Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Brafinka píše:
To je divné, to mi přijde hrozně moc peněz. Není to už se vším všudy? U nás jen samotné PICSI stojí 3000,–
korinkovna píše:
Blani - s tím PCSI mě to zarazilo,je to nová metoda, moc se o ní zatím nepíše. Stojí to dost peněz, u nás v caru 17000. jsem ráda za nějaký názor
Hm, tak to je divné, ty ceny ![]()
Pro dnešek se s vámi loučím, jdu spát. Dobrou ![]()
já asi taky. Manžel se mi vrátil z odpolední,tak mu jdu zahřívat postýlku než se vykoupe ![]()
Blanka S píše:Brafinka píše:
Přesně jak píšeš, všude se na jde něco dobrého i špatného. Já chodím do Heliosu, přístup by tam mohli mít citlivější, ale jinak jsem spokojená, zatím. To s Unicou, že je čtvrtý pokus zdarma jsem nikdy neslyšela, ale je to od nich skvělé.elzuchi píše:no pokud zastavíš 3 IVF a doplatíš si jen zavedený tedy KET cca 6 000,– tak máš 4 pokus od pojišťovny taky to platí pro nás všechny já to tak udělala na dopor.DR
Já jezdím na UNICU a i když první IVF nevyšlo, vracíme se s manželem. Přístup doktorů i sester výborný. Také se nám líbí, že pokud nevyjdou tři hrazené pokusy, UNICA nabízí čtvrtý zdarma. Četla jsem na UNICU už i kritiku, ale asi na žádný CAR nejsou jen kladné ohlasy. Co vyhovuje nebo připadá dobré jednomu nemusí zákonitě vyhovovat druhému
.
Toto je citace ze stránek UNICA:
„Pokud žena u nás během tří cyklů s transferem neotěhotní,
poskytujeme jí čtvrtý IVF cyklus zdarma.“
Myslím, že nic zastavovat při třetím cyklu nemusíš, abys měla nárok na čtvrtý IVF cyklus zdarma.
Děkuji za podporu vy moje zlatíčka
. Dnes mířím na transfer a už od tří od rána nespím
, nervičky pracují.
A cítím to naprosto stejně, čím více o tom vím, tím více se bojím, ale musíme věřit. Jednou, doufám, že brzy, budeme tady všechny členky těhuklubu ![]()
Ahoj holky vidím to mé 3 IVF dost bledě nějak to nezvládám mám po tom utroši teplotu 37 a navíc se motám jsem podrážděná a unavená spát nemůžu starám se o dvouletou slečnu nějak vnitřně cítím, že to nevyjde volala jsem do Pronatalu a prý je teplota normální
moc se mi to, ale nezdá je to jako minule když to nevyšlo a navíc jsem krvácela tak moc až jsem skončila na týden ve Vinohradské nemocnici tentokrát to nějak vážně nezvládám
![]()
Ahoj Blani,
hlavu vzhuru, budes mit sikovne detatko dalsi.
Zkus si odpocinout, kdyz mala spi nebo, kdyz manzel prijde z prace.
Nemysli negativne.
Lenka
Ahoj Blani,
hlavu vzhuru, budes mit sikovne detatko dalsi.
Zkus si odpocinout, kdyz mala spi nebo, kdyz manzel prijde z prace.
Nemysli negativne.
Lenka
Blani musíš Aaspoň trošičku věřit. za rok tam budeš mít další bejby,vlastně dřív.Uvidíš
![]()
Ahojky, jsem po 4 na IVF a čekám a čekám.Jen by nám holky mohly napsat jestly ležely po IVF, nebo chodily alespoň na procházky. děkuji Mám výčitky svědomí když to nevyjde.