KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2911
26.4.11 10:01

Dobre rano vsem!!! Tedy…u me moc dobre nebylo, dnes 13ty den test zase negativni, rani moc mam test 10, takze zazrak se nestal…chjo :roll: , ale nezoufam, jsem fakt v pohode a nejak to neresim, oplakala jsem to ten 10ty den, kdy mi to bylo vice mene jasne a ted uz jsem se jen ujistila, no nic…hmmm :roll:
Bohuzel nanucky uz zadne nemame, takze ted 11den planuju konzultaci a popripade jit co nejdriv do druheho IVF…nechce se mi nic oddalovat!!! :palec:
Kvetusko, drzim moc palecky, aby to vyslo!!! :palec:
Dinulko, tobe taky a verim, ze ultrazvuk dopadne na 1!!! :srdce:
Peti, ufff tak ty testujes uz zitra, tak to drzim palecky a verim, ze tobe to vyjde, musi!!! :hug:
Market a sluni, jak je??? :srdce: :srdce: :srdce:

Holky, ja mam normalne jelita pres cely zadek…auuu ten muj manzel se ale vyradil!!! hahaha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
26.4.11 10:14

Kahu :hug: ,moc mě to mrzí,drž se :hug: .
Jen mě tak napadlo-máte hotovou imunologii a genetiku?
Jestli třeba tam nemůže být nejaký problém…
Jsi šikulka,že myslíš už na další IVF,budeme ti moc fandit,to by v tom byl :cert: aby to nevyšlo!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
26.4.11 10:20

dekuji :hug: :srdce: :srdce: :srdce:
No jasne, musim bojovat a nevzdavat to!!! :palec:
Myslim si, ze pani Dr rikala, ze kdyby to ted nevyslo, tak urcite udelaji nejake to vysetreni, aby bylo vic patrne kde je kamen urazu!!! A ja bych si to asi vydupala, at mam jistotu!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
26.4.11 10:34

ahoja,
Kahu - to mě moc mrzí :hug: , jsem ráda, že jsi i přes to všechno pozitivní a příště už to určitě vyjde, jak píše Dinul, to by v tom byl :cert: . Podstatné je, že těhule být můžeš (už dítko máš), takže neboj - prostě to byl tentokrát pech. Jinak já asi taky budu vydupávat - genetika + imuno.
Dinul - díky, já mám zase problémy s krví (hustota) a rozšířily se mi žilky na nohách a přikládám to taky hormonům (i když pan Dr. z IVF mi povídal, že už jako stárnu, tak ať se nedivím. 8-o Ale já se dost pozoruju a nikdy jsem to takhle viditelné neměla a hlavně ne tak rychle.
Jinak všem těhulkám držím :palec:
Markét, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
26.4.11 10:39

Peti…ty jeste nic neplanuj, urcite tam budou //!!! :palec: a dite mam tehulka byt muzu, ale Kahu byl zazrak, rekl to i muj gynekolog, ze je to neuveritelne, ja jsem se nikdy moc nechranila, nikdy jsem nebrala antikoncepci a Kahu bylo moje prvni tehotenstvi!!! a to jsem se snazila i predtim a take potom a nic, takze zazraky se deji…to zase jo!!! :palec: :srdce: :srdce:
Takze zitra testnes, ty jo jsem napnuta jak ksandy a moc ti to preju!!! :dance: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
26.4.11 10:49

Peti-tedy to je sprosťárna :lol: :cert: !!! Už jsem to taky někdo slyšela,že to může být věkem…jakým věkem,jsme mladé kočky,ne :mrgreen: ???!!!
Jinak si myslím,že ty hormony budou jako ty píchací,pěkný sajrajtíky a určitě na zdraví nepřidají. Hlavně do nás cpou koňské dávky,Estrofem se užívá 1 tableta denně,já mám 3,už dva měsíce,tak to musí být pro tělíčko pěkný záhul,ale ono se s tím snad vyrovná. Mě se po každé stimulaci zhoršila i pigmentace,jsem od přírody hodně pihatá(né světlé pihy od sluníčka,ale takové ty tmavě hnědé,ošklivé) a po hormonech mám pocit,že jich mám jednou tolik. Řekli mi,že to na to nemůže mít vliv,ale to je blbost,vždyť to vidím,jsou větší a je jich víc :cert: .
Taky mě to pěkně štve,o křečových žilách ani nemluvím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
26.4.11 10:49

no taky sem jak kšandy, ale bojim bojim bojim moccccccc.
chtěla jsem to nechat až na pátek, ale přijdou holky a budem koukat na svatbu Williema s Kate. Tudíž, když nic, tak se vyřvu zítra event. ve čt. No v pátek sice jdu na krev, ale už s tím tak nějak budu smířená, kdyby jako nic. Jinak holky by asi koukaly (o IVF nic nevědí), kdybych v pátek u svatby půl dne řvala jak želva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
26.4.11 10:58

Holky zatím se loučím,za chvíli vyrážíme,jdu se chystat.
Pak zas kouknu co je nového :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
26.4.11 10:58

hmmm…a ty se budes misto toho radovat a jasat maminecko!!! Urcite budes!!! :dance: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
26.4.11 11:00

pa pa dinulko a ty jdes ted na ultrazvuk??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
26.4.11 11:15

Dinul, tak držíme :palec: na UZ a dej vědět, jak to dopadlo.
dinulka: „No o křečákách ani nemluvím“ - mně se to tak strašně zhoršilo a ať mě nevěší v CARu bubáky na nos, že to není z hormonů. Asi před týdnem jsem měla kraťasy a jen tak mimo juknu na ty nohy, no a fakt hrůza: Mně začaly ještě k tomu strašně otýkat. Taky beru 3 x denně estrofem. Ty hormony jsou pěkný ..... no a myslím, že v kombinaci s tou hustotou krve je to teda :palec:
Kahu, tak to vypadá, že jsme tu teď jenom my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
26.4.11 11:24

no a tobe to snad vadi…hahaha, ne jen zertuju!!! :wink:
Hele Peti o tele mi ani nepovidej, takze ja jsem cely zivot cvicila jak blazen, ucim spinning a boxovala jsem a behala a telicko jsem mela vzdy fakt dobry, prsata ale stihla a kus zensky, ale ted…ha, je to desny!!!
Ty si vezmes sortky, to bych se ja ani neodvazila!!! :oops:…hodne lidi mi rikalo, ze to silove cviceni neni vubec dobre, kdyz chci otehotnet, tak jsem to hodne omezila, ted jsem tedy 14 dni necvicila vubec a jinak mozna 3 x tydne power joga a mozna 2 x tydne nejake behani…coz je u me hodne malo, jo a nevejdu se do kalhot, takze asi tak…mam asi patery, ktere proste nezapnu a kdyz jo, tk uz si v nich nesednu, meto bylo fuk, rikala jsem si, ze pro mimi to telo klido obetuju, ale kdyz to nevychazi a ja tloustnu tak jsem z toho potom pekne nestastna!!!hm,mm :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
26.4.11 11:39

Kahu, k těm šortkám :lol: (chodila jsem jenom u nás po zahradě a štourala se v kytkách), natáhla jsem je, abych trochu opálila ty svoje sejry. No já vím, s tím sportem je to fakt těžký. Za normálních podmínek chodím 3 x týdně do posilovny na mašiny. Jenom jsem za poslední asi rok téměř úplně vyhodila posilování břicha na mašinách (občas jenom nějaký aerobic). V lednu jsem byla na lapo s adehsiolýzou, takže vlastně až do IVF (stimulace začala v březnu), sport O, pak ET, po ET hned KET - no je to teda :zed: To už jsem mohla vrátit permici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
26.4.11 11:41

a sedím doma a pěkně zobu hormony a pěkně kynu. chjoooooooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
26.4.11 11:46

tak v tomhle je tedy prirozene tehotensvi urcite lepsejsi, to jsem normalne cvicila presne tyden pred porodem uz jsem vypadala jak balon, tak jsem toho nechala… :mrgreen: ale me to fakt vadi, ja ten pohyb potrebuju, je mi pak dobre, mam vetsi chut k jidlu a vubec se citim lip…a to je ted jaro, takze ouha…plavecky a podobne!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí