KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2578
1.6.11 10:12

ahoj holky,
myslím, že pro vás, co už dítka máte, je to trápení úplně stejný jako pro nás bez dítek a možná někdy ještě horší, prtože už víte, jaké to je dítka mít a o to víc je to asi možná i horší. Ale nevím, třeba si to myslím blbě.

Markét - :hug: , budem bojovat dál :-) . Co ty máš teď v plánu? Budeš se asi chystat na laparku, viď?

Péťo - moc mě mrzí ty problémy, co máš a chápu, jak si moc přeješ miminko se současným partnerem a budu moc držet pěstičky, aby Ti ten Ketík v červenci vyšel. Můžu se zeptat, kolik Ti je? Píšeš, že máš dvanáctiletého synka, takže jestli dobře počítám, tak kolem 30.

Zdravím Květušku a Kahu - holka, kde jsi?, chybíš nám tu :-)

Příspěvek upraven 01.06.11 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
1.6.11 10:15

jo a jinak jsem mluvila s doktorem a uvidíme, jak ty testy dopadnou, ale snad by ty hormony s nějakou tou profylaxí prý šly. Volala jsem dnes do laborky a prý mohu přijít kdykoliv, tak se tam tento týden vydám (chjo, to bude zas peněz :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
1.6.11 14:18

Ahoj Peti.O ty máš krásné jméno :dance: :-D :wink: Ano bude mi v létě 30.Jak ono to utíká :mrgreen: Dnes sem total ko z práce.A ještě šichta doma. :think: Jinak ti nevím pro koho je to horší.asi je to stejný pocit.Ale my tio zvládnem ne? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
1.6.11 14:29

jasně, že to zvládnem. Jsem se právě dovolala na ivfko a zítra máme přjit, takže to předtím vezmem ještě do laborky všechno pěkně při jednom. Tak jsem zvědavá, co mi zítra řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
1.6.11 16:26

Určitě samá pozitiva.Taky ale budu mít malou dušičku.Když si představim zas tu kupu prášků co do sebe budu ládovat :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
2.6.11 07:34

Ahojky Zlatíčka, jak se máte? Je něco nového? U mě nic, ještě jsem ani nevolala doktorce, abychom se domluvily na termínu laparky.Bojím se moc.Kolikrát mám chut to vzdát :cry: Potřebuju to vstřebat, je mi smutno :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
2.6.11 09:24

Ahojky holky :mavam: :mavam: :mavam: Zdravím Petrušky :mavam: :kytka:
Marketko- drz se,jsi bojovnice ono to bude dobré :hug: uvidíš :wink:
Holky je to těžké pro každou z nás :zed: :zed: :zed: , nějak se mi ten život sype pomalu a jistě- mamču čeká ve středu operace( má rakovinu děl. čípku :cry: ), do toho problémy s prarodiči děda má těžkou cukrovku a demenci a babča Alzheimra- prostě děs :zed: , do toho nemužu najít práci- pohovory děs( nějak nemám sílu na ty jejich psychologický kecy a narážky :roll: ,peněz málo a do toho mě čeká příští týden návštěva caru, ale nemám na to vůbec chuť, nevím 2 IVF - nevím jestli zvládnu další neuspěch - to už asi ne, těžko vydejchávám ty kočárky a mimča v okolí, snažím se být silná, ale nejde to!!! Je toho prostě moc :-( ,už ani nevím co chci, jsem podrážděná, s manželem nemám chuť ani mluvit :-? , musím se dát do kupy 8-o .Celkem mi to jde pokud nepotkám hned za barákem sousedku, která má 2 děti a plánuje si , že za měsíc bude těhu,pořád dokola a jí to vyjde jako u těch dětí před tím, jen já nějak nemám chuť chodit mezi lidi, jsem prostě jen doma. teda to jsem se rozepsala :-P
Holky držte se je to těžké pro nás všechny, ale karta se musí obrátit :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
2.6.11 10:55

Květuško - moc mě mrzí, že máš takové trápení.mamince mco držíme palce, aby operace proběhla dobře a maminka byl zdravá.A starouškům klidné stáří.
Květuško, na mně to taky nějak padlo.Jsem tak nějak bez nálady a stále se mi mele v hlavě, zda toho nenechat a nepřenechat to osudu.Strašně se bojím těch zákroků a všeho zase.Jen na to pomyslím, chce se mi brečet :cry: Ale určitě to všechno dobře dopadne.Pro nás všechny, věřím tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
2.6.11 14:04

Marketko moc děkuji, já také ztrácím chuť do toho jít- zase píchat hormony, punkce a peníze a co když to zase nedopadne?! :zed: No jo, můžu se zeptat, proč tě honí na tu laparoskopii,to mi nějak uniklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
2.6.11 14:49

Květuško - mám syndrom PCO :-( Někdo to nedělá, když se jde na IVF.Ale mě to doktorka doporučila hned, že to prostě mnapomůže k úspěchu.tak já nevím.Ale tak nějak ji důvěřuju.Udělá mi drilling vaječníků, to zanemná že naruší jejich kůru/obal, aby se folíky mohly lépe uvolňovat.A pak by se hned rozjelo IVF.Hodně mě uklidňovala, ale já se bojím, je to prostě zákrok, narkoza a jsem silná, u mě je každán operace riziko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
3.6.11 09:48

Marketko ,to je mi líto, ale drž se to zvládneš :hug: ,já vím je to těžký a člověk se bojí :hug: , ale vydrž ono to bude v pořádku uvidíš :hug: .
Já mám v pátek konzultaci v caru :roll: , ale nevím jestli vůbec jít do 2 IVF :zed: nějak nevím, na jednu stranu moc chci miminko, ale na druhou to zklamámní , když to zase nevyjde a co pak :nevim: z toho se špatně dostávám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
4.6.11 11:51

Ahoj holky :mavam:
Můžu k Vám? Mne taky čeká KET, tedy snad, protože už byl Xkrát odložen.
Zdravím KVĚTKU :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
4.6.11 19:25

Ivuško ahojky :mavam: zdravím, pamatuju si tě z jiné diskuze :hug:
Držím palce ať to tentokrát neodloží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
4.6.11 20:29
kveta25 píše:
Ivuško ahojky :mavam: zdravím, pamatuju si tě z jiné diskuze :hug:
Držím palce ať to tentokrát neodloží :kytka:

Děkuji :hug: . Jo jo, já si Tě taky právě pamatuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
4.6.11 23:57

Ahoj holky, čtu tu vaše trápení, je to všechno těžký a všem Vám přeju, aby jste se dočkaly mimča, moc! :hug: …Taky mám za sebou neúspěch z IVF a do dalšího se mi nechce, ale máme ještě nějaké mražáčky, tak se pomaloučku chystám na KET. Až přijde MS, tak nasadím hormony na růst sliznice a uvidíme, snad to proběhne. Taky mám teď taťku na ARO, dnes jsme si spolu hezky pobrečeli :cry: . Je to těžký, vidět ho, jak tam leží, jako lidská schránka a člověk nemůže udělat nic,aby mu pomohl…Nerozumím mu, protože má tracheostomii a odstavené hlasivky :-( . Ale pro zasmání - máme (měli jsme) prasklý výfuk na autě. Když jsem dnes odjižděla za taťkou do nemocnice, přítel říkal, že můžu v klidu jet. Tak já jela…Ale když jsem se chtěla ze 100 km výletu vrátit, tak jsem před cestou pro jistotu nahlídla na výfuk a ten byl vejpůl 8-o 8-o 8-o . Tak jsem zalarmovala všechny možné známé a kamarád od ségry se na auto přijel podívat. Já se ho ptala, že mám strach, že pokud s tím pojedu, tak po cestě vybuchnu i s autem :roll: . Ten se tak začal smát, že jsem myslela, že bouchne sám.. :lol: Vysvětlil mi, že to opravdu nehrozí a domů dojedu, jen že to bude znít, jako by z pole jelo stádo traktůrků :mrgreen: Tak jsem naštěstí docestovala a následující cesta bude jedině k mechanikovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí