekupim..ktore ukazovali ducha..žiadny pepino test už nechcem vidiet.. ![]()