Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
IVVČA Ahojík
Ty začínáš kdy s prášečkama? Já cca příští neděli.
denisa 76 píše:
IVVČA AhojíkTy začínáš kdy s prášečkama? Já cca příští neděli.
No to já asi dříve, čekám teď co nevidět MS, tak je začnu užívat první de MS.
ivvča
Tak to nebudeme mít zas tak velký rozdíl.Já začnu taky první den Estrofemem.A co budeš mít všechno Ty? Já mám Estrofem,Utrogestan,Prednison,Anopyrin,Magnosolv,Pyridoxin a Agolutin
denisa 76 píše:
ivvčaTak to nebudeme mít zas tak velký rozdíl.Já začnu taky první den Estrofemem.A co budeš mít všechno Ty? Já mám Estrofem,Utrogestan,Prednison,Anopyrin,Magnosolv,Pyridoxin a Agolutin
Teda, to toho máš požehnaně
Já budu mít zatím jen Divinu a pak po KET asi i Utrogestan.
ivvča
No snažila jsem se,protože vím,že Utrouš je opravdu na Ket hodně málo,tak jsem si dala to nejlepší co může být.I když se třeba nezadaří tak budu vědět,že jsem udělala proto maximum ![]()
denisa 76 píše:
ivvčaNo snažila jsem se,protože vím,že Utrouš je opravdu na Ket hodně málo,tak jsem si dala to nejlepší co může být.I když se třeba nezadaří tak budu vědět,že jsem udělala proto maximum
A co je to ostatní? ![]()
ivvča Prednison je na snížení imunity,velice důležitý aby tělo lépe přijalo mimina.Anopyrin se kombinuje společně s Prednisonem a je to nejlepší kombinace pro uhnizdování embryí.Magnosovl ponéchává dělohu v klidu,aby embrya měla jakoby klid na uhnízdění.Agolutin je podobný jako Utrouš,ale jde přímo k embryu a pomáhá mu se zavrtat-je to progesteron.Pyridoxin-vitamín B6 a Femibion-ten beru už čtvrt roku-kyselina listová,velice důležitá aby žena otěhotněla
denisa 76 píše:
ivvča Prednison je na snížení imunity,velice důležitý aby tělo lépe přijalo mimina.Anopyrin se kombinuje společně s Prednisonem a je to nejlepší kombinace pro uhnizdování embryí.Magnosovl ponéchává dělohu v klidu,aby embrya měla jakoby klid na uhnízdění.Agolutin je podobný jako Utrouš,ale jde přímo k embryu a pomáhá mu se zavrtat-je to progesteron.Pyridoxin-vitamín B6 a Femibion-ten beru už čtvrt roku-kyselina listová,velice důležitá aby žena otěhotněla
A tohle máš na předpis, nebo jsi si to koupila v lékárně? Já beru s přestávkami vitamín E, listovku, užívala jsem i mateří kašičku. Snížení imunity? Takže tablety na posílení imunity škodí? Já je totiž právě začala brát ![]()
iivča Ten Prednison se musí brát,protože se musí snížit imunita.Je to sice kortikoid,ale my ho prostě musíme mít,protože je u nás všechno uměle vyvolané a tělo na to není vůbec připravené a proto se musí tělo dobře připravit.No jestli bereš tablety na posílení imunity nevím jestli Ti uškodí,ale můj názor je že by se před Ketem asi neměli brát.To asi prober s lékařem.Všechny léky jsou na předpis a mám je z Car. Něco jsem si tedy vyžádala na vl.žádost a vyšli mě vstříc
denisa 76 píše:
iivča Ten Prednison se musí brát,protože se musí snížit imunita.Je to sice kortikoid,ale my ho prostě musíme mít,protože je u nás všechno uměle vyvolané a tělo na to není vůbec připravené a proto se musí tělo dobře připravit.No jestli bereš tablety na posílení imunity nevím jestli Ti uškodí,ale můj názor je že by se před Ketem asi neměli brát.To asi prober s lékařem.Všechny léky jsou na předpis a mám je z Car. Něco jsem si tedy vyžádala na vl.žádost a vyšli mě vstříc
Aha, tak to mne z CAR dali jen tu Divinu ![]()
denisa 76 píše:
ivvčatak asi Ti to bude stačit.Nevím no.
Budu muset věřit, že ano
, uvidíme ![]()
denisa 76 píše:
ivvčatak držím palečky.Snad doktoři vědí co dělají.
Děkuji, Tobě taky ![]()