Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dinulko, to je mi moc lito, ze malej tak onemocnej na velikonoce…mmm
drz se maminko!!! Ja zatim netestila, mam z toho hruzu ![]()
Kahu píše:
Ahoj devcatka kuzlatka, ja stale odolavam…a netestuju, ale mam spis pocit, ze to nevyslo hmmmale jinak jsme s kahu meli bajecny den, sli jsme do kina na 3D Rio a pak do parku a k babicce pro mazance a az ted jsme dorazili domu…hihihi
Co vy kocky???
a ako sa citiš?
porad stejne, brisko poboliva ale jinak OK…malinko unavena, ale jinak nepocituji zadnou velkou zmenu… ![]()
Ahojky a krásný den všem.
Jani - to jsou krásné zprávy
Moc, moc gratuluju.taky bych si přála dvojčátka, kdyby to šlo.Ale nejlépe bez IVF, bez porodu, bez hemeroidů
Znáte to.Vždy jsem si přála velikou rodinu, ale ted jsem štastná za KLárku.
tak se moc opatruj a je super, že už máš takovou pomocnici ![]()
Kahu - a co Ty? Už se blíží čas testu, vid? zatím ale vydrž.Kdy bys to chtěla zkusit? Zítra je to už 10.den, vid?Strašně moc držím všechny palce a moc Ti to přeju.
Petruš - a co ty? Taky se to pomalu blíží.Holky, kdybyste věděly jak moc Vám to přeju.Petruě, já po KETU budu taky normálně fungovat a chodit do práce.Bych se doma ukousala.
Přeji všem krásný a pohodový den. ![]()
Dekuji Market…ja se jeste drzim a netestuju!!! Pockam asi do pondeli!!! ale asi nic…myslim, ze uz by me asi bolela prsa…ne?!! ![]()
Jinak krasne velikonocni svatky vsem!!!
![]()
Kahu - na vše je příliš brzo.Neboj,neboj. Určitě tam budou //, já tomu věřím.
Ale rozumím Ti, taky se pozoruju i teď.Moc,moc držím palečky! ![]()
Dekuji…jsi zlata!!! Ja vim, testovat se mi zatim ani nechce,hi ![]()
hojda holky, přeji vám všem krásné ráno.
Kahu - dneska to máš 10sátý den viď? Budu Ti držet pěstičky, ať to vyjde. ![]()
A chápu, že se Ti nechce testovat (je mi úplně stejně i když to mám ještě za pár). Na jednu stranu jsem strašně nedočkavá a na druhou strany
obavy). Ale patří to k tomu, s tím už nic nenaděláme.
Taky moc nemám příznaky (ale já ještě nikdy nebyla těhule, takže je to těžké).
Fairy, kdy budeš testovat ty?
Markét ať ti to utíká a ať už je polovina května ![]()
zdravím všechny maminky dvojčátek
. A holky těhulky, už máte vybraná nějaká jména?
krásný den
Pati ahoj!!!
Dneska 9ty den zitra 10ty…ufff a priznaky zadne, ty jsi kolikaty??? J bych cekala bolest prsou…hmmm a zatim me jen boli to brisko, ale to uz o hodne min a je mi malinko soufl, ale to muze byt vse tema hormonama a leky co do sebe cpu!!!
Co delas, setris se lezis, nebo normos??? ![]()
ahoj Kahu, já normoš, dělám úplně všechno. (Kromě tahání těžkých věcí, luxování, vytírání a žehlení) Ale ono je toho i tak celkem dost. Vždyť to znáš.
Já kdybych ležela, já bych se asi zbláznila.
Dneska devátý den, jo jo. Utíká to. Zkus to vydržet, já jsem při ET testla ten 9tý den a pak byla úplně
a s nervama … a ještě to nic neznamená. Takže fakt zkus vydržet.
Jani - gratuluju ke svatbě
![]()
Kahu, já měla KET v neděli, takže když nepočítám neděli, tak jsem dnes pátý den po KET
nedeli nepocitej kocko az prvni den po KET…takze 4ty den a brisko poboliva??? Ja minule taky testila 9ty den a pak jsem se psychicky uplne slozila na malinkate kousicky…takze az 12den …nechci si pak namlouvat, ze to je jeste brzicko a to zklamani prijde zase a zase, takhle uz budu vedet!!!
A ja se taky nesetrim, vcera jsem mela normalni den…vćelkem aktivni!!!ha ![]()
Jani taky blahopreju k svatbe!!! ![]()
Kahu bříško pobolívá, prsa taky maličko, ale víš mně se teď prsa zvětšila (já to mám vždycky tak, když přiberu nebo mám před MS, takže možná proto ta bolest). Takže je to fakt těžký. Jo určitě vydrž vydrž. Ať je to těch 12 dní. Moc se nevyznám jak je to s těmi testy z lékáren, jelikož já jdu vždy na krev, ale tobě v Caru říkali, že 12 den a je to téměř 100% výsledek, jsou to ty obyčejné testy a nebo nějaké takové ty dražší?