KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
27.4.11 17:12
10.den odpolední moč. Ještě Peti nezoufej, uvidíš v pátek ráno. :hug:
petra999 píše:
ahojda holky, tak jsem se vrátila z města a testla, no a nic :cry: chjo. Asi vám nemusím říkat, jak mi je. No nic jdu špekulovat nad plány B,C, … pa a hezký večer
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
27.4.11 17:16

Sluni nezoufám, ale už se tak nějak smiřuju :cry: a když ten výsledek v pátek bude jiný, tak budu velmi ale velmi mile překvapena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
27.4.11 19:21

ahoj holky :mavam: dnes jsem byla na ultrazvuku jsem 8+4 miminka jsou opravdu velká že jsou dvě mají 24mm, a teď chodím každý týden na ultrazvuk pak doktror se rozjel :mrgreen: asi vycítil, že bych zdrhla. Jinak Leni krásná fotečka tvého syna jak se holky máte co Market Dinul Sluni? my byli o víkendu na Moravě a užasné cestu jsem přežila a velké túry taky doktror si ťukal na čelo zda mám všech 5 pohromadě a já mu řekla co má být to má být. přece nebudu ležet do 9 měsíce. tak zas písnu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
27.4.11 20:04

Petruško - je určitě brzo.Ony se ty dvě čárky určitě objeví, já tomu věřím, přeci se z těch tří embryjek muselo alespon jedno zavrtat.Takže tfuj tfuj, moc držím palečky.Ale moc dobře vím, jak se cítíš :hug:
Papa a krásný večer všem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
27.4.11 20:20

Ahoj holky!!! :mavam:
Peto…jeste to nic neznamena!!! Ale vim moc dobre jak ti je!!!mmmm :cry:
Dinulko gratuluji!!! :srdce: :srdce: :srdce:
Jani, tobe taky toje krasne!!! :potlesk:

Ja jsem holky byla u uzasneho urologa,kterleci ruzne plisne dietou, odevzdali jsmemu moca krev i sperma, nasel nejaky infekcni nalez ve strevech, takze ted mame dietku a to pekelnou, hahaha… :roll: zanmena to, ze musime mit take 2 mesice chraneni sex, abychom si infekci nepredavali a dostali jsme take spousty prirodnich latek, ktere nam pomuzou vycistit streva…proste detox!!! Taky pan Dr zjistil, ze mam pretocenou delohu a to o 90 stupnu…takze embryjka nemaji sanci se udrzet, ale pry nemam v zadnem pripade nemam PCO!!! Coz mi zjistili v caru…no takze ted bude pauzicka a detoxovani a pak se uvidi, u toho cviceni Mojzisovky…hmmm ale pan Dr, byl uzasnej!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.4.11 21:29
Marketchen píše:
Fairynko - proč myslíš, že to bude negatiovní? Sis dělala testík?Dinulko - krásný metřík :palec:

ano..na 10 den po KET..A bol negat. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.4.11 21:30
dinulka píše:
Market-ale dal mi práci :twisted: !
Fairy-a testila jsi dnes??

dnes..nie ..aspon nie tehu testom..ale ovu testom..vraj aj tam ukaže // ak si tehu..ale ukazalo len jednu / palicu :nevim: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.4.11 21:30
petra999 píše:
ahojda holky, tak jsem se vrátila z města a testla, no a nic :cry: chjo. Asi vám nemusím říkat, jak mi je. No nic jdu špekulovat nad plány B,C, … pa a hezký večer

kolky den si po KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
28.4.11 09:23

ahojda holky, moc vás zdravím.
fairy - testila jsem 10sátý den a dneska ráno jsem si to pro jistotu zopákla a výsledek /. chjo
Jak jsem psala, zítra ještě krev a ta to rozsekne.
kahu - no vypadá to, že nám to tentokrát nedopadlo :zed:, kočko jak jsi psala o tom doktorovi, myslíš, že by jsi mi na něho mohla dát kontakt? To bych byla moc ráda.
Funguje jako lékař (zdr. zařízení) a nebo spíše jako léčitel. Díky
Kahu/Fairy co budeme dál kout za pykle (vyšetření, atd.)
Markét - dík jsi kočička, co ty u Tebe se už MS dostavila? Jak jinak je?
zdravím těhulky + Sluni (ty máš zítra UZ viď? Tak ať vše :palec: )
hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
28.4.11 09:26

jo Kahu prosím tě, podle čeho cvičíš Mojžíšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
28.4.11 09:28

Holky myslím na Vás :hug: pořád doufám,že Vám to vyšlo :hug: držte se,nevzdávejte se ještě.kamarádka měla test pozitivní až 14 den :hug:
janinko super zprávy z UZ :potlesk: jen tak dál :wink:

Mě čeká zítra ještě UZ a pak se konečně dovím kdy bude Ket,snad to bude bojovníček a přežije rozmrazování :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
28.4.11 09:31

Fayrinko: ovu test?! 8-o ten mi ukazuje // pořád, uvu test je podle mě naprd, aspoň u mě :lol: .Zkus těhu test a uvidíš :wink: .Držím palečky :hug: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
28.4.11 10:43

Petrus…ajaj, tak to me moc mrzi!!! Pan MUDr Pazourek (tel ti poslu ve zprave) je uzasnej, dneska jsem tam byla na odberu krve a se spermousema, rakl mi, ze spermousove jsou absolutne cajk, ale ze je tam nici ta infekce a tudiz musime vse vycistit a ze mi garantuje ze po detoxu otehotnim na to tata!!! Fakt jsem z neho mela uzasny pocit, ale Petrus nejprve si dojdi k tomu chiropraktikovi, at ti srovna kostrc, kontakt ti poslu ve zprave!!! Ten je uzasnej a uci Mojzisovku, ale rika, ze to nema smysl cvicit, dokvavad neni kostrc srovnana!!! Oba dva jsou uzasny, moc fajn a berou medicinu jinak nez jini ¨Dr a pritom jsou Dr zadny sarlatani!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
28.4.11 10:45

Jinak ja mam ted 2 mesice utrum, takze plan je se vycistit a pak otehotnet bez IVF…a snad to vyjde!!! Kdyz ne, tak po prazdninach budu planovat nejake to IVF…ale moc bych si prala, aby to vyslo natural!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
28.4.11 11:37

Ahojky!
Petruš, tak nic? :-( Je mi to líto :hug: To jste mě holky moc nepotěšily :-( Tak brzo čeká KET mě a Květku.
Já čekám menzes každým dnem, snad dnes, prsa už děsně bolí a dnes bych to měla dostat.takže já pojedu na KO před KET tak kolem toho 9.5.Takže Květka bude o týden dřív asi tak :wink:
Květuš a co ty bereš před KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital