Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ladun píše:
Ahoj holky, čtu tu vaše trápení, je to všechno těžký a všem Vám přeju, aby jste se dočkaly mimča, moc!…Taky mám za sebou neúspěch z IVF a do dalšího se mi nechce, ale máme ještě nějaké mražáčky, tak se pomaloučku chystám na KET. Až přijde MS, tak nasadím hormony na růst sliznice a uvidíme, snad to proběhne. Taky mám teď taťku na ARO, dnes jsme si spolu hezky pobrečeli
. Je to těžký, vidět ho, jak tam leží, jako lidská schránka a člověk nemůže udělat nic,aby mu pomohl…Nerozumím mu, protože má tracheostomii a odstavené hlasivky
. Ale pro zasmání - máme (měli jsme) prasklý výfuk na autě. Když jsem dnes odjižděla za taťkou do nemocnice, přítel říkal, že můžu v klidu jet. Tak já jela…Ale když jsem se chtěla ze 100 km výletu vrátit, tak jsem před cestou pro jistotu nahlídla na výfuk a ten byl vejpůl
![]()
![]()
. Tak jsem zalarmovala všechny možné známé a kamarád od ségry se na auto přijel podívat. Já se ho ptala, že mám strach, že pokud s tím pojedu, tak po cestě vybuchnu i s autem
. Ten se tak začal smát, že jsem myslela, že bouchne sám..
Vysvětlil mi, že to opravdu nehrozí a domů dojedu, jen že to bude znít, jako by z pole jelo stádo traktůrků
Tak jsem naštěstí docestovala a následující cesta bude jedině k mechanikovi
Ahoj LADUN, koukám, že jsme na tom stejně, obě máme po IVF a čekáme na KET…A bohužel i s taťkama to máme stejné…Teda já už vlestně ne
. Drž se holka. A co budeš brát na tu sliznici? Mně nasadili Divinu, ale ta už párkrát nepomohla, tak uvidíme.
Ivčo, na tu sliznici mám brát estrimax, ale ještě před tím se budu ládovat utrogestanem, abych MS vůbec dostala. Jak neovuluju, tak cyklus mám 1,5 - 2 x delší
. Jak jsi to myslela, že teď už trápení s taťkou nemáš? Doufám, že to není to, co mě napadlo? ![]()
Já si právě četla v mé domovské diskuzi a některé holky teď testí..A všechny za poslední dobu mají pozitivní výsledek. Přeju jim to, ale přemýšlím, proč jsme zrovna já musela zapadnout do statistických procent s výsledkem NEGATIVNÍ
. Ještě pořád mě to bolí, a nedokážu si vysvětlit, proč někdo uspěje, jde to, otěhotní, a já ne…Jako by mi to nebylo přáno, nebo co ![]()
ladun píše:
Ivčo, na tu sliznici mám brát estrimax, ale ještě před tím se budu ládovat utrogestanem, abych MS vůbec dostala. Jak neovuluju, tak cyklus mám 1,5 - 2 x delší. Jak jsi to myslela, že teď už trápení s taťkou nemáš? Doufám, že to není to, co mě napadlo?
Já si právě četla v mé domovské diskuzi a některé holky teď testí..A všechny za poslední dobu mají pozitivní výsledek. Přeju jim to, ale přemýšlím, proč jsme zrovna já musela zapadnout do statistických procent s výsledkem NEGATIVNÍ. Ještě pořád mě to bolí, a nedokážu si vysvětlit, proč někdo uspěje, jde to, otěhotní, a já ne…Jako by mi to nebylo přáno, nebo co
Bohužel je to to, co Tě napadlo…
Nad tím, proč zrovna Ty, nad tím nepřemýšlej
To si tady klademe skoro každá. Vím, že je to težké a že to bolí, ale koukni na to tak, že máš 4 mražáčky a to určitě výjde. ![]()
Ahoj holky jsem tu nová nevím jak to tady chodí pročítam si co tady píšete některé příběhy jsou veselé některé smutné ,ale holky naděje umírá poslední jsem teď po ketu na kterým jsem byla v 30.5.a teď čekám jsem stoho taky nervozní.Ještě abych toho neměla málo tak mám problémi v práci takže jsem ve strašním stresu ale abych nebyla jen negativní a zvedla všem snažilkám náladu tak před 4 roky mě vyšla s inseminace hnedka na poprvé holčička takže naděje existuje držím všem palečky a přeji krásný den ![]()
Ivčo, s tatínkem mě to moc moc mrzí
. Tak teď aby Ti něco jiného zaplnilo to prázné místo, a ten KET vyšel
Moc moc držím pěsti…Ty už za pár týdnů jdeš na věc,že? Já si ještě tak ze 5-6 týdnů počkám…Snad ta sliznice po lécích naroste ![]()
Zdravím Audy, budu Ti držet pěsti, aby KET vyšel, klidně nám tu piš, jak se cítíš a co nového…Jaký máte problém, že se nedaří?
ladun píše:
Ivčo, s tatínkem mě to moc moc mrzí![]()
![]()
. Tak teď aby Ti něco jiného zaplnilo to prázné místo, a ten KET vyšel
![]()
![]()
Moc moc držím pěsti…Ty už za pár týdnů jdeš na věc,že? Já si ještě tak ze 5-6 týdnů počkám…Snad ta sliznice po lécích naroste
Zdravím Audy, budu Ti držet pěsti, aby KET vyšel, klidně nám tu piš, jak se cítíš a co nového…Jaký máte problém, že se nedaří?
Děkuji. No uvidíme, jak se to vyvrbí
.
Díky za přijetí mezi vás Doktoři mě ve směs neřekli proč to nejde normálně ale asi protože nemam pravidelnou menstruaci a ovulaci.Jinač vajíčka a sperma mame nádherné i se sami spojili s 9 odebraných vajíček se spojilo 6 a jedno dali do mě a zbytek se zmarazil ale stoho jednoho to nevišlo i když mi techdá vyšel test // teda duch
.Ale pak jsme 11 den dostala Ms tak stoho nic nebylo ale já nevím ja jsem pesvěčená že to tehdy trošku zavinili doktoři zapoměli mě dát jedny prášky (prednison)ten ma byt na to aby tělo to embrio neviloučilo a deď když jsem šla na ket tak mě pravě psali tyhle prašky a říkaj ty vam vysvětlovat ani nemusíme to už znáte a ja jim říkal že ne že jsme je neměla a oni tvrdili že jo tak mi je prostě zapoměli dát.Tak snat výdou tyhle zmrzlíci co čekali rok ale nějak nevím moc tomu nevěřím nemam vubec žádnej pocit těhu.
Ahoj holky, my jsme ted byli mimo…ale jak se vsechny tady mate???
Detox jde uzasne, zhubla jsem a citim se bajecne!!!
Kvetus, nekecej…do Nechvalic??? no to je bomba…
audyjana píše:
Díky za přijetí mezi vás Doktoři mě ve směs neřekli proč to nejde normálně ale asi protože nemam pravidelnou menstruaci a ovulaci.Jinač vajíčka a sperma mame nádherné i se sami spojili s 9 odebraných vajíček se spojilo 6 a jedno dali do mě a zbytek se zmarazil ale stoho jednoho to nevišlo i když mi techdá vyšel test // teda duch.Ale pak jsme 11 den dostala Ms tak stoho nic nebylo ale já nevím ja jsem pesvěčená že to tehdy trošku zavinili doktoři zapoměli mě dát jedny prášky (prednison)ten ma byt na to aby tělo to embrio neviloučilo a deď když jsem šla na ket tak mě pravě psali tyhle prašky a říkaj ty vam vysvětlovat ani nemusíme to už znáte a ja jim říkal že ne že jsme je neměla a oni tvrdili že jo tak mi je prostě zapoměli dát.Tak snat výdou tyhle zmrzlíci co čekali rok ale nějak nevím moc tomu nevěřím nemam vubec žádnej pocit těhu.
Audy, jestli to byla opravdu chyba doktorů, tak je to děsné
. Takových peněz a hlavně psychického a fyzického napětí, co do toho dáš…
. Teď už s tím nic nenaděláš…Na těhu příznaky je strašně brzo, na jiných diskuzích je holky nemají ani ani v 6. tt, takže neplaš a vyčkej do testu, pak uvidíš ty //
![]()
Kahu, co ty děláš za detox???Taky bych potřebovala zhubnout po tom IVF náporu faldíků všude možně ![]()
ahojík všem
Jsem tu nová,můžu se přidat? Koncem června mě čeká Ket ze 3.IVF
Mám 6nanuků a mám je zamražená po 2.Tak snad jeden z pokusů bude úspěšný ![]()
denisa 76 píše:
ahojík všemJsem tu nová,můžu se přidat? Koncem června mě čeká Ket ze 3.IVF
Mám 6nanuků a mám je zamražená po 2.Tak snad jeden z pokusů bude úspěšný
Ahoj ![]()
Tak to půjdem na KET spolu ![]()
Kahu - Jasně do nechvalic
,většinou tam vídám Honzíka taťku, když ho vyzvedává ![]()
Holky držte se on ten život je prostě takovej, někomu přeje víc někomu míň
, ale chce to nevzdat a jít si za svým snem dál a ono se to povede.Já mám taky pořád slzy v očích, když vidím těhulky a nebo mimča v kočárku
.jindy jsem zase v pohodě, ale tentokrát se mě to dost drží mám takový výkyvy, snažím se doma držet a když jsem sama tak to na mě padá.
VÍTÁM NOVÁČKY
A PŘEJU HODNĚ SÍLY DO BOJE A ŠTĚSTÍČKO ![]()
no tak to je vyborne!!! Jak je ten svet malinky co…hahaha
No my oba pracujem v Praze…tak dedecek funguje vyborne!!! ![]()
Moc děkuji za podporu to mi je jasný že už stím nic nenadělam musím doufat že snad výde tohle dneska jsme to nevidržela a udělala jsme si test a nic byla tam / čárka
ale asi je byrzo 7 den no jsem netrpělivá.