Metoda KET a těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
17.2.11 16:05

KET a těhotenství

Ahoj holky,
nemáte náhodou zkušenosti s metodou KET? máme zamrazená embrya (bohužel nemám ovulaci, takže mi píchali hormony, aby mi vytvořili vajíčka, pak je odsáli, oplodnili a vzniklo nám 8 krásných embryí - první dvě mi hned zavedli, ale nechytla se), další dvě mi zaváděli 29.ledna, dělala jsem si pár testů a clearblue mi minulý týden ukázal, že jsem 1-2 týdny těhotná, dnes jsem si ho dělala znova a ukázal to samé, v úterý jsem byla na krvni a UZ, doktor říkal, že mám nízké hcg, takže jdu za týden, beru estrofem a utrogestan, dělala jsem si ještě mamatesty a tam mám slaboučké čárky, jak říkáte, duchy, strašně se bojím, že to zase nevyjde, nemáte někdo zkušenosti, to čekání je šílený!!! sestra mi řekla, že hcg budu mít zvýšené pořád díky těm hormonům, takže mi vzala i poslední šanci, menses zatím nemám. díky moc Z. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1825
17.2.11 17:57

Ahoj,záleží,jak vysoké jsi to hcg měla,to nevíš?A taky,jestli se každé dva dny zdvojnásobuje.Ono,fakt nezáleží,jak je vysoké,ale duležité je právě to zdvojnásobení.Držím palečky at to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
17.2.11 18:04

no jedine si dojdi 2× na krev jako samoplatce,, kdyz to udelas prave ob den, tak uvidis jestli se hodnota zdvvojnasobila ci nikoliv, podle toho poznas prosperujici teh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
17.2.11 18:20

Také to bohužel může být mimoděložní těhotenství.Já to zažila 2krát.To hodnoty stoupají,ale velmi pomalu.Držim pěsti,aby bylo vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.2.11 18:46

Ahojky, díky za radu, teď musím bohužel vydržet přes víkend, jdu tam v úterý, dnes ráno jsem si dělala testík, no a zdá se, druhá čárka je výraznější, uvidíme, strašně moc si to přeju, ale na druhou stranu mam trošku strach, že to nevyjde, pan doktor řekl, je to tak 50 na 50, tak držte mi holky všechny palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.2.11 18:48

Ahoj, no měla jsem něco kolem 100, ale nevím to přesně, protože doktor říkal, že ta hodnota je nízká, takže jsem v tu chvíli nějak přestala vnímat :-? :-) ale no teď už to nezměním, jen doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
18.2.11 21:57
Zuzík D. píše:
Ahoj, no měla jsem něco kolem 100, ale nevím to přesně, protože doktor říkal, že ta hodnota je nízká, takže jsem v tu chvíli nějak přestala vnímat :-? :-) ale no teď už to nezměním, jen doufám

No já měla 10ty den po ket 120j a ted čekám dvojčatka :dance: Tak at to dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.2.11 17:49

Ahoj, no my máme v rodině taky dvojčátka, tak možná se nám to taky povede. je to asi zápřah, ale strašně moc bych chtěla, tak držte palečky, v úterý jdu na krev a ultrazvuk :). A dnes jsem si ráno dělala testík a ta druhá čárka už byla o hodně silnější :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí