Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kahu píše:
vesele velikonoce kocky!!!![]()
![]()
![]()
DAKUJEME..VELA VODY PRAJE SA…A NEOPITE SA ![]()
Dobré ráno!
kahu - tak jak? testla jsi včera? 10-tý den opravdu nemusí nic znamenat, ale přesně vím, jak se cítíš.
Petruš - a co Ty? jak je? kdy budeš testovat?
moc Vám držím palečky! ![]()
Ahojky holky
![]()
tak jsem v pátek byla v caru v Praze a nic, folikul tasm nebyl
, tak tam jedu ještě dnes jestli tam bude
no uvidíme, jinak se to odpíská na další cyklus
.No jo holt zase problém ![]()
Kahu drž se ono to ještě není ztracené, moc Ti přeju, aby to vyšlo
ještě to nevzdávej
![]()
Hezké ráno všem
,
testovatelkám-jestli budou testit dnes,držím mooooc palečky
.
Jani-dnes kontrola v Caru,myslím na tebe,ať je vše v pohodě
. Už jste se rozhodli ohledně redukce?
Květuš-snad bude dnešní UZ lepší…Mě taky nenarůstají,ani sliznice,před KET jsem vždy stimulovala Estrofemem a po něm je to v pohodě,tak třeba ti také něco nasadí
.
Sluní-nějak jsem tě ztratila,kdy más další kontrolu? Měla jsem pocit,že dnes,ale abych tě tam nehnala zbytečně
.
Fairy-ještě bylo brzy,vydrž a věř
.
Kahu-jak se daří? Držím palce ať jsou//
.
Petruš-vydrželas
?
Markét-už víš,kdy pojedete pro zmrzlinku
?
Snad jsem na nikoho nezapoměla ![]()
Mě je celkem fajn,mám strach z dnešního UZ,aby bylo vše v pohodě a byla vidět
. Minule byl prý u obou vidět náznak srdeční akce,ale ještě nebylo vidět jak tlučou,tak se trochu bojím,nejistota je děsná
. Mám tam být až ve dvě,to je ještě moře času,napíšu pak jak jsme dopadli. Dítko je pořád nemocné,o víkendu 40 horečky,ale od včerejška vypadá už líp,tak snad už je po chorůbce… Velikonoce budeme slavit příští víkend,už se těším,až půjdeme po sídlišti s pomlázkou k babičkám a dědům
.páá
ahojda holky, přeji všem krásné ráno.
Květi ať ti to dneska v CARu dopadne, ty jsi měla nativ nebo IVF se stimulací?
Kahu - ![]()
holky, tak zítra to mám desátý den, zítra pojedu do lékárny pro test a testit budu pravděpodobně ve čt ráno. no bojim bojim.
Dinul, přeji na dnešní KO jen samé dobré zprávy. Já jdu v pátek v 11.h. Teď mi bylo pár dní mnohem lépe, tak jsem plašila, zda je vše v pořádku, ale nevolnosti už jsou zase tu, tak jsem klidnější.
Peti, tak hodně štěstí na čtvrtek.
Kahu, nebyla to ranní moč, tak nezoufej.
Květi, snad dnes již folík bude.
Dinulko, držím pěstičky, ať ti to dnes vše na UZ dopadne, uvidíš, vše bude o.k. ![]()
holky pro test pojedu dneska a testit budu zitra. Už to nemůžu vydržet. ![]()
Díky holky
,
Sluní,jsem popleta,budu si to muset začít psát
.
Péťo-ani se ti nedivím,taky jsem nevydržela… budeme na tebe všechny myslet
.
Dinul, nejsi. vždyť je nás tu víc, ty ještě doma s dítkem v horečkách…
Peti, tak tedy tfuj tfuj na zítra. Mně víc vadí ta nejistota, tak jsem pro testování.
holky, můžu se vás zeptat, mně je od včerejška celkem blbě (jakoby mám pocit, že budu muset
a pak nic). Ale mát takový pocit, jestli to není po těch hormonech. Beru estroferm. Jak vám bylo po estrofermu. Mě už od prvního dne, co ho beru přišlo, že ho snaším hůř než všechny ty injekce. Třeba se mi stalo, že jsem půl dne probrečela (z ničeho nic). Já vím, je to ženský hormon, ale přeci…
Péťo taky ho beru,dávky mi navyšovali postupně,tak to nebylo tak hrozný,ale cítím,že mi taky nedělá dobře
. Zhoršila se mi tachykardie,přikládám to právě Estrofemu,už se těším,až ho budu moct vysadit.....
Nevolnost-to je dobré znamení ![]()