Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Petruš nám genetiku a ni imuno nedělali
,tak nevím, manžel má výborný spermiogram a já žádné potíže jen prostě to nejde
tak nevím, tvoří se nám vajíčka, mám ovulku,vše o.k. jen otěhotnět ne a ne ![]()
Ahoj všechny
!
Tak jaký byl víkend?? U nás počasí nic moc,tak jsme byli akorát na návštěvě u mých prarodičů a na prochajdě,jinak jsme se váleli doma
.
Květuš-gratuluju k pozitivnímu UZ,určitě už se nemůžeš dočkat,že
?
Krásné dobré ráno všem ![]()
Tak už mám na prdce první den náplast a příští týden ve středu jedu na KO UZ do CARu.
Dnes ta mrška červená dorazila a že si tentokrát dávala na čas.
Opatrujte se a mějte krásný den
![]()
Take se pridavam a preji vsem krasne pondelni rano!!!
Market, tak to je super, to uz ted pofrci jak po masle…mmm ![]()
Kvetusko…myslim na tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Dinulko, my jsme taky byli jen na prochajde a u bratrance na obede a pak valendo grando a nemuzu si stezovat, jen me jeste k veceru manzel vytahl k rozkvetle tresnicce a zulibal…hihihi ![]()
Přeji krásné květnové ráno
![]()
No dinulko, těším se a mám strach no něco mezi tím ![]()
Jinak je dnes venku krásně ![]()
Market: tak to už se brzy dočkáš sněhuláčka ![]()
Jinak všem krásný den plný pohody ![]()
Holky, moc děkuju.
Květuš, tak ty už jdeš ve čtvrtek.Prosím Tě, kolikátý den cyklu budeš při transferu a co bereš před KETem?
Moc, moc Ti držím palce.A kolik máte mrazáčků?
Market: při transferu budu 23.Dc( ale já mám delší cyklus 32 dní), a neberu nic mám to přirozeně, jen 17 DC. píchnut pregnyl 10 000 jednotek a beru ted na doporučení doktorky z caru hořčík jednu tabletu denně jinak zatím nic ![]()
Květuš- děkuju.
My tedy jdem na kontrolní ultrazvuk 10.den cyklu, tj.příští středa.Jde mi o to, kdy se provádí KET.my totiž v pátek ráno odjíždíme na jeden sraz a mě by mnrzelo,kdybych o část srazu přišla
, ale zase miminko je na prvním místě.
Holky, zkušené Ketařky, kdy Vám dělali transfer.Já vím, že loni jsem jela na UZ a týden na to mi vkládali embryjko, tak snad to bude tak i letos.Ale pokud ne,pojedeme si pro snehuláčka kdykoli ![]()
Srazů ještě bude. ![]()
Market, já měla jeden KET 17.DC (4 denní moruly) a druhý KET 19.DC (5denní blastocysty). Záleží, kolikátý DC máš OVU a kolikatidenní embryo ti budou zavádět.
Příspěvek upraven 02.05.11 v 11:37
Market-Já měla poslední MS 28.2. a KET mi dělali 16.3. to je 16.den cyklu. Ale záleží na tvém cyklu a na zvyklostech CARu,každý to má jinak…budeme vám fandit
.
Holky, moc Vám děkuju.Mně se právě sestra ptala, zda chci na KO 10.den nebo 12.den? To je taky blbost, co? jak já to mám vědět?
No samozřejmě se mi víc hodila ta středa, tak se ptám, zda transfer může proběhnout v den kontroly a to prý určitě ne.tak kdybch řekla, že chci ten 12.den na KO, tak by taky transfer nejspíš nedělali, ne?
No uvidíme, každodpádně je mi blbě,mám mezes bolestiví a k tomu hafo práce
Ach jo, už at je to za námi a máme bobíska v bříšku ![]()
To je na transfer ještě brzy. Já byla vždy na KO 12.den, to už byla ovu „naspadnutí“ a již jsem si ten den nebo druhý píchla pregnyl.
Sluníčko28 píše:
ahoj Dinul, 17.DC jsi měla KET. 28.2. je již přeci 1.DC.
No jo,chytrá holka
.