Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Market neboj oni ti řeknou co a jak
, však se už dočkáš, já mám dlouhý cyklus a ovulku mám až kolem 18 a 19 DC
,Tak jdu dlouho, už aby to bylo za mnou v pátek mi sestra píchla pregnyl a doktorka mi říká a koukejte se o víkendu snažit, ať to vyjde přirozeně nebo ten Ket
a já na ní a co když to nevyjde
a ona musíte myslet pozitivně, je jaro určitě jedno vyjde
Tak uvidíme
příroda je mocná čarodějka ![]()
Sluníčko28 píše:
A kdy máš Dinul, další kontrolu. Já jdu 20.5. na screening.
Sluní- 6.5. si jdu pro průkajdu,17.5.UZ u mé doktorky, 27.5.screening v Pronatalu. Už se nemůžu dočkat.
Ale ještě mě nepřešly obavy,bojím se,aby byli v pořádku…ale to my všechny,co
?
Jinak jsme včera u prarodičů už oznámili,že jsme těhotný,tak to bylo veselé
.
Trochu mě straší,že to břicho pořád tak tlačí,ale mudra mi říkala,že to může být tím,jak roste rychle děloha,že mám častěji odpočívat a moc se nenamáhat…tak to dodržuji,je ze mě lemra líná
.
ahoj holky
Sluni gratulace
k Tvým broučkům pěkně rostou. Jinak já chodím na ultrazvuk každých 14 dní takže tento čtvrtek. a screning jedu 26 do Prahy a pak ve 20 týdnu do Prahy a jak Vám je holky? mě bříško roste budu to mít jako při prvním těhu vše do břicha. takže neoblíknu pomalu nic. a dá se říci, že jsem zhubla 5 kilo je my pořád zle, ale břicho mám už dost velké že jsem v 9 týdnu
jsem zvědavá jaké bude v den svatby abych něco oblékla
. Sluni musíme se domluvit na kafíčku. pa
ahojda děvčátka, taky vás všechny zdravím a přeji hezký týden.
Kahu - díky za rady ohledně té diety, je to zajímavé a pan doktor to vzal za správný konec, takže všechny neduhy určitě vyléčí.
Markét - já měla UZ 10sáty DC a transfer 15tý den cyklu. Tu už bylo téměř jasné od začátku, co jsme mluvili o ket, že 15tý den bude transfer. Brala jsem estrofem a progesteron Estrofem hned od prvního dne MS a progesteron od UZ.
Květi - moc přeji, aby ti to vyšlo a měla jsi vytoužené //
Dinulko ať bříško netlačí a hezké lenošení ![]()
ahojda Leni, tak jak se máme takhle při pondělí? Díky za optání, u mě vše o.k. Volal doktor a že mu je to moc líto a že máme přijít po MS do Caru se domluvit, co a jak dál. Takže tak. Jinak jsem si tak myslela, že do dalšího boje půjdu v září (jenže to je manža na služebce a já ty injekce sama nedám), taže říjen. No ale manžílek mě ukecává na srpen a já vidím, že by strašně chtěl.Tak uvidíme …
tak to jsem rada, ze jsi v pohode a ze planujete dalsi pokus!!! Ja dneska cely den uklizim, neco jako jarni uklid…ufff a ted si jdu zabehat a na kolo!!! ![]()
jé tak to si užij, já to včera dostala a pěkně mě bolí břicho, chjo
Ale než jsem to dostala tak už jsem stihla tenísek, posilku, plavání. Jinak manža je držák, strašně mě podporuje a snaží se. Taky jsem viděla, jak je mu to líto. Ale život jde dál. A včera jsme se rozhodli, že pojedem na dovču, že potřebujem voraz. Co ty beru? Jak dietka? Taky bych ji potřebovala, abych schodila ty 3 kila, co mi ivfko dalo.
detox super, celkem nas to bavi, je fajn, ze to delame spolu dohromady!!! No asi par kil schodim, kde je to nutne a ze jsem jich par hormonalni lecbou nabrala…aaaaa hruza!!! Takze ted se muzu soustredit na moje 2 muzsky a na moje telo, coz uz jsem dlouho zanedbavala, ufff ![]()
Dovcu mame taky naplanovanou…ale az v cervenci, ted jsou na rade prace na baraku a Kahu jede s babickou a dedou v cervnu k mori…a proste davame ode vseho oraz…a je to fajn pocit!!! Manzel byl poprve taky smutnejsi nez ja…podruhe uz min a ted uz skoro vubec, spis nastvanej na tu celou reprodukcni medicinu…ha ![]()
ahojte..dnes som volala o vysledok a bolo to pod 1..čiže ani sa neuchytilo.
škoda no..ale skusime to ešte v auguste
snad…
tak baby..budem vas tu chodit pozerat..že ako sa tu mate..či pribudli nove tehulky…
tak ppapa..držte sa baby..
Ahojky přeji krásné ráno, akorát tu prší a prší
![]()
Petruš děkuju, já Vám všem taky přeju brzy ty //
![]()
Farynko: je mi to moc líto, opravdu, vydrž, však ono to přijde,holt někdo na ty vytoužené čárky musí dlouho čekat
, ale přijdou věř mi
, hodně síly do dalšího boje všem
![]()
A těhulky Vy se opatrujte
a odpočívejte ![]()
Dnes odpoledne musím k zubaři
, to zase bude, je to horší než ty zákroky v caru
,tak snad to vydržím ![]()
DAKUJEM..fakt som rada,že mam aspon jedno babo..možno mi druhe neni sudene..ale ved uvidime…nevzdavam to..baby dotiahnite to všetky do uspešneho konca..
papa
Ahoj všechny snažilky ;o)
Pročítala jsem tady Vaše příspěvky a jelikož jsem po dalším neúspěšném transferu a čeká mě 1. KET asi za týden (je to poprvé, co se nám podařilo mít embrya na zmražení), tak jsem se rozhodla, že se sem k Vám taky přidám…Nejdřív jsem si zakázala na tyhle diskuze chodit, protože co člověk, to jiný názor a já jsem z toho byla akorát vždycky špatná, ale člověk na jednu stranu potřebuje trochu podpory…
Hrozně se bojím, že to zase nevyjde. O negativním výsledku jsem se dozvěděla min. pátek - začala jsem hodně krvácet a výsledek /
Při předešlém pokusu jsem nekrvácela a taky to nevyšlo. Snad jsme se rozhodli správně jít takhle krátce na to hned na KET… Jinak všem, které se taky tak trápí přeju // !
Ahoj holky
,
jak se máte? U nás zima,6 stupňů,ale přestalo foukat a svítí sluníčko,tak snad už bude líp. Včera to bylo děsný,nejlepší bylo zalézt do peřiny
.
Lenyzdravím tě
! Mrzí mě,že ti IVF nevyšlo…taky bych šla rovnou do KET,pokud se na to cítíš,říkají,že tělo bývá nastimulované hormony,může být větší šance na úspěch
.