Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kvetusko…to vazne jeste nic neznamena!!!
i kdyz vim, jak moc by jsi si prala tu druhou / tam mit!!! Moc ti drzim palecky, aby se tam jeste ukazala…!!!
Kdy budes testovat??? ![]()
Market, tak to jsou super zpravicky, ve stredu na tebe budu myslet!!!
![]()
Kahu, testovat budu v pondělí, dřív ne pokud o víkendu přijde ms, tak bude rozhodnuto, jinak testnu v pondělí, podle zprávy mám testovat až 22.5. ![]()
Ahojky holky
, tak ms zatím nedorazila, tak jsem testovala, ale nevím druhá čárka nevylezla( možná je to dušík,ale na ty nevěřím),vůbec nevím na čem sem počkám do neděle to mám oficiálně testit pokud ms neprijde testnu v neděli a to bude rozhodující
,testovat už nebudu jsem z toho akorát ne nervy
![]()
Market- myslím na tebe ve středu
, nám budou dělat nová okna do baráčku ![]()
no ale dusik muze byt dobre znameni!!! Drz se holka, myslim n tebe a drzim ti palecky!!! ![]()
Ahoj Holky, nám se to pomalu blíží a nejhorší je, že jsem pěkně nachcípaná
Tak snad budu do středy fit.
moc se na bobíska těším.
Květuš - a ty máš testovat až v neděli, jo? Tý jo, to je ještě doba
Moc Ti držím palce, už te´d to vypadá hodně nadějně ![]()
Market, tak budu držet palečky, ať se dáš do kupy se zdravíčkem
![]()
No s tím na dějně nevím, nevím, uvidíme v neděli, prostě nám napsáno ve zprávě až v neděli
škoda, že na tom testu nic není už ten 11 Dc, ostatní už tam měli //, tak si spíš myslím, že to nevyšlo, ale testovat už nechci je to na nic, a pak jen hledám a hledám duchy
je to na
počkám na ms a uvidí se měla jsem ho dostat v sobotu,ale občas se opozdí
![]()
Květuš- ale dobré znamení je, že MS ještě nedorazila.Uvidíme, moc Ti držím palce.
my jsme objednaní na zítra 11.45, začínám se docela bát, aby bobíés vydržel rozmražení
Snad bude silný. ![]()
Market bude,věř tomu ![]()
U mě nic moc ms nikde,ale pořád si myslím, že to drží jen ten prednison a utroš ![]()
Ahoj Holky, tak to máme za sebou, já i sněhuláček.Alwe řeknu Vám, tentokrát to žádná legrace nebyla
Hodně mě to bolelo.Doktorka se moc omlouvala, ale musela nějak nadzvednout dělohu či co, tak ji přiskřípla a nadzvedla.No bolelo to dost.Pak nám na UZ ukazovala cestičku, kterou tam sněhuláčka vložila.
Teď už vydrž těch 15 dní, to bude asi nejhorší.Snad to nějak zvládnu.
Květuš - MS určitě drží ten utrouš, mně taky dnes říkala Mudr, že MS nepřijde. Ale v Tvémn případě to jistě bude díky //.Moc Ti to přeju ![]()
Market, tak držím palce, aby to vyšlo. Bojovníček přežil rozmražení, tak je jistě silný. Já měla dva transfery také bolestivé - mám více zakloněnou dělohu, tak mi museli nějak skřípnout čípek.
Utrogestan někomu MS zadrží, někdo ji dostává i přes něj (i já).
Květi, hodně štěstí.
Sluníčko - tak přesně to dělala doktorka mě.taky mi přiskřípla čípek a to bylo strašné, ale vydržela jsem to, vše se dá vydržet.
Kéž by byl opravdu silný.
Jinak chci moc pochválit dr.Jarošovou z Apolináře, je strašně milá, vše vysvětlí, ukáže a dokáže pohladit.
Květuško, zkoušela jsi dnes testit? myslím na Tebe.Dnes je to už 14 dní nebo ne?Moc, moc držím palce.Tfuj, tfuj.Ty to musíš dát.Ať vidíme, že to funguje ![]()
Market, jsem ráda, že už to máš za sebou
,musela jsis toho tolik užít
no hlavně, že je to v pořádku ![]()
jinak jsem testila včera, ale jen dušík a to si myslím, že mi hrabe a nic tam není, nemám už sílu na další test, ms nikde, ale to bude tím utrogestanem
.No jo holky, prostě to nevyšlo
, no musím se s tím smířit, počkat do neděle a vysadit léky
.No vůbec nevím jestli do toho jít do 2.Ivf nebo ne? Peněz moc není a nevím jestli mám náladu to znova zkoušet
.Budu si muset najít rychle práci a na mimčo se chvíli vybodnout.Jinak Market, myslím na tebe, vydrž tobě to určitě vyjde ![]()
Tak si asi poplaču, abych se dala zítra do pořádku než přijede manžel
,užívejte sluníčka,však oni ty miminka jednou přijdou - škoda jen, že to tolik bolí a cesta za nimi je tak dlouhá
![]()