KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1143
9.5.11 07:24

Krásné dobré ráno všem!
Jak jste si užili víkend? Nám už se kontrolní UZ blíží, už ve středu jedeme a tam se dozvím, kdy si pojedeme pro sněhuláčka :dance:
Přeji všem krásný sluneční den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
9.5.11 11:32

Market: to uteče ,neboj :hug: :hug:
Dinul a Kahu: moc děkuju za podporu, jsem nějak na dně s manželem jsme se příšerně pohádali a já to už řešit nechci, chci bejt v klidu, ale nejde to :zed: :cry: :cry: hrozně mě zklamal :cry: :cry: :cry: a pořád je to dokola neuvědomuje si ,že mi ubližuje :nevim: asi jsem už na něj alergická na to jeho chování :cry: :cry: ještě, že odjel na týden do práce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
9.5.11 18:42

tak to me moc mrzi, ze zrovinka ted musis tohle resit…mmm :hug: chjo…bud statecna a nestresuj se!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
10.5.11 09:03

Kahu dííky moc :hug: uklidnila jsem se, manžel je pryč, vypla jsem telefon a ať mi třeba :cert: .Nemám chuť se hádat :zed: :zed: .N o jinak nic nepociťuju,v bříšku vždy něco dobne nebo tak, ale jinak nějak nevím kam dřív 8-) ,Koukám na hokej( to miluju :wink: ),venku si sázím kytičky,prostě relax, příští týden mám budou dělat okna v novém domečku, malá jede s Mš do zoo, pak mají fotograf. a besídku, prostě je pořád co dělat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
10.5.11 10:44

Ahoj Holky!
Květuš - mrzí mě, že jste se pohádali s manželem, ted to člověk zrovna nejmín poteřbuje, vid? :hug:
Opatruj se a hezky odpočívej.
kolik máš vlastně v sobě mimísků?
My už jen jedno.Zítra jedeme na kontrolu.Tak snad je vše jak má :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
10.5.11 12:38

mám jednoho zmrzlíka :lol: a jedno vajíčko tam bylo přirozeně :lol: , nejradši bych už testila :dance:
Manžel je prostě chlap,já to tak beru,vypla jsem mobil a je mi to jedno,nechám to být ono se to zase spraví :kytka: , no jo holt jsme oba paličatí a umínění a já to o sobě vím jsem výbušný tip,ale zná mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
10.5.11 13:11

Květuško - tak to jsme asi stejné, mně stačí málo a hned vylítnu a pak mě to mrzí.Neumím si v klidu napočítat do 10 a pak jednat.A jsem horzně náladová.Luskneš prsty a jsem úplně jinde.taková jsem já.
Kěvtuško, držím moc palce, aby to vyšlo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
10.5.11 13:13

Market: děkuju, vyjde nám to všem, pevně v to věřím :hug: :kytka:
Já jsem prostě rapl, no jo holt povaha se nezmění, i když se moc snažím nejde to, ono to zase vyšumí :kytka: a bude klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
10.5.11 13:20

To víš, že jo!Teď potřebujete jeden druhého.Alespoň si odpočinete a jak píšeš: „vyšumí to“
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.5.11 08:02

Ahoj Holky, tak hlásím, že vše v pořádku.Sliznice je prý krásná a ve středu si jedeme pro 4-denní embryjko.
Už se těším :dance:
Kvěuš, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
12.5.11 08:21

Market: :potlesk: :potlesk: :potlesk: super tak už se dočkáš :hug:
Ani nevím nic mi není, nic nepociťuju, nějak se nepozoruju,asi holt čekám na ortel :zed: je to dlouhé čekání :zed: :zed: :zed: no jo, nevím nějak bych testila, ale mám strach :hug: .Nějak jsem se s tím smířila bu´d anebo :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.5.11 11:38

Květuš, to čekání je hrozné, vid? taky se toho bojím.Toje to nejhorší.
V sobotu začínám zavádět crinone a ve středu jdem na to, snad bobís zvládne rozmražení :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
12.5.11 11:41

Zvládne, náš to taky přežil :hug: :hug: ,tak jsem nevydržela a testila 8-o a nic :-? no holt to vypadá, že to nevyšlo :-? .No jo počkám, než dorazí ms, většinou jsem začala špinit 9 den, to vychází na víkend pak bude rozhodnuto :mavam: Drž se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
12.5.11 12:45

Květi, jsi teprve 7.den a máš jen jedno embryjko. Málokdo má // takhle brzy. Ještě vydrž. Držím palce.

Market, super, že je sliznice dostatečná a přeji hodně štěstí při rozmražování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
12.5.11 12:57

Sluni, děkuju vydržím, nic jiného mi nezbyde :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie