Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky,
myslím, že pro vás, co už dítka máte, je to trápení úplně stejný jako pro nás bez dítek a možná někdy ještě horší, prtože už víte, jaké to je dítka mít a o to víc je to asi možná i horší. Ale nevím, třeba si to myslím blbě.
Markét -
, budem bojovat dál
. Co ty máš teď v plánu? Budeš se asi chystat na laparku, viď?
Péťo - moc mě mrzí ty problémy, co máš a chápu, jak si moc přeješ miminko se současným partnerem a budu moc držet pěstičky, aby Ti ten Ketík v červenci vyšel. Můžu se zeptat, kolik Ti je? Píšeš, že máš dvanáctiletého synka, takže jestli dobře počítám, tak kolem 30.
Zdravím Květušku a Kahu - holka, kde jsi?, chybíš nám tu ![]()
Příspěvek upraven 01.06.11 v 10:16
jo a jinak jsem mluvila s doktorem a uvidíme, jak ty testy dopadnou, ale snad by ty hormony s nějakou tou profylaxí prý šly. Volala jsem dnes do laborky a prý mohu přijít kdykoliv, tak se tam tento týden vydám (chjo, to bude zas peněz
)
Ahoj Peti.O ty máš krásné jméno
Ano bude mi v létě 30.Jak ono to utíká
Dnes sem total ko z práce.A ještě šichta doma.
Jinak ti nevím pro koho je to horší.asi je to stejný pocit.Ale my tio zvládnem ne? ![]()
jasně, že to zvládnem. Jsem se právě dovolala na ivfko a zítra máme přjit, takže to předtím vezmem ještě do laborky všechno pěkně při jednom. Tak jsem zvědavá, co mi zítra řeknou.
Určitě samá pozitiva.Taky ale budu mít malou dušičku.Když si představim zas tu kupu prášků co do sebe budu ládovat ![]()
Ahojky Zlatíčka, jak se máte? Je něco nového? U mě nic, ještě jsem ani nevolala doktorce, abychom se domluvily na termínu laparky.Bojím se moc.Kolikrát mám chut to vzdát
Potřebuju to vstřebat, je mi smutno ![]()
Ahojky holky
Zdravím Petrušky
![]()
Marketko- drz se,jsi bojovnice ono to bude dobré
uvidíš ![]()
Holky je to těžké pro každou z nás
, nějak se mi ten život sype pomalu a jistě- mamču čeká ve středu operace( má rakovinu děl. čípku
), do toho problémy s prarodiči děda má těžkou cukrovku a demenci a babča Alzheimra- prostě děs
, do toho nemužu najít práci- pohovory děs( nějak nemám sílu na ty jejich psychologický kecy a narážky
,peněz málo a do toho mě čeká příští týden návštěva caru, ale nemám na to vůbec chuť, nevím 2 IVF - nevím jestli zvládnu další neuspěch - to už asi ne, těžko vydejchávám ty kočárky a mimča v okolí, snažím se být silná, ale nejde to!!! Je toho prostě moc
,už ani nevím co chci, jsem podrážděná, s manželem nemám chuť ani mluvit
, musím se dát do kupy
.Celkem mi to jde pokud nepotkám hned za barákem sousedku, která má 2 děti a plánuje si , že za měsíc bude těhu,pořád dokola a jí to vyjde jako u těch dětí před tím, jen já nějak nemám chuť chodit mezi lidi, jsem prostě jen doma. teda to jsem se rozepsala ![]()
Holky držte se je to těžké pro nás všechny, ale karta se musí obrátit
![]()
Květuško - moc mě mrzí, že máš takové trápení.mamince mco držíme palce, aby operace proběhla dobře a maminka byl zdravá.A starouškům klidné stáří.
Květuško, na mně to taky nějak padlo.Jsem tak nějak bez nálady a stále se mi mele v hlavě, zda toho nenechat a nepřenechat to osudu.Strašně se bojím těch zákroků a všeho zase.Jen na to pomyslím, chce se mi brečet
Ale určitě to všechno dobře dopadne.Pro nás všechny, věřím tomu.
Marketko moc děkuji, já také ztrácím chuť do toho jít- zase píchat hormony, punkce a peníze a co když to zase nedopadne?!
No jo, můžu se zeptat, proč tě honí na tu laparoskopii,to mi nějak uniklo ![]()
Květuško - mám syndrom PCO
Někdo to nedělá, když se jde na IVF.Ale mě to doktorka doporučila hned, že to prostě mnapomůže k úspěchu.tak já nevím.Ale tak nějak ji důvěřuju.Udělá mi drilling vaječníků, to zanemná že naruší jejich kůru/obal, aby se folíky mohly lépe uvolňovat.A pak by se hned rozjelo IVF.Hodně mě uklidňovala, ale já se bojím, je to prostě zákrok, narkoza a jsem silná, u mě je každán operace riziko ![]()
Marketko ,to je mi líto, ale drž se to zvládneš
,já vím je to těžký a člověk se bojí
, ale vydrž ono to bude v pořádku uvidíš
.
Já mám v pátek konzultaci v caru
, ale nevím jestli vůbec jít do 2 IVF
nějak nevím, na jednu stranu moc chci miminko, ale na druhou to zklamámní , když to zase nevyjde a co pak
z toho se špatně dostávám ![]()
Ahoj holky ![]()
Můžu k Vám? Mne taky čeká KET, tedy snad, protože už byl Xkrát odložen.
Zdravím KVĚTKU
![]()
Ivuško ahojky
zdravím, pamatuju si tě z jiné diskuze ![]()
Držím palce ať to tentokrát neodloží ![]()
kveta25 píše:
Ivuško ahojkyzdravím, pamatuju si tě z jiné diskuze
Držím palce ať to tentokrát neodloží
Děkuji
. Jo jo, já si Tě taky právě pamatuji ![]()
Ahoj holky, čtu tu vaše trápení, je to všechno těžký a všem Vám přeju, aby jste se dočkaly mimča, moc!
…Taky mám za sebou neúspěch z IVF a do dalšího se mi nechce, ale máme ještě nějaké mražáčky, tak se pomaloučku chystám na KET. Až přijde MS, tak nasadím hormony na růst sliznice a uvidíme, snad to proběhne. Taky mám teď taťku na ARO, dnes jsme si spolu hezky pobrečeli
. Je to těžký, vidět ho, jak tam leží, jako lidská schránka a člověk nemůže udělat nic,aby mu pomohl…Nerozumím mu, protože má tracheostomii a odstavené hlasivky
. Ale pro zasmání - máme (měli jsme) prasklý výfuk na autě. Když jsem dnes odjižděla za taťkou do nemocnice, přítel říkal, že můžu v klidu jet. Tak já jela…Ale když jsem se chtěla ze 100 km výletu vrátit, tak jsem před cestou pro jistotu nahlídla na výfuk a ten byl vejpůl
. Tak jsem zalarmovala všechny možné známé a kamarád od ségry se na auto přijel podívat. Já se ho ptala, že mám strach, že pokud s tím pojedu, tak po cestě vybuchnu i s autem
. Ten se tak začal smát, že jsem myslela, že bouchne sám..
Vysvětlil mi, že to opravdu nehrozí a domů dojedu, jen že to bude znít, jako by z pole jelo stádo traktůrků
Tak jsem naštěstí docestovala a následující cesta bude jedině k mechanikovi ![]()