Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Květuško - to je mi hrozně líto
Opravdu moc mě to mrzí.je to smutné číst takové zprávy.Ale nevysazuj léky, dokud to nebudeš mít potvrzené z krve, ano?
Jinak pamatuju si případ a je to nedávno, že tu taky někdo psal, že nic a pak najednou šup, čárka se objevila.
Ale přesto všechno vím, jak Ti teď je.
Hladím na dálku
Opatruj se! ![]()
Market, děkuju jsi hodná,léky vysadím až v neděli.No jo,a to jsem si myslela, jak to zvládnu, když to nedopadne,ale nějak to nejde
,prostě se to prodlouží
.Drž se, ![]()
Tak ms dorazila už špiním, tentokrát to trvalo dlouho minule 9 dc ted až 15 dc
,tak jsem prostě na nule
.Market tobě moc držím palce
,drž se.Já po tomhle asi dám pauzu, nevím další neuspěch by pro mě byl už asi moc
.No musím se s tím zase poprat,všem těhulkám přeju krásná a zdravá miminka a ostatním hodně síly,ono to vyjde, já si ted dám pohov od všeho, ale občas na Vás juknu
![]()
To me je moc lito Kvetusko…vim jak ti je holka zlata, ale hlavu vzhuru, ono nam to jednou vyjde!!! My si taky davame ode vseho pauzu, stavime ted barak a veskere vydaje jdou na barak, takze ani nejsou finance a ani nejak nemuzu…takze moc drzim palecky, cas od casu se sem taky juknu a vsem vam preju jen ty nejlepsi vysledky!!! ![]()
Kahu to jsme na tom stejně taky stavíme a peněz je opravdu málo
,ted se musím zaměřit na to najít rychle práci jinak se zblázním
,chci mít už od té honby za dítětem pokoj
aspon na půl roku a budeme to zkoušet přirozeně, začnu hubnout a upnu se ke stavbě a k mamce, která se léčí s rakovinou
,prostě je svět takovej jakej je, někdo to má snažší a někdo těžší. ![]()
urcite mame to vazne stejne!!! Me ted jeste prisli nejake me resty ze Zealandu, takze udu muset spaltit to, barak, Kahu atd…proste ted pul roku dame pohodu, ja uz cvicim a jemi dobre jsem na tom detoxu a proste se zase citim sama sebou!!! huraaaaa!!! Souhlasim s tim, ze se ted musime proste zajimat takyo jine veci nez jen o mimi…ono prijde…a kdyz je tak mi adoptujem…hi
moc ti drzim palecky s barackem a s maminkou, to me moc mrzi..mmm
a treba nam to obema vyjde prirozene!!! ![]()
Zdravím, děvčata. ![]()
Ráda bych se přidala do diskuze.
![]()
Jsem po neúspěšném 1. IVF
, teď mě čeká ještě krev, ale tam nebude nic, takže se Dr. domluvím, aby mě poslal na imunologické vyšetření a možná i na nějaká další vyšetření (žádné jsem před IVF neabsolvovala, protože to nevypadalo, že by k tomu byl důvod), a pak půjdu na KET. Máme 3 eskymáčky, dvě prý krásné blastocysty a jednoho mrňouse, který je o půl dne opožděný, tak uvidíme, zda z toho něco bude. Já doufám, že jo. Ne, věřím, že jo. Musí. Protože to čekání na miminko je tak dlouhé, že už se to prostě musí povést.
![]()
Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat do diskuze?
Jsem stejně jako Llenča po 1. nevydařeném IVF a další šancí na úspěch by mohli být mražáčci. Mohla bych se zeptat, jaké jsou podmínky pro to, aby KET mohl být proveden? Dr. říkala o sliznici, a snad se na to můžu vrhnout hned po nevydařeném cyklu IVF? Tzn. 10. DC jít na UTZ kvůli sliznici..? Musí být ten cyklus, vekterém proběhne KET ovulační? Možná se hloupě ptám, ale nezajímala jsem se o to, protože jsem hrozně věřila, že to vyjde.. ![]()
Ladun - tady už to malinko stojí.Kdyžtak se můžeš klidně připojit k nám do diskuze " spřátelené duše"
Jinak KET lze podstoupit hned v dalším cyklu, bere se hormon na růst sliznice a 10.den cyklu se udělá UZ a podle výsledku a jaká je sliznice se naplánuje transfer.Moc držím palečky. ![]()
Marketchen, děkuju za odpověď
. Bohužel jsem ve vyhledavači pod heslem „spřátelené duše“ žádnou diskuzi nenašla, jen slova obsažená v příspěvcích v tomto znění
. Mohla bys mi, prosím, poslat nějaký odkaz? Děkuju moc ![]()
ahojda holky, moc vás všechny zdravím. Píšu z hotelu, my jsem ještě furt na dovče a cestujeme s baťohem po Asii. Příští týden se vracíme, tak už budu normálně fungovat.
Doufám, že se všichni máte hezky.
Markét - podle mích výpočtů už by jsi měla mít sněhuláčka v sobě: moc moc moc Ti dražím pěstičky.
Kahu - moc moc pozdravuju. Jak detox? Vše o.k.?
Květuško - je mi to moc líto. Ale jak psala Kahu, jednou to určitě vyjde.
Petruš, ahoooj
Tak ty takhle cestuješ.Ano, mám v sobě mimíska, nebon už nemám, sama nevím
A vše se dozvím 1.6., to budu nejspíš testovat.
tak až se vrátíte, tak se uzrčitě ozvi.
Kdyžtak jsme na diskuzi výše uvedené.
Opatruj se a budu se těšit na písanou. ![]()
Markét 1.6. na Tebe budu strašně móccccccccccc myslet. Budeš před tím testovat?
Ladun - krásná kočička. Ta je tvoje? Jinak já byla hned po IVF na KET (bohužel neúspěšně). Brala jsem hormony na růst sliznice a taky jsem zaváděla čípky s účinnou látkou progesteron. Ty hormony a čípky jsem brala od 2hého dne MS. No a ty čípky ještě po transferu. KET je celkem bezproblémový, takže se není čeho bát.