Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já si to nemyslim holka…aby to nebyl spíš PMS ,když jsem nevzala orgametril.Ten vlastně ms řídí. ![]()
Elennn píše:
Co se děje ?? Nikdo nic nepíše ,holky tak já ten Utrouš už jen zavádím pak tak hodku ležím a úplně super ,nejsem ospalá a není mi blbě tak moc díky za radu. Holky já to nevydržím a zítra nebo pozítří budu testovat.....
Tak at tu jsou samé dobré zprávičky ![]()
tak jsem stila a nic…,ale je ještě moc brzy,ale pořád mě strašně pálí když čůrám šílený e to čímdál horší astrašně mě píchá v
pravo dole od večera… co to je???
Elennn píše:
tak jsem stila a nic…,ale je ještě moc brzy,ale pořád mě strašně pálí když čůrám šílený e to čímdál horší astrašně mě píchá vpravo dole od večera… co to je???
Kolikátý den jsi po ketu?
Elennn píše:
16.6 jsem byla na KET
To jsou dvě možnosti.Budto se embrya zahnizdují nebo se blíží menstruace
Elennn píše:
16.6 jsem byla na KET
To pálení bych spíš možná brala jako nějaký zánět močových cest.
No já myslím teda,že se mov těchto podmínkách neuchytí navíc mě teď strašně bolí pravá ledvina nemůžu se ani hejbat,ale za doktorem půjdu až zítra..počkám jestli to nepřejde…
Elennn píše:
No já myslím teda,že se mov těchto podmínkách neuchytí navíc mě teď strašně bolí pravá ledvina nemůžu se ani hejbat,ale za doktorem půjdu až zítra..počkám jestli to nepřejde…
To vidím na slušnej zánět a radši jdi k lékaři ![]()
zítra tam hned zajdu dneska je tam jen do 15.00 při nejhorším večer na pohotovost.
Elennn píše:
zítra tam hned zajdu dneska je tam jen do 15.00 při nejhorším večer na pohotovost.
Ahojík
tak jak se cítíš,byla jsi u toho lékaře?
ivvča píše:denisa 76 píše:Ahoj DENIivvča píše:Ahojíkdenisa 76 píše:Budu muset věřit, že ano
ivvčatak asi Ti to bude stačit.Nevím no.
, uvidíme
myslím na Tebe jak se Ti vede a jak bojuješ? Mě se už blíží ms a pak rozjedu boj
, já užívám ty hormony a příští pátek mám kontrolu, jak vypadá ta potvora sliznice
![]()
Ahojík,jak to vypadá u Tebe,je něco nového? Jak tak koukám tak 1.7. máš ketík já bych měla jít 2.nebo3.Uvidíme ve středu podle UTZ ![]()
Ahoj Deni jo byla jsem tam a dala mi antibiotika.. a už je to dobrý jen ted cítím,že to určitě dostanu bolí mě břicho
tak snad jindy a tobě držím pěstičky na kET
Elennn píše:
Ahoj Deni jo byla jsem tam a dala mi antibiotika.. a už je to dobrý jen ted cítím,že to určitě dostanu bolí mě břicho![]()
tak snad jindy a tobě držím pěstičky na kET
Tak ještě nesmutni
třeba není všem dnům konec.Jinak moc děkuji
no já mám tolik práce,že si vůbec nemám čas ani vzpomenout co mě čeká.A taky radši počítám se vším a je možný,že i mě bude čekat další kolečko tohohle maratonu ![]()