KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1113
4.5.11 09:02

ahoj Dinulko :mavam: ahoj holky :mavam: Dinul jak Ti je? u nás je taky pěkná zima ráno bylo - 2 tak jsem zvědavá co mě z kytiček pomrzlo. zítra jdu na ultrazvuk a dnes mám besídku pro maminky tak se těším. hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
4.5.11 09:04

Dobré ráno,
Jani, v květnu ještě budu chodit do práce a když přijdu domů, tak si zdřímnu a jsem ráda, že jsem ráda, ale pak si beru dovču a pak už zůstanu doma, tak v červnu již stopro zajdeme na oběd. To by už nám mělo být lépe, tak si to užijeme. To už mě poznáš jako vdanou paní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
4.5.11 09:20

Holky zdravím všechny :mavam: :kytka:
Leni: Vítám tě, moc mě mrzí, že IVF nevyšlo :-( ,drž se :hug: ,mě také 1.IVF nevyšlo a teď snad pujdu zítra na Ket :mavam:
Jinak těhulky držím palečky, aŤ jsou všechny vyšetření perfektní :wink: :kytka:

Jinak mě už dostihly obavy z toho jestli to zmrzlík přežije :nevim: , no pořád doufám,ale hlodá to ve mě :think: :kytka: :mavam: už, aby bylo ráno a já věděla na čem jsem :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
4.5.11 09:33

Ahoj Holky!
No ta zima, to je děs :cry: Jsem ráno škrábala, a mám taky obavy, aby to kytičky na balkoně přežily.
Květuško, neboj se, zmrzlíček bude určitě silný a zvládne to, už se nemůže dočkat, až se u tebe ohřeje.
Vy máte taky už jen jedno embryjko? my ano :cry: Ale také věřím, že bude silné.
Budu Ti moc držet palce.
tak my jedeme příští středu do CARu, jsem objednaná na 9.15, takže domu dorazíme tak ve 12 a půjdu do práce ještě, nechci si brát dovču, ještě ji budu ppotřebovat.
Krásný den holky.Opatrujte se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
4.5.11 09:35

Leny vítám tě mezi námi.Je mi líto,že Ti to nevyšlo.
Budu moc držet palce na Ketík.Tak ted jsme tu tři, které to brzo čeká :dance:
Květuška jde první a kdy čeká Tebe Leny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
4.5.11 09:43

Market: Děkuju moc :hug: ,máme jen jednoho zmrzlíka,zbytek prý nebyl k zamražení :nevim: ,No uvidím, zítřek je už za dveřmi :kytka: .Držím Ti palečky 9.5. to uteče , jak voda a brzy ho budeš mít také u sebe. :hug: No já při posledním Uzv. měla ještě jedno vajíčko, tak třeba se udrží to nebo zmrzlík, pěkně jsme to s manžou pojistili :lol:

Tak vezu tetičku k lékaři, tak pádím do města :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.5.11 11:54

Sluni :mavam: to smékám chodit do práce obdivuji Tě jsem naprosto nefunkční člověk doma nepořádek jen ráno odvezu malou a pak jdu spát a když nespím jako dnes tak jsem zvracela děs. V červnu tak to taky už budu vdaná paní moc ráda tě poznám aspoň si ukážem fotečky ze svatby dnes jsme byli koupit prstýnky a jsem utahaná jako kdybych běhala maraton :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
4.5.11 12:00

Já chodím do práce jen na 5 hodin a pak už jsem právě ráda, že jsem doma a činnosti si musím rozkládat. Jeden den třeba žehlení, jeden den nákup, jeden den zas něco jiného. Víc než jednu popracovní malou aktivitu nezvládnu, hlavně časově, protože když bylo pěkně posedím na zahradě se psem a každý den si odpolko zdřímnu. Já neštěstí :poblion: a už se mi i ty nevolnosti lepší a občas sním i něco s chutí.
Ty se zase musíš starat o malou a to ti dá taky zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.5.11 18:05

Sluni stejně si dobrá chodit do práce já dnes si s chutí koupila meloun a pak :poblion: děs tak jsem akorát jela na besídku pro maminky měli to moc pěkný ve školce. už se těším až mě bude líp až budeme mít svatbu tak máme druhý den opékání pro ostatní příbuzenstvo kýtu tak jsem říkala doufám, že mě bude dobře abych se aspoň na vlastní svatbě najedla ale přítel ten my zas uklidnil tím, že mám stažený žaludek stejně si moc toho nedám :mrgreen: jinak naštěští, že malá už je dost samostatná, ale stejně ráno vzbudit snídaní odvést do školky pak to praní žehlení strašný. jinak mám už vyhlídlí z bazaru přebalovací pult moc pěkný za pěkný peníze. hezký večer jdu odchytit venku malou jde se koupat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
5.5.11 09:32

ahoj holky, moc vás zdravím a myslím na vás.
Markét - ty už si za chvilinku pojedeš pro sněhuláčka, tak ať máš vytoužené //, moc Ti to přeju :hug:
Květi - tak jak je po dnešku? taky moc držím pěstičky, aby to dopadlo. Můžu se zeptat, jak to probíhá u nativu v porovnání s KETem z normálního IVF?
Jinak vítám nové příchozí.
Kahu - jak je? Co dietka? Už zázračně hubneš? :-D No taky bych to potřebovala. Jinak my odjíždíme o víkendu na dovču, tak už se moc těším, potřebuju ji jako sůl.
všem hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
5.5.11 09:34

fairy psala jsi, že se chystáš asi v srpnu na nové IVF, vidíš to já asi taky (tak to už jsme dvě a ve dvou se to líp táhne :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
5.5.11 10:54

Dobre ctvrtecni poledne vsem!!! :mavam:
Holky, ja mam nejaky depky, nejak to na me sedlo az ted…ajaj, ale snazim se s tim bojovat co to jde!!! 8-o
Jinak detox jde celkem dobre, nejak zazracne nehubnu to zase ne, ale citim se dobre!!! Hlavne to nejedeni vecer mi dela moc dobre!!! :palec:
Peto, tak dovca…jeee to ti moc peju, kam jedete??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
5.5.11 12:09

Leni - nedepkuj, na to je na světě ažžžžž móooooooooooooooc krásně. :hug: My máme takový okruh Asií. Už se moc těším. Vyrážíme teď o víkendu. Jinak já asi na nový pokus půjdu v září (léto si kazit nebudu), manžel jede na služebku až v říjnu, takže tu bude v září na injekce :lol: Jdu na jarní úklid, tak zatím holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
5.5.11 12:30

tak pokavad nam to nevyjde ted nekdy po tom detoxu, tak ja to taky vidim na zari!!! ufff jarni uklid jsem mela o vikendu!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
5.5.11 12:34

já jak těch 14 dní po KET nich neděla, tak mám teď pocit, že je tu teda pěkný bordel. No ale co. Kahu moc Ti přeju, aby detox dopadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí