KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
28.4.11 16:29

Jani nádhera :andel: !!!
Je vidět,že jsou o fous větší,ale my vás doženeme!!! Já tedy ještě nezvracela,ale párkrát jsem měla už namále :poblion: .
Na ten 12 týden se chci taky objednat,nechám to na příští týden.
Dnes jsem byla na kontrole u gyndařky,tak mi prohmátla břicho a říkala,že pěkně roste,dělohu mám už pod pupkem,to jsem při prvním těhu měla až někdy ve 4.měsíci :lol: .
Jo a i kila už jdou hore :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.4.11 16:41

Dinul radši tam si zavolej zítra protože mají dost plno ještě jsem nebřibrala zhubla jsem 4 kila ale radší budu kynout než zvracet :mrgreen: a kdy máš termín? počítala jsem to 3.12 mě to vychází. tak to je supr že pěkně přibíráš protože miminka musí růst jo a bereš vitamíny? mě včera doporučili Maternu tak jsem si koupila pak kyselinu listovou a B6 a B6 od 20 týdne brát ráno a večer a Maternu brát po celou dobu i když budu mít dost zeleniny a ovoce, ale jsou dvě miminka tak vše z těla vyzobou fakt paní MUDr. SLámová je supr. a litr mléka plasu kvalitní ale když to včera vyslovila tak jsem málem :poblion: fakt závidím, že ti je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
28.4.11 17:08

Jani,z kynutí mám strach,minule jsem přibrala 24 kilo,bylo to fakt nepříjemný :cert: .
Termín jsem počítala,ale když jsou dvojčata,tak se většinou nenechávají do 40 týdne,ale rodí se mezi 36-37 týdnem,tak by to vycházelo v půlce listopadu. No uvidíme :lol: . Jinak pro průkajdu jdu až příští pátek,tak se na to rovnou zeptám.
Mě je blbě,když mám prázdný žaludek,musím pořád něco žvejkat. Snad už ti bude líp :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.4.11 17:28

To jsem taky zvědavá kolik přiberu prvním těhu jsem zhubla 10 kg prvním trimestu a pak jsem nabrala do porodu 30 kilo to byla síla takže si myslím, že to bude taky tak a už sháníš věci pro miminka? já jsem přikoupila jednu autosedačku z bazaru chicco ale fakt pěknou za 600 a pak z bazaru lehátko fisher prince obě 800 jinak nové stojí 2000 a chcem jít s malou nakoupit pleny a vlčené ubrusky ta už se na to moc těší.a já se těším až si nechám říci co to je, abych mohla obleční kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
28.4.11 17:46

Já mám všechny oblečky schovaný po klukovi,tak toho nebudu moc kupovat. Holt nebudou mít stejný bundičky a tepláky,ale přijde mi zbytečný za to vyhazovat peníze,kterých teď moc není…
Jinak autosedačku určitě,ale přijde mi to dost brzy,musíme nejdřív vyřešit bydlení,máme 2kk,45 m2,což je pro 5 lidí dost málo,tak přemýšlíme buď nad větším bytem,nebo domkem,je to všechno o penězích :cert: .
Já bych raději domek,ale to znamená dluh a to se mi moc nechce,ale chci se už nějak rozhodnout a začít jednat,abysme to stihli…mažel to nechává na mě,je mu to jedno :cert: .
Jinak jsem už koukala na kočárky,nechci nový,rozmýšlím Patrona duplex. Měla jsem ho pro kluka a maximální spokojenost! Ale ten pro dvojčata má malá přední kola,tak nevím,jaký by byl do terénu…
Co ty,koukalas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
28.4.11 17:59

Ahoj dvojčecí těhulky,
mně je dnes zase pěkně blbě, ale ještě jsem nikdy :poblion: , i když včera večer už jsem měla namále. Zatím jsem přibrala kilo, ale zprvu, teď jsem dlouho na stejné váze. Ale i díky utrouši mám už bříško a včera jsem si byla koupit těhu kalhotky, kalhoty a podprsenku. Kočárek bych chtěla easy walker duo, ten se asi nejvíce tady na emímu chválí, ale bazarový - nový jako trojkombinace přijde na 36.tis :zed: A průkazku dostanu zítra, když to bude ok a termín mám 3.12., ale jak píše Dinul, donosit do konce dvojčátka je zázrak, tak počítám spíše se začátkem listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.4.11 18:37

Dinulko taky nebudu drahý věci kupovat hodně se dá z bazárku proto chci vědět pohlaví jinak my bydlíme v rodinném domečku přítel ho postavil ve 26 letech když se nám dcera narodila a vybavili jsme ho až dá se říci teď až po 5 letech, ale jinak dva roky s malou jsme bydleli u jeho rodičů a zařizovali domeček postavil to sám s tátou bez hypotéky je to velký dřič a strašně si ho vážim jak je šikovný teď mu je 32 a mě 29 a konečně se vemem 24 června :dance: jinak nahoře děti maji svůj pokoj dcera bude mít svůj a dvojčátka dohromady a koupelnu svoji a dole kuchyň záchod ložnice koupelna a venku spousty kytiček to je naše slabost a kočárek jak píše slunícko a moc tě zdravím :mavam: easy walker, ale chci taky s bazaru, protože nemá cenu utracet. máme ještě kupovat nábytek zatím máme universal. Jinak mám stený termín jako SLuníčko 3.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
28.4.11 18:42

Jani, to je super, že máte vyřešení bydlení. V dnešní době,… Někdy bychom mohli na to kafe. Ať se neseznamujeme až v porodnici :mrgreen: Taky bych chtěla vědět brzy pohlaví, ale u dvojčátek se to zjišťuje hůře. Já mám dvě nevlastní ségry, jedna má holku a druhá dva kluky (mladší je roční), tak snad budu mít nějaké věci od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.4.11 18:49

Sluni půjdu s Tebou moc ráda na kafíčko nebo na Staráči ďělali dobré těstoviny Spor bar a nebo do Santa na pizzu abychom pak nezvracely :mrgreen: :mrgreen: fakt ráda s Tebou půjdu na kafíčko a třeba nás pak nechají ležet na jednom pokoji :mrgreen: to je supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
28.4.11 19:13

Tak někdy příští týden. Ještě se pak domluvíme. Ale já toho teď moc nesním a jsem vybíravá, tak to bude těžký… Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
28.4.11 21:04

Sluni tak si budem rozumět taky toho moc nesním a jsem vybíravá :mrgreen: hezký večer holky :mavam: jdu spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
29.4.11 09:10

Krásný den přeju!
jak se tu máte? Co je nového?
J8 stále čekám na menzes, ještě nic :nevim: Ale víkedn to jistí, zrovna když u nás bude Klárky kamarádka spinkat, tak mě bude blbě, no potěš koště :poblion:
Ale už at to přijde a můžu se chystat na sněhuláčka.

Krásný den všem a příjemný let na koštěti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
29.4.11 09:38

Dobre rano vsem ke me uz mrska dorazila!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
29.4.11 11:20

Kahu - to je mi líto :-(
A co teď? Co máte v plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
29.4.11 11:35

ja si z toho vubec nic nedelam, proste to ted nemelo jeste byt!!! Ja si ted davam ode vseho oraz, jak jsem jiz psala byla jsem u pana Dr Urologa a ten nam spolu s manzelem nasel zanet, ktere si u me projevuje mikozama a vytokem a tudiz neni mozne otehotnet, jelikoz infekce nici i spermouse, takze jsme na detoxu, mame drsnou dietku a sex jen s plastenkou nez se vycistime, zjistil, ze infekce je u me jiz od puberty, takze je vazne potreba se toho nejak zbavit!!! Ale taky rekl, ze si mysli, ze po detoxu nebudu mit problem s otehotnenim prirozene, tak jsem byla moc rada, taky zjistil ze PCO nemam, ze nechape proc mi to v caru rekli??? A ze manzel ma uplne dobrej spermogr. ze je jeho spermousove bojuji s tou infekci, ktera je zabiji, hmmm takze suma sumarum, ja mam ted na 2 mesice zaracha, jeste cekam na vysledky krve, aby se zjistilo co presne ta potvurka je…a potom snd uz to pujde!!! Ted budu cvicit mojzisovku a chodim k tomu chiropraktikovi…ale ja se citim bjecne, jakoby ze me spadl tezky kamen, fakt ze jo…stejne ted vim, ze se mimi konat 2 mesice nebude a ja se krasne vycistim…ale ja jsem nemela ani nejake depky, kdyz to nevyslo…malinko slz bylo, ale ty jsem setrela a s povzdechem jsem pokrcila rameny, hodila negativni test do kose koukla na sebe do zrcadla a rekla si…jsem stastna, jelikoz mam uzasneho muze a uzaseho syna, stavime barak a mame se radi a je nam spolu krasne, tak se nehodlam trapit kvuli tomuhle a otravovat tim sebe a mou rodinu…a bylo to, zivot jde dal a na svete je spousty krasnych veci a lidi…kdyz nam nevyjde tehu urcite budem adoptovat ale i kdyz nam vyjde, na tom uz jsem s manzelem domluveni to si moc preju!!! Takze tak…jsem stastna a netrapim se tim vubec!!! Ale dekuji!!! a tobe to moc preju, jakozto kazde z nas tady!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí