Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky
Market
ať vše dobře dopadne Leni teď je to nejlepší na detoxikaci přeci jenom už je čerstvá zelenina sálát ředkvičky zachvíli jahody tak se ti tělo raz dva pročistí a pak bude krásný // a jinak Dinul chtěla jsem se optat jak pojedeme do Prahy na screening co všechno tam udělají? a výsledky budou ten den diky? holky je mě pořád zle mám 5 kg dole najela jsem na třetí měsíc jsem uplně vyřízená zimnice takže topíme zvracím nemohu jíst děs. hezký den holky ![]()
Ahojky holky,
tak to mám za sebou dorazila jsem před chvílí
,tak jen na skok a jdu odpočívat, ta cesta byl záhul
.Opatrujte se
,tak zatím
![]()
Jani, to si tedy „užíváš“. Už aby bylo líp, viď. Brzy by snad již bylo. Screeningt záleží zda ti již brali krev. Pokud ne, pak budete mít komplet výsledky až po výsledcích krve. Já to mám ve dvou návštěvách, krev mi již braly a až mi budou dělat UTZ, budou již krevní výsledky známy.
Květi, gratuluju, že to embryjko zvládlo a držím palce.
ahoj Sluni
díky za informaci krev i ultrazvuk v jeden den takže si na výsledky počkám to zas bude čekání a jak je Tobě? já jdu opět spát takže zítra napiši. hezky večer
Ahoj Holky!
Květuš - Ty se máš, už máš bobíska u sebe.Moc,moc Ti držím palce.Aby se brzo objevily ty //.
Petruško - děkuju Ti ![]()
Mně holky přepadl nějaký moribundus, není mi dobře, ale ještě že už je pátek, budu o víkendu ležet a manžel něco podnikne s KLárkou.
A ještě ke všemu jsem včera dělala dort a to už mi bylo dost bídně.Můžu se Vám pochlubit.Mám z něj radost, na to, že to byly takové nervy, tak to dobře dopadlo.Tady je ![]()
ahoj holky
Market ty jsi šikulka
nádherný dort to sama to muselo být dost pracné a vypadá nádherně úplně škoda si ho nakrojit jinak jsi byla pro sněhuláčka?
Jani, děkujeme moc.bylo to opravdu hodně pracně ![]()
Pro sněhuláčka pojedu podle mě až tak za týden.Ted ve středu jedu teprve na KO UZ, jak roste sliznice.
Market: děkuju, taky se už dočkáš
a dost ten je perfektní jsi šikula ![]()
Jinak všem přeji krásný a klidný víkend ![]()
ahoj holky všechny moc zdravím a přeji krásný víkend. Tak jsem sem tak najukla, balíme na dovču. Zítra jedem.
Markét ten dort je fakt
, ani jsem nevěděla, že jde něco tokového vyrobit a jak vidím, jde
, jsi šikula.
Market spíš bych věřila, že je to kabelka opravdová než dort protože to je opravdu mistrovské dílo
Ty jsi cukřářka či tě jen pečení baví? užasný moc Ti přeji, aby Ti to uteklo a jela jsi pro miminko. hezký víkend
Holky, moc Vám děkuju, i za manžela, ty dorty tvoříme spolu.A oba jsme stavaři
Dortaření je naše hobby dva roky.Když KLárka měla oslavit 2.narozeniny, chtěla jsem práv takový potahovaný dort, ale nic pěkného by nám v cukrárně neudělali, tak jsem se tomu začali věnovat.Už máme asi 150 dortů za sebou.Kdyžtak mrkněte na www.dortiky.com
To jsou naše webovky ![]()
A je to opravdu jen koníček, díky němuž jsem poznala plno skvělých lidí, se kterými se pravidelně scházíme a učíme se něco nového.
A hlavně jsem ráda, že to dělaáme společně s manželem.Dorty plníme různými krémy na přání, ovoce, prostě jak kdo chce ![]()
Holky, já budu celý víkend ležet, skolil mě nějaký bacil
A Vám přeji, at jste zdravé a máte krásný víkend ![]()
market, ty dorty jsou nadherne!!! ![]()
Peto uzij si dovcu ![]()
Kvetusko, tak jak se drzis holka?!!! ![]()
Dinulko… ![]()
Ahoj holky
,
někak nestíhám,ale pozoruju
.
Květi-gratulka k transferu,hezky hlaď bříško
.
Market-dortíky jsou úžasný!!! Už se dočkáš a budeš mít zmrzlíka u sebe
.
Peti-hezkou dovolenou,hned bych taky vyrazila
.
Kahu-páá