KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2911
26.4.11 11:46

tak v tomhle je tedy prirozene tehotensvi urcite lepsejsi, to jsem normalne cvicila presne tyden pred porodem uz jsem vypadala jak balon, tak jsem toho nechala… :mrgreen: ale me to fakt vadi, ja ten pohyb potrebuju, je mi pak dobre, mam vetsi chut k jidlu a vubec se citim lip…a to je ted jaro, takze ouha…plavecky a podobne!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
26.4.11 12:03

Kahu, já vím o čem mluvíš, když píšeš, že „sport prostě potřebuješ“, já mám to samé, teda teď už je to trošku lepší, ale jak hodně cvičím a pak přestanu, tak úplně cítím, jak se potřebuju pohnout - je to jak droga. Kóči, musím teď odjet, takže se prozatím loučím. A zítra na mě prosím všichni myslete. Věřím, že zázraky se dějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
26.4.11 12:08

budu a ty hnedle napis!!! Drzime ti moc palecky!!! tfuj tfuj tfuj!!! :huban: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
26.4.11 15:11

Hojte holcinky,

zdravim po Velikonocich, tyden jsme uspesne naslahla na komp, tak ted vas musim vsechny docist.

Vsem cekajicim na test … tfuj tfuj tfuj, moc stesti, vsem ostatnim jeste vice stesti, at uz je to tu cekani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
26.4.11 20:39

Krásný večer všem

Petruš, na zítra Ti staršně mco držím palce, jak já bych Ti to přála.

Kahu, je mit o moc líto, že není čárka, ale já bych to ještě nevzdávala, ta naděje stále ještě je, i když vím přesně a moc dobře, jak se cítíš :cry:

Já už tak něcjak cítím, že přijde menzes, takže asi tento týden už začínám lepit náplasti a jdem do toho.tak se to pomalu blíží :dance:

Krásný večer a krásnou dobrou noc !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.4.11 08:26

Ahojky, krásné ráno všem :mavam: :mavam: :kytka:
Tak děkuju, včera to dopadlo dobře je tam folikul a roste i sliznice :lol: , takže prý fajn a v pátek ještě na UZ a pak se uvidí, hrozně se těším :hug: :andel:
Peti a kahu přeju vám pěkné // na testíku :kytka:

Jinak se divím mám nativ neberu žádné léky, tak snad to bude o.k. 8-o
Holky mám ještě dotaz čeká se na to až vyroste vajíčko, pak mi píchnou něco na ovulku jestli chápu a pak Ket ?Chápu to dobře?Ale vrtá mi hlavou co se stane s tím vajíčkem co se uvolní??a ještě jeden blbej dotaz je možné mít sex po injekci na ovulku a jestli je možné i otěhotnět přirozeně před Ket??Prosím nesmějte se mi,vrtá mi to v hlavě a nemůžu to na internetu nikde najít :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.4.11 08:28

Marketchen: už se brzy dočkáš :hug: sněhuláčka,včera bylo v caru tolik lidí až jsem se vyděsila, nikdy jich tam tolik nebylo :nevim: .Skoro jsem nestihla vyzvednout holku ze školky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
27.4.11 08:36

Ahojky
Dinul, tak jak? doufám, že vše v pořádku.

Květi, já měla KET také v nativu. Čeká se až je folikl velký tak 18mm, pak si píchneš pregnyl na ovulku a dle toho, jak „staré“ embryjko ti budou zavádět ti naplánují den transferu. Teoreticky je možné otěhotnět i z toho uvolněného vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
27.4.11 08:41

Ahoj holky :mavam: ,
Peti-držím palečky :pankac: .
Květuš-myslím,že sexík být může,asi není důvod proč by nemohl. Mě tedy před KET nic nepíchali,ani nedávali žádné léky na ovulaci,mám za to,že nejdůležitější je sliznice(na to jsem brala Estrofem). Na ovulku mi píchali před inseminací a to přímo doporučovali,že se to má pojistit ještě tulením :hug: . Asi jsem moc neporadila :think: .
Jinak včerejší kontrola je OK,jen jsem se večer nedostala k počítači. Máme :srdce: :srdce: ,velikostně odpovídají 8+3 týdne (jsem 8+1),jedno má 18,6mm,druhé 19,2mm. Odpoledne sem hodím fotečku,mamina si to vzala do práce na okopírování :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
27.4.11 08:42

Ahoj Sluní :mavam: ,
tvá odpověď je vyčerpávající :lol: .
Jak ti je? Co nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
27.4.11 08:43

Dinul, tak super. Moc gratuluju. Já už se nemůžu dočkat pátku, až miláčky uvidím. Doufám, že jsou v pořádku a budu moct být chvíli zase v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.4.11 08:46

Dinul děkuju, a gratuluju :potlesk: to je krása :kytka: těším se na fotečku :hug:

Sluní děkuju za odpověď pořád mi to vrtalo v hlavě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
27.4.11 08:46
Dnes to jde. Ale včera to byl zase mazec. Jsem myslela, že se :poblion: ale to je tím, že málo jím, ale jsou dny, kdy nemám na nic chuť a třeba smetánek jsem včera jedla čtvrt hodiny, rohlík s tuňákem půl hodiny,…
dinulka píše:
Ahoj Sluní :mavam: ,
tvá odpověď je vyčerpávající :lol: .
Jak ti je? Co nevolnosti?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
27.4.11 08:47

Květi, nemáš zač. Držím palce, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
27.4.11 08:54

Sluní jsi moc hodná, no uvidíme :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie