Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moc ji držim palce. Doufám že je ok a bobísci se brzy zavrtaji ![]()
valentinad píše:
Ahojky, jsem po 4 na IVF a čekám a čekám.Jen by nám holky mohly napsat jestly ležely po IVF, nebo chodily alespoň na procházky. děkuji Mám výčitky svědomí když to nevyjde.
valentinad píše:
Ahojky, jsem po 4 na IVF a čekám a čekám.Jen by nám holky mohly napsat jestly ležely po IVF, nebo chodily alespoň na procházky. děkuji Mám výčitky svědomí když to nevyjde.
Ahoj valetinad, moc ti držim palečky. Já mam po druhém IVF a musím říct, že jsem tomu ležení moc nedala. Měla jsem taky výčitky, ale paní doktorka mi řekla, že miminko se bohužel vyležet nedá. Tak pryč s výčitkama a doufám, že brzy napíšeš // ![]()
Myslím na Eli, snad je vše OK a jen odpočívá.
Blani, snaž se nestresovat, určitě to dopadne dobře, musíš věřit.
Blani, nechceš si také dát podpisek s info, je to takové přehlednější a hlavně se nemusíme stále vyptávat, co má kdo za sebou a čím právě prochází…
Holky díky moc za podporu zítra dorazí babička takže si odfrknu. Já ležela o víkendu kdy byl manžel doma a když se vrátí z práce to vaří véču a koupe je zlatej ![]()
jinak je to kolotoč. Za 12 dní testuju a tak doufám v kladný test to samé přeju vám všem přivést na svět ZÁZRAK.
Blanka S píše:
Holky díky moc za podporu zítra dorazí babička takže si odfrknu. Já ležela o víkendu kdy byl manžel doma a když se vrátí z práce to vaří véču a koupe je zlatej
jinak je to kolotoč. Za 12 dní testuju a tak doufám v kladný test to samé přeju vám všem přivést na svět ZÁZRAK.
Ahoj holky
Blani - hlavně odpočívej a šetři se. Brzo budou dvě čárky ![]()
Ahojky holky. Mocinky všem děkuji za podporu. Jsem první den po transferu a nadchází nekonečných 14 dní
… V CARu byli včera tak úžasní, nejdřív milé povídání s laborantkou, ukázala mi fotečku mých embryjek a pak transfer. Doufám, že se embrouškům ude u mě líbit a brzy si ustelou a zavrtjí se
![]()
Blance držím palečky a věřím, že brzy uvidí // ![]()
Ahoj holky tak babička dorazila tak odpočívám
jinak píšu i do dalších rubrik tak do podpisu si dávat nic nebudu nemusíkyždý o mně vědět vše tak se nezlobte.
tady něco málo o mně
Blanka 32 let
v šesnácti letech autonehoda a poranění dutiny bříšní operace a odebrání vejcovodů a pravého vaječníku a část střev atd… to nebudu rozebírat
Léta čekání na chlapa co mu nevadí dítě po IVF docela obtížné věřte mi
2008 29 let 1 IVF 3 vajíčka dvě zavedené 1 zamražené
listopad 2008 se mi narodila moje Veronika ![]()
září 2009 svatba ![]()
leden 2010 rozmraž. se nepodařilo a KET nebyl
březen 2010 2 IVF 2 vajíčka nevyšlo to
únor 2011 3 IVF 1 vajíčko odebrané bez narkozy,oplodněno a v pátek 12.2.transfér teď čekám.
Blani máš toho tedy hodně za sebou tak doufám,že te´d už jen samého pěkného před sebou.
Jinak já se taky vdávala v září 2009
![]()
Eli jak si snášela ten Menopur? Já ho mněla při téhle stimulaci 4 lahvičky denně a jen jedno vajíčko nějak jsem na to špatně zareagovala.
To míchání byl horor co? alespoň pro mně