Další IVF, hledám spřátelné duše :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1911
26.2.11 20:17

Počet spermií u nás nebyl nijak tragický, myslím kolem 20 mil., u nás je problém spíš v morfologii, tam bylo spermií správného tvaru někdy 0%, někdy 1%, což je dost plný. Prý na IVF se tam něco najít dá, ale na přirozené otěhu to není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
26.2.11 20:18

chtěla jsem napsat, že je to dost blbý, ale to jsi asi pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
26.2.11 20:20

Musíme věřit, že se nám všem zadaří a že stojí za to, všechny tyto útrapy podstupovat, ale někdy je to hodně těžké, to tady víme všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
26.2.11 20:34

jojo, to jsem pochopila. U nas morfologie asi 20 procent dobrych, ale zas ten počet je špatný. Říkam si, že to dvakrat jeste možna zkusim a kdyžtak přistoupime na darcovstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.2.11 20:54
mirkaaa456 píše:
Blanko,
můžu se zeptat, jak si dokázala jak ti vajíčko odebrali bez narkózy? To muselo bolet !!!

no bolelo :dance: DR mi přesně řekla levá strna dávám nevím už co a pozor píchám a odsávám hotovo cca 15 sekund
vrtání zubu je horší víc bych ale nechtěla bála jsem se né bolesti, ale že se pohnu a DR nadělá víc škody než užitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.11 21:19

Vítám mezi námi Heli :hug: :hug: :hug: !
Estrof.mi také nic neříká.
Brafi, také se nemohu zbavit velikého strachu, zvláště, když nějaké příznaky, že by se něco dělo prostě nejsou… :nevim: . Snad je ještě brzy :srdce: :srdce: :srdce: . Tedy kromě nafouknutého bříška, ale to je určitě z utrouše. Jinak mi dali 3 embroušky, tak mocinky doufám, že se zavrtají a já konečně uvidím //. To přece tady musíme zvládnout všechny, zlatíčka :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
26.2.11 21:28

Blani, to si vůbec nedovedu představit OPU bez narkozy. Pro mě je to boj i s narkozou, jsem holt strašpytel, pokud jde o doktory :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
26.2.11 21:31

Eli, já si myslím, že se všechny bojíme, strach k tomu patří, je to pochopitelné. Musíme ale věřit, že se všechny dočkáme toho uzlíčku štěstí.
Ty už jsi hodně blízko, moc ti přeji, aby ti to vyšlo :srdce: Ještě týden vydrž a pak už tam budou krásné //, uvidíš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.11 21:49

Moc děkuji za podporu :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31602
27.2.11 11:12

ahoj, holky co stimulujete a nebo máte po ET přeju hodně štěstí.

heli - estrofern jsem brala 1-0-1, je na vylepšení sliznice

začala sem chodit na mojžíšku.první lekce byla spíš informativní,ale paní terapeutka byla velice komunikativní a zacházela až do detailů.což mě mile překvapilo,žádný lékař nikdy nikde se neptal na určité podrobnosti. potvrdilo mi to ,že doktoři,i když jim jejich váhu a odbornost neubírám, nekoukjí na levo na pravo a dělají jen svou odbornost. bylo mi vysvětleno jak v těle všechno se vším souvisí,fakt zajímavé.sice sem tu věděla,ale je dobré si to poslechnout od někoho kdo má zkušenost a odbornost. vřele doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
27.2.11 11:17
Blanka S píše:
mirkaaa456 píše:
Blanko,
můžu se zeptat, jak si dokázala jak ti vajíčko odebrali bez narkózy? To muselo bolet !!!
no bolelo :dance: DR mi přesně řekla levá strna dávám nevím už co a pozor píchám a odsávám hotovo cca 15 sekund
vrtání zubu je horší víc bych ale nechtěla bála jsem se né bolesti, ale že se pohnu a DR nadělá víc škody než užitku

tak děkuji, budu na to připravená, kdyby mně to čekalo taky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
27.2.11 19:28

Ahojky, jsi dobrá, že jsi začala chodit na Mojžíšku. Také mě napadlo se po takovém cvičení podívat, ale já ani pořádně nevím, co vše to obnáší, čemu všemu to může pomoct atd.. Zkrátka o tom nevím skoro nic. Proto, když jsem četla tvůj příspěvek, mě to zaujalo, ráda bych si tu terapeutku také vyslechla, muselo to být moc zajímavé. Můžu se tě zeptat, jakým způsobem jsi to cvičení sháněla? Zda třeba na netu nebo na doporučení?

korinkovna píše:
ahoj, holky co stimulujete a nebo máte po ET přeju hodně štěstí.

heli - estrofern jsem brala 1-0-1, je na vylepšení sliznice

začala sem chodit na mojžíšku.první lekce byla spíš informativní,ale paní terapeutka byla velice komunikativní a zacházela až do detailů.což mě mile překvapilo,žádný lékař nikdy nikde se neptal na určité podrobnosti. potvrdilo mi to ,že doktoři,i když jim jejich váhu a odbornost neubírám, nekoukjí na levo na pravo a dělají jen svou odbornost. bylo mi vysvětleno jak v těle všechno se vším souvisí,fakt zajímavé.sice sem tu věděla,ale je dobré si to poslechnout od někoho kdo má zkušenost a odbornost. vřele doporučuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31602
27.2.11 20:23

ahoj Brafinko…už dřív sem se o Mojžíšku zajímala,ale né moc aktivně. Když se nám te´d nepovedlo první ivf,řekla sem si,že se musím kopnout konečně do…víš kam :-) a začít proto něco dělat nejen pícháním hormonů.
Kontakt na tuto terapeutku jsem získala tady na emiminu,chodím ještě do tématu kde jsme všechny ze stejného caru,tudíž téměř všechny z místa bydliště.
Pro tebe by bylo nejlepší,zkusit si vygooglit nebo se třeba zeptat u vás v caru nebo své gyndoktorky,případně i praktické doktorky, zda by ti neporadila někoho v dosahu vašeho bydliště. Já jsem z Liberecka,do Liberce také tedy dojíždím,ale nemám to zas tak moc daleko.
Metoda Mojžíšová není jen o cvičení,jak se všeobecně píše,ale je to způsob terapeutické léčby neplodnosti,kde jsou zapojené i speciální masáže a v neposlední řadě jsou důležité cviky,které se musí cvičit ideálně dvakrát denně. Bylo vydáno několik knih,ale jak sem si sama ověřila na sobě,tyto cviky je potřeba cvičit důsledně a přesně pod určitým dohledem. nejedná se o nic namahávého,cviky jsou zaměřené na oblast pánevní.Jsou posilovací a protahovací, nicméně jak už řekla zmíněná terapeutka,posiluješ a protahuješ svaly o kterých ani nevíš že je máš.Bylo mi vysvětleno jak už sem víše psala,že v těle všechno se vším souvisí. Tato metoda slaví docela úspěchy,může to pomoci páru který dlouhodobě nemohl otěhotně a skutečně potom spontálně otěhotní,ale je to velice vhodné i před plánovaným ivf,které tak můžeš podpořit v úspěch.Rozhejbeš a posílíš svaly,zmizí ti blokace kostí a vazů,které mohou být i příčinou dočasné neplodnosti.Je dobré to cvičit aspoň tři měsíce.
další informace je ta,že necvičí jen žena,ale může i muž, zvlášť v případě kdy není ideální spermiogram. Jak je známo kvalitě spermijek dnešní doba nesedí,málo se hejbáme.A nebo se hejbáme špatně.
jsem velice ráda,že jsem dostala doporučení zrovna na tuto paní,je velice chápavá,trpělivá a komunikativní. Pala se mě i na docela intimní věci,které se mě nikdy žádný doktor nezeptal a přiznám že ve své ostýchavosti bych to asi sama od sebe s doktorem neřešila.
http://www.poliklinikaliberec.cz/index.php?…
vkládám na ní kontakt,ale nevím kde bydlíš,ale třeba se některé jiné z vás to bude hodit.
každopádně opravdu doporučuju.
Když nic jiného,může nám to odpomoci,jako doufám,že i mě, od velmi silně bolestivé menstruace,případně i jiných bolestí spojené s menstruací či ovulací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.2.11 20:47

Korinkovna: Ahoj, moc dekuju za odpoved , co se týče estrofemu. Můžu se zeptat ještě, zda ti ten estrofem brzdil menstruaci?Nepřišla až po vysazení? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31602
28.2.11 08:06
ahoj Heli :mavam:
Estrofem menstruaci nebrdí nebo neměl by. Co mi ale brzdilo menstruaci byl Utrogestan.Ten sem brala 2-0-2,ale je to dle caru.Zbrzdil mi vždy ms až o týden,ale musela sem vysadit,abych to dostala.Zhruba teda do sedmi dnů,aleje to u každé individuální
heli111 píše:
Korinkovna: Ahoj, moc dekuju za odpoved , co se týče estrofemu. Můžu se zeptat ještě, zda ti ten estrofem brzdil menstruaci?Nepřišla až po vysazení? děkuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí