Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky mockrát děkuji za odpověd, chtěla jsem se mreknout na ty vaše stránky,ale vůbec mi to nejde nevíte čím to je?????
Elennn píše:
ahojky mockrát děkuji za odpověd, chtěla jsem se mreknout na ty vaše stránky,ale vůbec mi to nejde nevíte čím to je?????
Dej si do vyhledávače Dáma.cz a pak si dej tu stránku http://diskuse.dáma.cz/diskuse.php?d=22253 a ojeví se Ti moje diskuse a pak Tě to už navede a požádáš mě o vstup.
Elennn píše:
Neboj si dej Dáma.cz a hldej diskusy Přijdte si popovídat všechny co Vás čeká IVF a nebo jste si prošli touto metodou a chtěli by jste se podělit o svoje zážitky a zkušenosti a pak mám ještě jednu Čekání na umělého čápa.Tak koukni a když tak mě napiš SZ a já Ti to hodím tam
Elenn, když jsem prvně brala utroš, tak jsem si ničeho nevšimla, za to teď, když ho polykám, trpím - šílená únava, mám pocit, že se každou chvilku budím z mikrospánku..Jednou jsem po něm musela řídít a tu cestu už bych si nechtěla zopakovat
. Trpěla jsem, jak jsem se snažila neusnout, proplaskávala tváře, pouštěla na sebe studený vzduch, zpívala si - nic nepomáhalo, až jsem myslela, že se někde vybourám
. Naštěstí jsem dojela, ale asi bude fakt lepší jej zavádět, i když se pak člověk bez intimky nikam nehne
![]()
Já jsem pooprvé po ET netestila, ale teď budu. Jsem rozhodlá tak 10. den po transferu to poprvé zkusím. Doufám, že to tentokrát vyjde ![]()
ladun píše:
Elenn, když jsem prvně brala utroš, tak jsem si ničeho nevšimla, za to teď, když ho polykám, trpím - šílená únava, mám pocit, že se každou chvilku budím z mikrospánku..Jednou jsem po něm musela řídít a tu cestu už bych si nechtěla zopakovat. Trpěla jsem, jak jsem se snažila neusnout, proplaskávala tváře, pouštěla na sebe studený vzduch, zpívala si - nic nepomáhalo, až jsem myslela, že se někde vybourám
. Naštěstí jsem dojela, ale asi bude fakt lepší jej zavádět, i když se pak člověk bez intimky nikam nehne
![]()
Já jsem pooprvé po ET netestila, ale teď budu. Jsem rozhodlá tak 10. den po transferu to poprvé zkusím. Doufám, že to tentokrát vyjde
Zkus ho zavádět.Polykáním nemá takový účinek a hlavně Ti nebude zle.
ladun píše:
Deni - Akorát že pak je tulení fuj fuj![]()
![]()
Tulení jako kdy?
když se utroš zavádí, tak pak mívám dost silný hustý výtok, jak se tabletky rozpouští, takže při milování jsme od toho oba dva
![]()
ladun píše:
když se utroš zavádí, tak pak mívám dost silný hustý výtok, jak se tabletky rozpouští, takže při milování jsme od toho oba dva![]()
Možná jsem se blbě zeptala,ale Ty máš sex.když bereš utrouš? Nebo v době stimulky a po IVF?
Při IVF je u nás sexík zakázaný, ale tento cyklus nejsme po žádné stimulce. Utrouš jsem dostala , aby líp přišla MS. Takže jsme sexík zakázaný neměli…
No to jsem se taky chtěla zeptat za jak dlouho po KET může být sex????
Přítel je nedočkavej
Odteď teda jenom zavádím …A ještě kolik jste ho měli předepsanej já mám 2 tabletky 3krát denně..papa
ladun píše:
Při IVF je u nás sexík zakázaný, ale tento cyklus nejsme po žádné stimulce. Utrouš jsem dostala , aby líp přišla MS. Takže jsme sexík zakázaný neměli…
Tak to jo.Ale i když ted nejsi v žádném snažení,tak být Tebou bych ho zaváděla,protože Ti nebude tak zle a nebudeš unavená.Když ale půjdeš na Ket,tak ho určo zaváděj,protože když se polyká,tak ho většina zůstane na játrech a kam má jít se ho dostane už jenom zbytek a nemá to takový účinek.I když to umělko nemusí ovlivnit,je lepší proto udělat maximum.No před Ketem bych tak cca týden sex vynechala úplně a po Ketu už bych počkala až do testu na graviditu.14 dní není tak strašný.Radši bud v klidu at si to třeba nepokazíš.Já už se ted sexu vyhýbám,abych byla dole jakoby imuní a tělo si jakoby na spermie odvykne a možná pak embryo lépe přijme.Snad tomu rozumíš ![]()
Co se děje ?? Nikdo nic nepíše ,holky tak já ten Utrouš už jen zavádím pak tak hodku ležím a úplně super ,nejsem ospalá a není mi blbě tak moc díky za radu. Holky já to nevydržím a zítra nebo pozítří budu testovat..... ![]()
Ahoj holky,tak jsem si opět početla a téměř s eptát nemusím,nýbrž koukám že máme téměř vše společné.Akorát mám problém.Jelikož beru Orgametril na srovnání ms.Min měsíc jsem ho prostě nevzala,nýbrž jsem chtěla zkusit zdali jsem ovlivněná léky.Moje nálady no a asi ano.Tento měsíc jsem měla opět brát 16 dc klasika.Ale začli mě tak bolet prsa.O číslo větší je mám též,což mi vubec nevadí
Napadlo mě i těhu samozřejmně,ikdyž vím že šance je spíše mizivá.Bazálku ani nic podobného neřeším,takže ovu vlastně taky ne.Nevim ani zdali proběhla.Test negativní,Tak bud je brzo na tt a nebo se mi plaší hormony z toho jak jsem to vysadila.Co myslíte hm?děkuji moc ![]()