Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobre rano vsem!!! Tedy…u me moc dobre nebylo, dnes 13ty den test zase negativni, rani moc mam test 10, takze zazrak se nestal…chjo
, ale nezoufam, jsem fakt v pohode a nejak to neresim, oplakala jsem to ten 10ty den, kdy mi to bylo vice mene jasne a ted uz jsem se jen ujistila, no nic…hmmm ![]()
Bohuzel nanucky uz zadne nemame, takze ted 11den planuju konzultaci a popripade jit co nejdriv do druheho IVF…nechce se mi nic oddalovat!!! ![]()
Kvetusko, drzim moc palecky, aby to vyslo!!! ![]()
Dinulko, tobe taky a verim, ze ultrazvuk dopadne na 1!!! ![]()
Peti, ufff tak ty testujes uz zitra, tak to drzim palecky a verim, ze tobe to vyjde, musi!!! ![]()
Market a sluni, jak je???
![]()
Holky, ja mam normalne jelita pres cely zadek…auuu ten muj manzel se ale vyradil!!! hahaha ![]()
Kahu
,moc mě to mrzí,drž se
.
Jen mě tak napadlo-máte hotovou imunologii a genetiku?
Jestli třeba tam nemůže být nejaký problém…
Jsi šikulka,že myslíš už na další IVF,budeme ti moc fandit,to by v tom byl
aby to nevyšlo!!!!
dekuji
![]()
No jasne, musim bojovat a nevzdavat to!!! ![]()
Myslim si, ze pani Dr rikala, ze kdyby to ted nevyslo, tak urcite udelaji nejake to vysetreni, aby bylo vic patrne kde je kamen urazu!!! A ja bych si to asi vydupala, at mam jistotu!!! ![]()
ahoja,
Kahu - to mě moc mrzí
, jsem ráda, že jsi i přes to všechno pozitivní a příště už to určitě vyjde, jak píše Dinul, to by v tom byl
. Podstatné je, že těhule být můžeš (už dítko máš), takže neboj - prostě to byl tentokrát pech. Jinak já asi taky budu vydupávat - genetika + imuno.
Dinul - díky, já mám zase problémy s krví (hustota) a rozšířily se mi žilky na nohách a přikládám to taky hormonům (i když pan Dr. z IVF mi povídal, že už jako stárnu, tak ať se nedivím.
Ale já se dost pozoruju a nikdy jsem to takhle viditelné neměla a hlavně ne tak rychle.
Jinak všem těhulkám držím ![]()
Markét, co ty?
Peti…ty jeste nic neplanuj, urcite tam budou //!!!
a dite mam tehulka byt muzu, ale Kahu byl zazrak, rekl to i muj gynekolog, ze je to neuveritelne, ja jsem se nikdy moc nechranila, nikdy jsem nebrala antikoncepci a Kahu bylo moje prvni tehotenstvi!!! a to jsem se snazila i predtim a take potom a nic, takze zazraky se deji…to zase jo!!!
![]()
Takze zitra testnes, ty jo jsem napnuta jak ksandy a moc ti to preju!!!
![]()
Peti-tedy to je sprosťárna
!!! Už jsem to taky někdo slyšela,že to může být věkem…jakým věkem,jsme mladé kočky,ne
???!!!
Jinak si myslím,že ty hormony budou jako ty píchací,pěkný sajrajtíky a určitě na zdraví nepřidají. Hlavně do nás cpou koňské dávky,Estrofem se užívá 1 tableta denně,já mám 3,už dva měsíce,tak to musí být pro tělíčko pěkný záhul,ale ono se s tím snad vyrovná. Mě se po každé stimulaci zhoršila i pigmentace,jsem od přírody hodně pihatá(né světlé pihy od sluníčka,ale takové ty tmavě hnědé,ošklivé) a po hormonech mám pocit,že jich mám jednou tolik. Řekli mi,že to na to nemůže mít vliv,ale to je blbost,vždyť to vidím,jsou větší a je jich víc
.
Taky mě to pěkně štve,o křečových žilách ani nemluvím.....
no taky sem jak kšandy, ale bojim bojim bojim moccccccc.
chtěla jsem to nechat až na pátek, ale přijdou holky a budem koukat na svatbu Williema s Kate. Tudíž, když nic, tak se vyřvu zítra event. ve čt. No v pátek sice jdu na krev, ale už s tím tak nějak budu smířená, kdyby jako nic. Jinak holky by asi koukaly (o IVF nic nevědí), kdybych v pátek u svatby půl dne řvala jak želva.
Holky zatím se loučím,za chvíli vyrážíme,jdu se chystat.
Pak zas kouknu co je nového
.
hmmm…a ty se budes misto toho radovat a jasat maminecko!!! Urcite budes!!!
![]()
Dinul, tak držíme
na UZ a dej vědět, jak to dopadlo.
dinulka: „No o křečákách ani nemluvím“ - mně se to tak strašně zhoršilo a ať mě nevěší v CARu bubáky na nos, že to není z hormonů. Asi před týdnem jsem měla kraťasy a jen tak mimo juknu na ty nohy, no a fakt hrůza: Mně začaly ještě k tomu strašně otýkat. Taky beru 3 x denně estrofem. Ty hormony jsou pěkný ..... no a myslím, že v kombinaci s tou hustotou krve je to teda ![]()
Kahu, tak to vypadá, že jsme tu teď jenom my.
no a tobe to snad vadi…hahaha, ne jen zertuju!!! ![]()
Hele Peti o tele mi ani nepovidej, takze ja jsem cely zivot cvicila jak blazen, ucim spinning a boxovala jsem a behala a telicko jsem mela vzdy fakt dobry, prsata ale stihla a kus zensky, ale ted…ha, je to desny!!!
Ty si vezmes sortky, to bych se ja ani neodvazila!!!
…hodne lidi mi rikalo, ze to silove cviceni neni vubec dobre, kdyz chci otehotnet, tak jsem to hodne omezila, ted jsem tedy 14 dni necvicila vubec a jinak mozna 3 x tydne power joga a mozna 2 x tydne nejake behani…coz je u me hodne malo, jo a nevejdu se do kalhot, takze asi tak…mam asi patery, ktere proste nezapnu a kdyz jo, tk uz si v nich nesednu, meto bylo fuk, rikala jsem si, ze pro mimi to telo klido obetuju, ale kdyz to nevychazi a ja tloustnu tak jsem z toho potom pekne nestastna!!!hm,mm ![]()
Kahu, k těm šortkám
(chodila jsem jenom u nás po zahradě a štourala se v kytkách), natáhla jsem je, abych trochu opálila ty svoje sejry. No já vím, s tím sportem je to fakt těžký. Za normálních podmínek chodím 3 x týdně do posilovny na mašiny. Jenom jsem za poslední asi rok téměř úplně vyhodila posilování břicha na mašinách (občas jenom nějaký aerobic). V lednu jsem byla na lapo s adehsiolýzou, takže vlastně až do IVF (stimulace začala v březnu), sport O, pak ET, po ET hned KET - no je to teda
To už jsem mohla vrátit permici.
a sedím doma a pěkně zobu hormony a pěkně kynu. chjoooooooooo
tak v tomhle je tedy prirozene tehotensvi urcite lepsejsi, to jsem normalne cvicila presne tyden pred porodem uz jsem vypadala jak balon, tak jsem toho nechala…
ale me to fakt vadi, ja ten pohyb potrebuju, je mi pak dobre, mam vetsi chut k jidlu a vubec se citim lip…a to je ted jaro, takze ouha…plavecky a podobne!!! ![]()