KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
30.4.11 13:35

Petruš nám genetiku a ni imuno nedělali :-( ,tak nevím, manžel má výborný spermiogram a já žádné potíže jen prostě to nejde :zed: :zed: tak nevím, tvoří se nám vajíčka, mám ovulku,vše o.k. jen otěhotnět ne a ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
2.5.11 07:34

Ahoj všechny :mavam: :mavam: :mavam: !
Tak jaký byl víkend?? U nás počasí nic moc,tak jsme byli akorát na návštěvě u mých prarodičů a na prochajdě,jinak jsme se váleli doma :oops: .
Květuš-gratuluju k pozitivnímu UZ,určitě už se nemůžeš dočkat,že :hug: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
2.5.11 07:55

Krásné dobré ráno všem :wink:
Tak už mám na prdce první den náplast a příští týden ve středu jedu na KO UZ do CARu.
Dnes ta mrška červená dorazila a že si tentokrát dávala na čas.
Opatrujte se a mějte krásný den :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
2.5.11 07:59

Take se pridavam a preji vsem krasne pondelni rano!!!
Market, tak to je super, to uz ted pofrci jak po masle…mmm :dance:
Kvetusko…myslim na tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :palec:
Dinulko, my jsme taky byli jen na prochajde a u bratrance na obede a pak valendo grando a nemuzu si stezovat, jen me jeste k veceru manzel vytahl k rozkvetle tresnicce a zulibal…hihihi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
2.5.11 09:18

Přeji krásné květnové ráno :mavam: :mavam:
No dinulko, těším se a mám strach no něco mezi tím :think:
Jinak je dnes venku krásně :lol:
Market: tak to už se brzy dočkáš sněhuláčka :kytka:

Jinak všem krásný den plný pohody :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
2.5.11 09:41

Holky, moc děkuju.
Květuš, tak ty už jdeš ve čtvrtek.Prosím Tě, kolikátý den cyklu budeš při transferu a co bereš před KETem?
Moc, moc Ti držím palce.A kolik máte mrazáčků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
2.5.11 09:55

Market: při transferu budu 23.Dc( ale já mám delší cyklus 32 dní), a neberu nic mám to přirozeně, jen 17 DC. píchnut pregnyl 10 000 jednotek a beru ted na doporučení doktorky z caru hořčík jednu tabletu denně jinak zatím nic :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
2.5.11 11:27

Květuš- děkuju.

My tedy jdem na kontrolní ultrazvuk 10.den cyklu, tj.příští středa.Jde mi o to, kdy se provádí KET.my totiž v pátek ráno odjíždíme na jeden sraz a mě by mnrzelo,kdybych o část srazu přišla :-( , ale zase miminko je na prvním místě.
Holky, zkušené Ketařky, kdy Vám dělali transfer.Já vím, že loni jsem jela na UZ a týden na to mi vkládali embryjko, tak snad to bude tak i letos.Ale pokud ne,pojedeme si pro snehuláčka kdykoli :wink:
Srazů ještě bude. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
2.5.11 11:33

Market, já měla jeden KET 17.DC (4 denní moruly) a druhý KET 19.DC (5denní blastocysty). Záleží, kolikátý DC máš OVU a kolikatidenní embryo ti budou zavádět.

Příspěvek upraven 02.05.11 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
2.5.11 11:34

Market-Já měla poslední MS 28.2. a KET mi dělali 16.3. to je 16.den cyklu. Ale záleží na tvém cyklu a na zvyklostech CARu,každý to má jinak…budeme vám fandit :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
2.5.11 11:36

Mě ten 16.den také 5 denní embryjka :think: .
Ahoj Sluní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
2.5.11 11:38

ahoj Dinul, 17.DC jsi měla KET. 28.2. je již přeci 1.DC. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
2.5.11 11:39

Holky, moc Vám děkuju.Mně se právě sestra ptala, zda chci na KO 10.den nebo 12.den? To je taky blbost, co? jak já to mám vědět? :think: No samozřejmě se mi víc hodila ta středa, tak se ptám, zda transfer může proběhnout v den kontroly a to prý určitě ne.tak kdybch řekla, že chci ten 12.den na KO, tak by taky transfer nejspíš nedělali, ne?
No uvidíme, každodpádně je mi blbě,mám mezes bolestiví a k tomu hafo práce :pocitac: Ach jo, už at je to za námi a máme bobíska v bříšku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
2.5.11 11:43

To je na transfer ještě brzy. Já byla vždy na KO 12.den, to už byla ovu „naspadnutí“ a již jsem si ten den nebo druhý píchla pregnyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
2.5.11 12:15
Sluníčko28 píše:
ahoj Dinul, 17.DC jsi měla KET. 28.2. je již přeci 1.DC. :wink:

No jo,chytrá holka :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek