Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no jo no…
ale ted uz je to smolne obdobi za nama a vy uz zase prorazite to stastne!!! ![]()
jak říká Leni, určitě dopadne statistika (Kahu a já nic), takže vy ted ![]()
pro dnešek končím, jedu za kamáradkou na kafíčko. pa pa a hezký den
Když já bych to holky přála moc Vám
Abychom tu byly všechny těhulky, je to nespravedlivé
Někdo nechce a těhotní a my , co bychom si mimí tolik přáli, muísme tolik trpět ![]()
Květuš a vy máte kolik mrazáčků? My už jen jednoho.
Taky věřím, že to bude silák a že už se mě nemůže dočkat ![]()
"
Petruš užij si hezky kafíčko s kamarádkou ![]()
Market: my máme jen jednoho sněhuláčka ve stadiu moruly po PK tak snad vydrží, ale všude na netu píšou, že nejlépe přežívají rozmrazování prvojádra
tak snad to dobře dopadne ![]()
Markét:Já neberu nic,v úterý mi řekla dr.Slámová, že je tam folikul a roste to byl 14DC a jdu v pátek na utzv.to budu 17Dc a uvidí se kdy bude mrazaček, mužu se zeptat když rozmrazují embryjko, kdy se provadí KET , který den hned jak se rozmrazí(meli jsme u něj PK) dííky ![]()
Market už se těšíš, já se těšila a ted mám zas strach ![]()
Petrus a Kahu: držte se, je to hrozně těžký,vím,že to zvládnete a budete mít sílu do dalšího boje ![]()
Ahoj holky
,
dnes píšu se zpožděním,byla jsem u obvodní doktorky a gyndařky,trvalo to skoro 3 hodiny,všude se děsně čeká
. Musím říct,že mi ke konci bylo už pěkně blivno a břicho nepříjemně tlačilo.
Mrzí mě,že tu čtu samé negativní zprávičky…
.
Péti,Kahu,Fairy-hodně síly a pozitivního myšlení,je to těžké,ale nejdůležitější je to nevzdávat
.
Kahu-alternativní léčba je určitě super,alespoň se pořádně očistíš od těch sajrajtíků,které snažení obnáší.
Všem přeji moc štěstíčka do dalších dní
.
Jani-miminka jsou tedy kousci
. Co nevolnosti,už lepší? Já jdu příští pátek teprve pro průkajdu,další kontrola až za 3 týdny u mojí doktorky,v Pronatalu jsem se tak domluvila,to dojíždění je pro mě děs.
Jinak přikládám fotečku z úterka,ale moc mi to nešlo vyfotit,tak snad tam bude něco vidět
.páá
Květi, prvojádra se rozmrazují nejlépe, ale já naposledy měla blastocysty a také to zvládly. Morulku ti buď rozmrazí ten den a hned zavedou nebo jí nechají do druhého dne do stadia blastocysty.
sluníčko: děkuju,tak snad to vyjde ![]()
Dinulko:krásná fotečka
uplně mi tečou slzy, ajk je to krásné ![]()
Kvetusko urcite to vyjde, uvidis!!! Dr. Slamova Pronatal je mi moje Dr!!!
Dinulko…tak to je nadhera!!! Gratuluji!!! ![]()
A jinak, ja jsem naprosto v pohode, vazne…a ted se pekne vycistim a vse pujde jeste o neco lip…hihihi ![]()
Díky holky
.
Dr. Slámová mi dělěla vítězný transfer,povedla se jí dvojčátka. Před tím to byl jednou pan docent a dvakrát jiná doktorka(teď si nemůžu vzpomenout na jméno),ti neměli šťastnou ruku…
Před 4 lety,když jsem otěhotněla se synem,tak se zadařilo po transferu od doktora Kulta.
Jinak si přístup v Pronatalu nemůžu vynachválit,nenarazila jsem na nikoho,kdo by na mě byl nepříjemnej,vždy mi bylo zodpovězeno na všechny mé dotazy a s úsměvem. Největší pochvalu mají sálové se setřičky,s těma jsem se vždy nasmála
!
Teď to vypadá jak reklama
.
Musím hodit i nějaké negativum-dovolat se tam,mě nekdy stálo dost peněz a jejich ‚všechny naše operátorky vyřizují hovory klientů,kteří se dovolali před vámi‘ by si mohli nechat,ale poslední dobou je to již o něco lepší. Pak bych řekla,že upřednostňují dost okatě zahraniční klientelu,co jim platí keš
.
Ale to nic nemění na tom,že jsem tam byla spokojená
.
ahoj holky Dinulko nádhery
mě u transferu taky byla paní MUDr. Slámová a i pak na ultrazvuku včera jsem byla v Praze tak měla radost jak se ji povedli velký dvojčátka
jo o víkendu jsem byli na Moravě a v pondělí v Brně v ZOO vše ok a od úterý jsem minimálně zvracela 15 krát až do dnes pak mě včera dali čípky a dnes jsem snědla plátek okurky. Jinak na ultrazvuk chodím každý týden zatím to tak je. každý čtvrtek, ale dnes my nedělal když jsem včera byla v Praze jinak už jsem se do Prahy objednala na screning ty taky Dinul? ve 12 týdnu a pak ve 20 týdnu.
tady dávám fotečky mrňousů který pěkně vysírají
už aby mě bylo líp
ano Dinul přesně tak upředňostují zahraniční klientelu předemnou byli 3 cizinky jim dělalal pan docent a mě paní Slámová tak to bylo trochu trapný, ale jinak je to tam pohodě oproti sanusu Hradeckým.