Další IVF, hledám spřátelné duše :-)

1911
20.2.11 14:25

Další IVF, hledám spřátelné duše:-)

Ahojky, právě mě čeká druhé IVF a i když na emimino již nějakou dobu chodím, dosud jsem nepřispívala a rozhodla jsem se to změnit. To je i důvod, proč zakládám tuto diskuzi, ráda bych se s vámi dělila o zkušenosti, rady, zážitky,…, zejména z oblasti IVF, ale samozřejmě bych si s vámi ráda povídala i o „normálních“ věcech, které nás v životě potkávají. Přidáte se někdo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2244
20.2.11 14:35

Ahoj BRAFI, tak já budu první, kdo se přidá :mrgreen: . Ikdyž se teď na IVF nechystám, ale to snad neva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
20.2.11 14:37

Ahoj já se přídám taky byla jsem v pátek na KET je to mé 3 IVF

Blanka věk 32
16 let operace vejcovodů moto na celý život najít si chlapa co mu nevadí dítě jen po IVF hodně težké věřte mi
2007 konečně on - dostal mně na můžem i adoptovat :srdce:

únor 2008 14.2.2008 mens a první IVF odebráno 6 emb. prodloužená kultivace zbylo 2 zavedené 1 namraž. 26.11.2008 14 :05 3660g 50 cm po 18 hod v porodnici u APOLINÁŘE a 5 hod doma se mi narodil můj zázrak Verunka

leden 2010 rozmražené embrio nebylo kvalitní
březen 2010 2 IVF odebráno 2 embr. zavedeny a neúspěch

únor 2011 3 IVF 1 embrio - čekám

jinak vše po oplodnění ICSI (špatný spermo. máme jich mlo jinak ok)
prodloužená kultivace jen u 1 IVF

Příspěvek upraven 22.02.11 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
20.2.11 14:49

Ahoj Ivi, samozřejmě, že neva, že se teď na IVF nechystáš, zde jsou vítaní všichni. Koukám, že už máš něco za sebou, tak si určitě budeme mít o čem povídat. :-)

ivvča píše:
Ahoj BRAFI, tak já budu první, kdo se přidá :mrgreen: . Ikdyž se teď na IVF nechystám, ale to snad neva :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
20.2.11 14:52

Ahoj Blani, vítám tě tu a moc přeji, by byl KET úspěšný! Píšeš, že je to 3 IVF, tak to už jsi také zkušená v této oblasti (i když je mi jasné, že bysme všechny raději těhotněly přirozeně).

Blanka S píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
20.2.11 14:56

Ahojky, můžu se k vám také přidat? Brafi, mohu se zeptat proč u tebe nedošlo k ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
20.2.11 15:01

Ahoj Eli, vítej. Koukám, že jsi čerstvě po OPU, tak moc držím palečky, aby vše zdárně pokračovalo.
U mě k ET nedošlo, protože se embryjka nevyvýjela. Měla jsem 6 vajíček, z toho 4 oplodněné, třetí den po OPU všek OK, ale pátý a šestý den velké zpomalení, už se nevyvýjeli. Máme špatný spermio a řekli mi, že je to tím :-(

Eli2 píše:
Ahojky, můžu se k vám také přidat? Brafi, mohu se zeptat proč u tebe nedošlo k ET?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
20.2.11 15:05

Děkuji za palečky, budu je potřebovat. Jakto, že jdeš na druhé ivf až v březnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
20.2.11 15:21

No, po tom neúspěchu jsem šla na kontrolu až v listopadu a dr. říkal, že by měla být mezi každým IVF tříměsíční pauza, že je ta stimulace nápor na tělo, takže tak. Začít stimulovat bych měla začátkem března.

Eli2 píše:
Děkuji za palečky, budu je potřebovat. Jakto, že jdeš na druhé ivf až v březnu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
20.2.11 21:05
Brafinka píše:
Ahoj Blani, vítám tě tu a moc přeji, by byl KET úspěšný! Píšeš, že je to 3 IVF, tak to už jsi také zkušená v této oblasti (i když je mi jasné, že bysme všechny raději těhotněly přirozeně).
Blanka S píše:

Jo jo zkušeností mám na rozdávání, ale co se týče mně tak jsem klubíčko nervů a moc se bojím neúspěchu.
Mám po první IVF krásnou holčičku dva roky,ale moc bych jí chtěla dát sourozence snad se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
20.2.11 21:10

Bráfinko
když máte tak špatný spermogram slyšela jsi o nové metodě PICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.2.11 21:52

Ahoj holky, ráda bych se přidala do vaší diskuse. Nejsem žádná velká spisovatelka, ale to snad nevadí. Mám za sebou 2 neúspěšné IVF. Další nás čeká v dubnu. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
21.2.11 08:35

Ahoj holky:-),
ráda bych se k vám taky přidala,jsem na tom podobně…
Po 1 IVF máme už skoro 3 letého syna,už rok se snažíme o sourozence,ale ten stále nepřichází:-(. Až teď dostanu MS,začínám stimulovat na KET,který by měl být tak v půlce března,tak uvidíme. Jsem duší optimistka,ale každý neúspěch ubírá síly…
A co vy? D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
21.2.11 13:34

Ahojky, vítám mezi námi nové dušičky :kytka: . Na začátek přeji nám všem hodně štěstíčka!!! Já mířím zítra na ET, dnes mi bylo řečeno, že máme zatím 3 embryjka, které se vyvíjí, ale že uvidíme ještě zítra… Jak já se strachuji, ať jsou mí drobečci v pořádku… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31577
21.2.11 17:52

Ahoj holky, mohu se taky přidat? Ale taky nejsem valná pisatelka.Mám za sebou jedno ivf,bohužel bez úspěchu,na další zatím nevím kdy půjdem. Na konzultaci jdeme až v polovině března.KET bohužel být nemůže nemáme žádné mrazáčky,i embryjko bylo nakonec jen jedno. :-(
Zajímalo by mě zda někdo máte nebo víte o pozitivní zkušenosti z PICSI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital