Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ivvča píše:denisa 76 píše:Budu muset věřit, že ano
ivvčatak asi Ti to bude stačit.Nevím no.
, uvidíme
Ahojík
myslím na Tebe jak se Ti vede a jak bojuješ? Mě se už blíží ms a pak rozjedu boj ![]()
AHOJ holky déle jsem tu nebyla,nějak ten čas mě honí.Co je nového?U mě no..stále nic nic.Září daleko.Ket ach jo…Koukejte sem psát samá pozitiva,abychom byli všechny dobře naladěné.
![]()
Ahojky jsem tu dnes poprvé a asi jsem si to zde neměla číst příjde mi hodně neuspěchů…já jsem byla dnes na KET a řekli,že embryjka rostou moc pomalu,tak nevím loni jsem byla na iui potom na ivf ,ale transfér neproběhl protože mě postihl OHSS. Tak až dnes,ale injekce jsem už neužívala jen UTRogestan a prednison. Za 2 týdny na kontrolu.Myslíte,že si můžu udělat test dopředu nebo mi to nic neukáže???
denisa 76 píše:ivvča píše:Ahojíkdenisa 76 píše:Budu muset věřit, že ano
, uvidíme
myslím na Tebe jak se Ti vede a jak bojuješ? Mě se už blíží ms a pak rozjedu boj
Ahoj DENI
, já užívám ty hormony a příští pátek mám kontrolu, jak vypadá ta potvora sliznice
![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat s dotazem?
Za jak dlouho po ET můžu jít na KET?
kometa32 píše:
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat s dotazem?Za jak dlouho po ET můžu jít na KET?
Ahoj Komet
, já chtěla jít na KET ještě ten cyklus, ale neměla jsem dobrou sliznici. Dostala jsem MS po ET 11 den a pak jsem měla dojít na kontrolu cca 11-14 den menstruace a kdyby byla sliznica dobrá, byl by KET.
Děkuji ![]()
Takže to závisí na výšce sliznice? A berou se od MS nějáké hormony?
kometa32 píše:
DěkujiTakže to závisí na výšce sliznice? A berou se od MS nějáké hormony?
Já bych řekla, že to od té sliznice závisí. Já poprvé nebrala nic, ale pokud je sliznice nízká, berou se hormony na nárůst sliznice.
Dobře, takže když zítra zavolám do centra, že ET dopadl neuspěšně, vysadím léky, počkám na MS a ten 11 den by měl být KET?
Chápu to dobře?
kometa32 píše:
Dobře, takže když zítra zavolám do centra, že ET dopadl neuspěšně, vysadím léky, počkám na MS a ten 11 den by měl být KET?
Chápu to dobře?
Ne ne, 11 den ne, měl by si Tě doktor v polovině cyklu ještě pozvat na kontrolu, ať se podívá, jakou máš tu sliznici. Mělo by to být před ovulkou, nevím, který den jí cca mívaš, tak jsem napsala 11-14 den.
Aháá, no zítra tam zavolám, tak budu chytřejší ![]()
Nečetla jsem celou diskuzi, Ty jdeš na kolikátý KET?
kometa32 píše:
Aháá, no zítra tam zavolám, tak budu chytřejšíNečetla jsem celou diskuzi, Ty jdeš na kolikátý KET?
Bude to můj první, ale už asi 6× odkládaný ![]()
ivvča píše:denisa 76 píše:Ahoj DENIivvča píše:Ahojíkdenisa 76 píše:Budu muset věřit, že ano
, uvidíme
myslím na Tebe jak se Ti vede a jak bojuješ? Mě se už blíží ms a pak rozjedu boj
, já užívám ty hormony a příští pátek mám kontrolu, jak vypadá ta potvora sliznice
![]()
Tak snad bude vše v pořádku.Ani nevím kolik máš zmrzlíků? Já jdu na kontrolu až za 13dní a pak taky podle endometria bude Ketí.Tak to mě asi určitě předběhneš ![]()
Kometo, u nás je to v CARu tak, že se jde 10. DC na UTZ, jaká je sliznice. Pokud je narostlá dostatečně, tak se jde 20. DC na KET. Na ten se dá jít hned další cyklus po neúspěšném IVF. Ty už jsi si jistá, že IVF nedopadlo, nebo ještě čekáš na výsledek?
Já jsem první měsíc po KET měla sliznici nízkou, takže tentokrát od 2. DC začnu brát hormony na růst sliznice a zas 10. DC na UTZ, zda už teda narostla. Stát nás bude KET 5.100,– Za rozmražení a transfer jsou to 4000,– a za transferovou sadu 1.100,–Kč.
Někde to ještě dělají tak, že čekají, zda bude cyklus ovulační, tzn. nativní. Já ale neovuluju, takže mě podpoří těma lékama. Kdybys měla ještě nějaké dotazy, klidně se ptej ![]()