KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
22.6.11 12:48

No to bud určitě těhu… :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
22.6.11 16:15

Já si to nemyslim holka…aby to nebyl spíš PMS ,když jsem nevzala orgametril.Ten vlastně ms řídí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.6.11 22:31
Elennn píše:
Co se děje ?? Nikdo nic nepíše ,holky tak já ten Utrouš už jen zavádím pak tak hodku ležím a úplně super ,nejsem ospalá a není mi blbě tak moc díky za radu. Holky já to nevydržím a zítra nebo pozítří budu testovat..... :-P

Tak at tu jsou samé dobré zprávičky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.6.11 07:52

tak jsem stila a nic…,ale je ještě moc brzy,ale pořád mě strašně pálí když čůrám šílený e to čímdál horší astrašně mě píchá v :nevim: pravo dole od večera… co to je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.6.11 12:18
Elennn píše:
tak jsem stila a nic…,ale je ještě moc brzy,ale pořád mě strašně pálí když čůrám šílený e to čímdál horší astrašně mě píchá v :nevim: pravo dole od večera… co to je???

Kolikátý den jsi po ketu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.6.11 13:20

16.6 jsem byla na KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.6.11 13:23
Elennn píše:
16.6 jsem byla na KET

To jsou dvě možnosti.Budto se embrya zahnizdují nebo se blíží menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.6.11 13:24
Elennn píše:
16.6 jsem byla na KET

To pálení bych spíš možná brala jako nějaký zánět močových cest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.6.11 13:25

No já myslím teda,že se mov těchto podmínkách neuchytí navíc mě teď strašně bolí pravá ledvina nemůžu se ani hejbat,ale za doktorem půjdu až zítra..počkám jestli to nepřejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.6.11 13:32
Elennn píše:
No já myslím teda,že se mov těchto podmínkách neuchytí navíc mě teď strašně bolí pravá ledvina nemůžu se ani hejbat,ale za doktorem půjdu až zítra..počkám jestli to nepřejde…

To vidím na slušnej zánět a radši jdi k lékaři :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.6.11 13:51

zítra tam hned zajdu dneska je tam jen do 15.00 při nejhorším večer na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.6.11 16:54
Elennn píše:
zítra tam hned zajdu dneska je tam jen do 15.00 při nejhorším večer na pohotovost.

Ahojík :mavam: tak jak se cítíš,byla jsi u toho lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.6.11 16:58
ivvča píše:
denisa 76 píše:
ivvča píše:
denisa 76 píše:
ivvča :think: tak asi Ti to bude stačit.Nevím no.
Budu muset věřit, že ano :nevim: , uvidíme :-D
Ahojík :mavam: myslím na Tebe jak se Ti vede a jak bojuješ? Mě se už blíží ms a pak rozjedu boj :dance:
Ahoj DENI :mavam: , já užívám ty hormony a příští pátek mám kontrolu, jak vypadá ta potvora sliznice :cert: :mrgreen:

Ahojík,jak to vypadá u Tebe,je něco nového? Jak tak koukám tak 1.7. máš ketík já bych měla jít 2.nebo3.Uvidíme ve středu podle UTZ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
26.6.11 17:02

Ahoj Deni jo byla jsem tam a dala mi antibiotika.. a už je to dobrý jen ted cítím,že to určitě dostanu bolí mě břicho :cry: :cry: tak snad jindy a tobě držím pěstičky na kET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.6.11 17:33
Elennn píše:
Ahoj Deni jo byla jsem tam a dala mi antibiotika.. a už je to dobrý jen ted cítím,že to určitě dostanu bolí mě břicho :cry: :cry: tak snad jindy a tobě držím pěstičky na kET

Tak ještě nesmutni :huban: třeba není všem dnům konec.Jinak moc děkuji :hug: no já mám tolik práce,že si vůbec nemám čas ani vzpomenout co mě čeká.A taky radši počítám se vším a je možný,že i mě bude čekat další kolečko tohohle maratonu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí