Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jani nádhera
!!!
Je vidět,že jsou o fous větší,ale my vás doženeme!!! Já tedy ještě nezvracela,ale párkrát jsem měla už namále
.
Na ten 12 týden se chci taky objednat,nechám to na příští týden.
Dnes jsem byla na kontrole u gyndařky,tak mi prohmátla břicho a říkala,že pěkně roste,dělohu mám už pod pupkem,to jsem při prvním těhu měla až někdy ve 4.měsíci
.
Jo a i kila už jdou hore
.
Dinul radši tam si zavolej zítra protože mají dost plno ještě jsem nebřibrala zhubla jsem 4 kila ale radší budu kynout než zvracet
a kdy máš termín? počítala jsem to 3.12 mě to vychází. tak to je supr že pěkně přibíráš protože miminka musí růst jo a bereš vitamíny? mě včera doporučili Maternu tak jsem si koupila pak kyselinu listovou a B6 a B6 od 20 týdne brát ráno a večer a Maternu brát po celou dobu i když budu mít dost zeleniny a ovoce, ale jsou dvě miminka tak vše z těla vyzobou fakt paní MUDr. SLámová je supr. a litr mléka plasu kvalitní ale když to včera vyslovila tak jsem málem
fakt závidím, že ti je dobře.
Jani,z kynutí mám strach,minule jsem přibrala 24 kilo,bylo to fakt nepříjemný
.
Termín jsem počítala,ale když jsou dvojčata,tak se většinou nenechávají do 40 týdne,ale rodí se mezi 36-37 týdnem,tak by to vycházelo v půlce listopadu. No uvidíme
. Jinak pro průkajdu jdu až příští pátek,tak se na to rovnou zeptám.
Mě je blbě,když mám prázdný žaludek,musím pořád něco žvejkat. Snad už ti bude líp
.
To jsem taky zvědavá kolik přiberu prvním těhu jsem zhubla 10 kg prvním trimestu a pak jsem nabrala do porodu 30 kilo to byla síla takže si myslím, že to bude taky tak a už sháníš věci pro miminka? já jsem přikoupila jednu autosedačku z bazaru chicco ale fakt pěknou za 600 a pak z bazaru lehátko fisher prince obě 800 jinak nové stojí 2000 a chcem jít s malou nakoupit pleny a vlčené ubrusky ta už se na to moc těší.a já se těším až si nechám říci co to je, abych mohla obleční kupovat.
Já mám všechny oblečky schovaný po klukovi,tak toho nebudu moc kupovat. Holt nebudou mít stejný bundičky a tepláky,ale přijde mi zbytečný za to vyhazovat peníze,kterých teď moc není…
Jinak autosedačku určitě,ale přijde mi to dost brzy,musíme nejdřív vyřešit bydlení,máme 2kk,45 m2,což je pro 5 lidí dost málo,tak přemýšlíme buď nad větším bytem,nebo domkem,je to všechno o penězích
.
Já bych raději domek,ale to znamená dluh a to se mi moc nechce,ale chci se už nějak rozhodnout a začít jednat,abysme to stihli…mažel to nechává na mě,je mu to jedno
.
Jinak jsem už koukala na kočárky,nechci nový,rozmýšlím Patrona duplex. Měla jsem ho pro kluka a maximální spokojenost! Ale ten pro dvojčata má malá přední kola,tak nevím,jaký by byl do terénu…
Co ty,koukalas??
Ahoj dvojčecí těhulky,
mně je dnes zase pěkně blbě, ale ještě jsem nikdy
, i když včera večer už jsem měla namále. Zatím jsem přibrala kilo, ale zprvu, teď jsem dlouho na stejné váze. Ale i díky utrouši mám už bříško a včera jsem si byla koupit těhu kalhotky, kalhoty a podprsenku. Kočárek bych chtěla easy walker duo, ten se asi nejvíce tady na emímu chválí, ale bazarový - nový jako trojkombinace přijde na 36.tis
A průkazku dostanu zítra, když to bude ok a termín mám 3.12., ale jak píše Dinul, donosit do konce dvojčátka je zázrak, tak počítám spíše se začátkem listopadu.
Dinulko taky nebudu drahý věci kupovat hodně se dá z bazárku proto chci vědět pohlaví jinak my bydlíme v rodinném domečku přítel ho postavil ve 26 letech když se nám dcera narodila a vybavili jsme ho až dá se říci teď až po 5 letech, ale jinak dva roky s malou jsme bydleli u jeho rodičů a zařizovali domeček postavil to sám s tátou bez hypotéky je to velký dřič a strašně si ho vážim jak je šikovný teď mu je 32 a mě 29 a konečně se vemem 24 června
jinak nahoře děti maji svůj pokoj dcera bude mít svůj a dvojčátka dohromady a koupelnu svoji a dole kuchyň záchod ložnice koupelna a venku spousty kytiček to je naše slabost a kočárek jak píše slunícko a moc tě zdravím
easy walker, ale chci taky s bazaru, protože nemá cenu utracet. máme ještě kupovat nábytek zatím máme universal. Jinak mám stený termín jako SLuníčko 3.12
Jani, to je super, že máte vyřešení bydlení. V dnešní době,… Někdy bychom mohli na to kafe. Ať se neseznamujeme až v porodnici
Taky bych chtěla vědět brzy pohlaví, ale u dvojčátek se to zjišťuje hůře. Já mám dvě nevlastní ségry, jedna má holku a druhá dva kluky (mladší je roční), tak snad budu mít nějaké věci od nich.
Sluni půjdu s Tebou moc ráda na kafíčko nebo na Staráči ďělali dobré těstoviny Spor bar a nebo do Santa na pizzu abychom pak nezvracely
fakt ráda s Tebou půjdu na kafíčko a třeba nás pak nechají ležet na jednom pokoji
to je supr
Tak někdy příští týden. Ještě se pak domluvíme. Ale já toho teď moc nesním a jsem vybíravá, tak to bude těžký… Uvidíme.
Sluni tak si budem rozumět taky toho moc nesním a jsem vybíravá
hezký večer holky
jdu spinkat
Krásný den přeju!
jak se tu máte? Co je nového?
J8 stále čekám na menzes, ještě nic
Ale víkedn to jistí, zrovna když u nás bude Klárky kamarádka spinkat, tak mě bude blbě, no potěš koště ![]()
Ale už at to přijde a můžu se chystat na sněhuláčka.
Krásný den všem a příjemný let na koštěti ![]()
ja si z toho vubec nic nedelam, proste to ted nemelo jeste byt!!! Ja si ted davam ode vseho oraz, jak jsem jiz psala byla jsem u pana Dr Urologa a ten nam spolu s manzelem nasel zanet, ktere si u me projevuje mikozama a vytokem a tudiz neni mozne otehotnet, jelikoz infekce nici i spermouse, takze jsme na detoxu, mame drsnou dietku a sex jen s plastenkou nez se vycistime, zjistil, ze infekce je u me jiz od puberty, takze je vazne potreba se toho nejak zbavit!!! Ale taky rekl, ze si mysli, ze po detoxu nebudu mit problem s otehotnenim prirozene, tak jsem byla moc rada, taky zjistil ze PCO nemam, ze nechape proc mi to v caru rekli??? A ze manzel ma uplne dobrej spermogr. ze je jeho spermousove bojuji s tou infekci, ktera je zabiji, hmmm takze suma sumarum, ja mam ted na 2 mesice zaracha, jeste cekam na vysledky krve, aby se zjistilo co presne ta potvurka je…a potom snd uz to pujde!!! Ted budu cvicit mojzisovku a chodim k tomu chiropraktikovi…ale ja se citim bjecne, jakoby ze me spadl tezky kamen, fakt ze jo…stejne ted vim, ze se mimi konat 2 mesice nebude a ja se krasne vycistim…ale ja jsem nemela ani nejake depky, kdyz to nevyslo…malinko slz bylo, ale ty jsem setrela a s povzdechem jsem pokrcila rameny, hodila negativni test do kose koukla na sebe do zrcadla a rekla si…jsem stastna, jelikoz mam uzasneho muze a uzaseho syna, stavime barak a mame se radi a je nam spolu krasne, tak se nehodlam trapit kvuli tomuhle a otravovat tim sebe a mou rodinu…a bylo to, zivot jde dal a na svete je spousty krasnych veci a lidi…kdyz nam nevyjde tehu urcite budem adoptovat ale i kdyz nam vyjde, na tom uz jsem s manzelem domluveni to si moc preju!!! Takze tak…jsem stastna a netrapim se tim vubec!!! Ale dekuji!!! a tobe to moc preju, jakozto kazde z nas tady!!! ![]()