KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
30.4.11 09:03

Ahojky holky, přeji krásný den :mavam: :kytka:
Tak včera jsem dostala injekci pregnylu a ve čtvrtek jdu na transfer, pokud vše pujde dobře :kytka: a jdu Vás dočítat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
30.4.11 09:08

Sluni…gratuluju, to je nadherne!!! :palec: ¨Juuupiii… :dance: tak to je super!!! :srdce: :srdce: :srdce: Kvetusko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
30.4.11 09:12

ahoja holky, krásné ráno. Květi, tak ať vše :palec: budeme myslet.
Kahu, tak teď akorát dočítám diskuzi… Jinak krev včera :cert: (ale s tím už jsem počítala) a pak Kate s Williemem, už jsem se ani nedostala na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
30.4.11 09:20

Kahu a Petruško - moc mě to mrzí :cry: , holky , ale jste bojovnice :hug: určitě to příště vyjde :hug: , odpočívejte a myslete ne něco pozitivního :wink: .Cítím s Vámi,držte se, ono si to miminko cestu k nám všem najde, akorát si dává načas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
30.4.11 09:35

Peti tak to me mrzi…hmmm :roll: , ale nesmime se tim nejak trapit, to by nam rozhodne nepridalo, proste to nevyslo, ale priste uz urcite a co je tvuj plan ted??? :think: moc te objimama a nadalku ti posilam hodne sily a lasky!!! :hug: Ja jsem tu slavnou svatbu uplne propasla…jake to bylo??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
30.4.11 09:35

díky Květi, jinak myslím, že Kahu to napsala velmi hezky, nemá smysl se kvůli tomu trápit a život jde dál a na světě je spousta krásných věcí. Vidím to úplně stejně. Kecela bych, kdybych řekla, že mě to nevzalo a že na to nemyslím, ale život jde dál. Takže tak. Dám si teď chvíli pauzu a pak uvidím, co a jak dál.
Jinak Sluni, gratuluji k pátečnímu UZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
30.4.11 09:36

Dekuji Kvetusko… :srdce:
Ale tobe to urcite vyjde!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
30.4.11 09:39

Kahu, svatba to byla romantika pur. Ne vážně bylo to hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
30.4.11 09:43

a nevěsta byla nádherná.
Jinak včera volal doktor a prý máme po skončení MS přijít a domluvit se, co a jak. Takže se tam vydáme. Jinak asi teď přijdou na řadu vyšetření. Takže tak. Kahu, na kdy ty plnáješ další IVF?
Květi, dělali ti genetiku nebo imuno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
30.4.11 09:49

no, ja mam ted na 2 mesise utrum, pohlavni styk pouze s ochranou a ten detox…takze pak se budem chvilku snazit all natural…a kdyz to nepujde tak nekdy az skonci leto…jelikoz si ho chceme uzit, ale ja doufam, ze uz nikdy…hahaha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
30.4.11 09:54

moc bych ti to přála a alternativní medicína občas umí zázraky. Takže věřít tomu a ono to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
30.4.11 09:56

Jinak taky si nechci kazit léto a potřebuju pauzu, takže to vidím na zaří, pravděpodobně říjen. Přeji vám všem krásný víkend, jedeme do posilky a pak plavat, takže zatím pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
30.4.11 10:00

no tohle ale neni alternativni medicina, cistime streva, jelikoz tam mame nejake brebery a pan Dr, nemoci neleci antibiotikem, ktery stejne pouze nemoc utlumi ale nezlikviduje, j osobne mam dobre zkousenosti s tim, ze zdrava strava dokaze zazraky…!!! A chiropraktik ke kteremu chodim, se taky myslim neradi k alternativni medicine…? Ale i tu mam v malem mnozstvi rada…hi tak uzivej cvica!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
30.4.11 10:03

jo tak, aha :-) no vidíš to, já myslela, že je to spíše do alternativa. Jinak jestli se můžu zeptat, co vám doporučil na ty střeva a co za dietu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
30.4.11 10:14

ne pan Dr je vazne pan Dr ale jen neleci pomoci antibiotika, s cimz ja souhlasim, rika, ze ruzne vytoky, mikozy a jine brebery, jsou jen deti matky, ktera sedi nekde v tele a tu antibiotikem neznicis…na mikozy zeny dostanou cipek, tery vytok na chvilku pozastav ale nevyleci…a pan Dr udelal jako snad prvni poradny Dr hodinove vysetreni se vsim vsudy, sperma, krev, moc ultrazvuk…hned se na to podival mikroskopem a ukazal mi, ze v Honzovych spermousich opravdu je nejaka infekce, ktera je zabiji a ukazal mi rozdil leceneho pacienta, coz byl velky rozdil, na ultrazvuku nasel lozisko infekce ve strevech a to u nas obou a ze nemam PCO, coz me bylo receno v caru…hmmm 8-o
Takze dietka nasledovne:
vynechat veskere cukry, barmbory , moucna jidla, nejist pecivo nejist uzeniny, nepit sladke nebo slazene napoje, 100% dzusy..nejist ovoce zejmena pak banany, mandarinky, pomerance nejist zadne orisky, zejmena pak arasidy, dulezite je nejist vecer, kdyz by byl hlad tak jen lehky salad nebo hodne kvalitni jogurt!!! a k tomu 2 x denne:
vitamin E v kombinaci se zinkem, jinak se Ecko nevstreba, Lactobacilus, Psyllium, Jablecny ocet v tabletkach, Chlorella, jodin to mame na predpis, Kotvicnik kapicky na zlepseni kvality sperma a stribro panacek rano a vecer…tot vse!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí