Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
me rikali testovat az 30teho 04, ale to je moc daleko to nevydrzim, no vidis, brisko a prsa, to je super znameni, 4ty den je jeste brzicko na MS…!!! Jeeee u tebe mi prijde ze to vyjde!!!
test si mam koupit nejaky v lekarne!!! ![]()
Ahojky,
Jani, gratuluju k průkazce a svatbě. Jaký máte termín?
Peti, já testovala již 6.den a měla jsem mamatest 10 (2 proužky asi za 40,– Kč.)
A jména máme už dávno vybraná - po mamince a tatínkovi
Alena a Pavel (popř. Petr, Aneta, kdyby bylo stejné pohlaví).
krasne jmeno kahu je taky Pavel, cele jmeno Kahu Pavel Townley…moc krasna jmena a muzu se zeptat, zdali te bolela prsa??? ![]()
Sluni, ty kombinace P-A, A-P se mi moc líbí. Máš pravdu s těma jménama, já ještě nejsem těhotná a vybraný je už máme taky
tak doufám, že snad … Jinak při ET jsem si všechny embryjka pojmenovala a manža mi povídá, že při KET už to tak teda dělat nebudeme, tak já jim říkám jenom embryjka, jenže já si s nima povídám (tuhle jsem se přistihla), hladím je, atd. manža mi povídá, že je to snad ještě horší než si je pojmenovat
no asi jsem zralá na psychiatra
Ale věřím, že v tom nejsem sama.
Díky.
Prsa mě nejdřív nebolely, pak bolely, ale brzy to přešlo. Trochu vyrostly, ale nebolí, výjimečně cítím trochu pnutí.
Peti, já si s nimi taky občas povídala. říkala jsem jim, že si přeci nenechají ujít svatbu tatínka a maminky a rovnou jsem jim říkala Ája a Pája.
Každá to má jinak a i každé těhu u jedné ženy může být úplně jiné.
Kahu Sluni má právdu. Takže i když vím, je to těžké, ale snaž se být v poho. Opravdu to nemusí nic znamenat.
Sluni kdypak bude svatbička, už máte datum?
tak to je krásné
to už je za chviličku, už se určitě těšíš, viď
a s mimískáma v bříšku … nádhera. Tak ať máte pěkné počásí a hezky si to užijte. A šatičky už asi máš vybrané? A jaké? Klasika bílé?
Jé já mám tak strašně ráda svatby.
Holky pro dnešek končím, jedu zařizovat něco kvůli práci. Přeji všem krásný den.
pa pa Peto!!! ![]()
Suni, moc gratuluju, to mate vazne za par, tak hlavne at vyjde pocasi my se brali v zari…krasa!!! hi
Holky, díky. zařízené mám již vše, moc mě to bavilo. Šaty mám bílé s černým vyšíváním. Házím foto z netu.