KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
19.6.11 22:08

ahojky mockrát děkuji za odpověd, chtěla jsem se mreknout na ty vaše stránky,ale vůbec mi to nejde nevíte čím to je?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.6.11 22:13
Elennn píše:
ahojky mockrát děkuji za odpověd, chtěla jsem se mreknout na ty vaše stránky,ale vůbec mi to nejde nevíte čím to je?????

Dej si do vyhledávače Dáma.cz a pak si dej tu stránku http://diskuse.dáma.cz/diskuse.php?d=22253 a ojeví se Ti moje diskuse a pak Tě to už navede a požádáš mě o vstup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.6.11 22:16
Elennn píše:

Neboj si dej Dáma.cz a hldej diskusy Přijdte si popovídat všechny co Vás čeká IVF a nebo jste si prošli touto metodou a chtěli by jste se podělit o svoje zážitky a zkušenosti a pak mám ještě jednu Čekání na umělého čápa.Tak koukni a když tak mě napiš SZ a já Ti to hodím tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
19.6.11 22:18

Elenn, když jsem prvně brala utroš, tak jsem si ničeho nevšimla, za to teď, když ho polykám, trpím - šílená únava, mám pocit, že se každou chvilku budím z mikrospánku..Jednou jsem po něm musela řídít a tu cestu už bych si nechtěla zopakovat :-? . Trpěla jsem, jak jsem se snažila neusnout, proplaskávala tváře, pouštěla na sebe studený vzduch, zpívala si - nic nepomáhalo, až jsem myslela, že se někde vybourám :oops: . Naštěstí jsem dojela, ale asi bude fakt lepší jej zavádět, i když se pak člověk bez intimky nikam nehne :oops: :wink:
Já jsem pooprvé po ET netestila, ale teď budu. Jsem rozhodlá tak 10. den po transferu to poprvé zkusím. Doufám, že to tentokrát vyjde :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.6.11 22:22
ladun píše:
Elenn, když jsem prvně brala utroš, tak jsem si ničeho nevšimla, za to teď, když ho polykám, trpím - šílená únava, mám pocit, že se každou chvilku budím z mikrospánku..Jednou jsem po něm musela řídít a tu cestu už bych si nechtěla zopakovat :-? . Trpěla jsem, jak jsem se snažila neusnout, proplaskávala tváře, pouštěla na sebe studený vzduch, zpívala si - nic nepomáhalo, až jsem myslela, že se někde vybourám :oops: . Naštěstí jsem dojela, ale asi bude fakt lepší jej zavádět, i když se pak člověk bez intimky nikam nehne :oops: :wink:
Já jsem pooprvé po ET netestila, ale teď budu. Jsem rozhodlá tak 10. den po transferu to poprvé zkusím. Doufám, že to tentokrát vyjde :huban:

Zkus ho zavádět.Polykáním nemá takový účinek a hlavně Ti nebude zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
19.6.11 22:25

Deni - Akorát že pak je tulení fuj fuj :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.6.11 22:26
ladun píše:
Deni - Akorát že pak je tulení fuj fuj :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Tulení jako kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
19.6.11 22:32

když se utroš zavádí, tak pak mívám dost silný hustý výtok, jak se tabletky rozpouští, takže při milování jsme od toho oba dva :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.6.11 22:34
ladun píše:
když se utroš zavádí, tak pak mívám dost silný hustý výtok, jak se tabletky rozpouští, takže při milování jsme od toho oba dva :oops: :wink:

Možná jsem se blbě zeptala,ale Ty máš sex.když bereš utrouš? Nebo v době stimulky a po IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
19.6.11 22:46

Při IVF je u nás sexík zakázaný, ale tento cyklus nejsme po žádné stimulce. Utrouš jsem dostala , aby líp přišla MS. Takže jsme sexík zakázaný neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
19.6.11 23:15

No to jsem se taky chtěla zeptat za jak dlouho po KET může být sex???? :nevim: Přítel je nedočkavej :lol: Odteď teda jenom zavádím …A ještě kolik jste ho měli předepsanej já mám 2 tabletky 3krát denně..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.6.11 23:32
ladun píše:
Při IVF je u nás sexík zakázaný, ale tento cyklus nejsme po žádné stimulce. Utrouš jsem dostala , aby líp přišla MS. Takže jsme sexík zakázaný neměli…

Tak to jo.Ale i když ted nejsi v žádném snažení,tak být Tebou bych ho zaváděla,protože Ti nebude tak zle a nebudeš unavená.Když ale půjdeš na Ket,tak ho určo zaváděj,protože když se polyká,tak ho většina zůstane na játrech a kam má jít se ho dostane už jenom zbytek a nemá to takový účinek.I když to umělko nemusí ovlivnit,je lepší proto udělat maximum.No před Ketem bych tak cca týden sex vynechala úplně a po Ketu už bych počkala až do testu na graviditu.14 dní není tak strašný.Radši bud v klidu at si to třeba nepokazíš.Já už se ted sexu vyhýbám,abych byla dole jakoby imuní a tělo si jakoby na spermie odvykne a možná pak embryo lépe přijme.Snad tomu rozumíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
21.6.11 18:15

Co se děje ?? Nikdo nic nepíše ,holky tak já ten Utrouš už jen zavádím pak tak hodku ležím a úplně super ,nejsem ospalá a není mi blbě tak moc díky za radu. Holky já to nevydržím a zítra nebo pozítří budu testovat..... :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
21.6.11 19:48

Orgametril

Ahoj holky,tak jsem si opět početla a téměř s eptát nemusím,nýbrž koukám že máme téměř vše společné.Akorát mám problém.Jelikož beru Orgametril na srovnání ms.Min měsíc jsem ho prostě nevzala,nýbrž jsem chtěla zkusit zdali jsem ovlivněná léky.Moje nálady no a asi ano.Tento měsíc jsem měla opět brát 16 dc klasika.Ale začli mě tak bolet prsa.O číslo větší je mám též,což mi vubec nevadí :lol: Napadlo mě i těhu samozřejmně,ikdyž vím že šance je spíše mizivá.Bazálku ani nic podobného neřeším,takže ovu vlastně taky ne.Nevim ani zdali proběhla.Test negativní,Tak bud je brzo na tt a nebo se mi plaší hormony z toho jak jsem to vysadila.Co myslíte hm?děkuji moc :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.6.11 12:48

No to bud určitě těhu… :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie