KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2911
18.4.11 19:52

Ja bych jeste rozhodne pockala!!! Ted je jeste brzicko!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
18.4.11 19:56

ahoj holky, promiňte že vám lezu do diskuze…můžete mi prosím říct jen vaše zkušenosti? kolik jste měly folikulů a kolik z toho bylo dobrých vajuch a následně embryjek? děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.4.11 19:56
Kahu píše:
Ja bych jeste rozhodne pockala!!! Ted je jeste brzicko!!! :hug:
? to fakt?myslis si ,ze to moze byt skoro?aj ked som mala predlzenu kultivaciu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.4.11 19:57

my máme dneska, zítra a možnáááááááááá až do konce tohoto týdne dovču. Ale jinak pohodička. Jenom mi je trošičku líto, že jsem dnes odřekla jednu docela fajn večeři u fajn lidiček. No dnes jsme na tom ještě dumaly, jestli teda jo nebo ne a pak jsem měla trošičku strach, že by jsme tam šly, mně by třeba později nebylo nejlíp a hlavně, je to vždycky tak do 1 do 2 do noci. Ale teď mi je to trošičku líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.4.11 19:58
loka píše:
ahoj holky, promiňte že vám lezu do diskuze…můžete mi prosím říct jen vaše zkušenosti? kolik jste měly folikulů a kolik z toho bylo dobrých vajuch a následně embryjek? děkuju :kytka:

ahojky..ja som mala po gonale 19 vajok..z toho sa 14 oplodnilo pomocou icsi a 7 ich prezilo predlzenu kultivaciu..jedno mi vlozili z toh je moja emmka..a 6 zamrazili.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.4.11 19:58

Kahu, ty budeš odněkud od PH, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
18.4.11 20:00
fairynka píše:
loka píše:
ahoj holky, promiňte že vám lezu do diskuze…můžete mi prosím říct jen vaše zkušenosti? kolik jste měly folikulů a kolik z toho bylo dobrých vajuch a následně embryjek? děkuju :kytka:
ahojky..ja som mala po gonale 19 vajok..z toho sa 14 oplodnilo pomocou icsi a 7 ich prezilo predlzenu kultivaciu..jedno mi vlozili z toh je moja emmka..a 6 zamrazili.. :-D

jé tak to gratuluju, ale pro mě to nezní moc pozitivně, folíků mám asi dost, ale dnle UZ solidních jen sedm :zed: tak doiufám že bude co transferovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 20:00

100% nekdy se takto brzo ukaze // kdyz cekas dvojcatka, ale myslim a nebo v tvem pripade, ale ja si myslim, ze by jsi mela jeste pockat!!! A boli te brisko nebo mas nejake tehu priznaky??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.4.11 20:01
fairynka píše:
loka píše:
ahojky..ja som mala po gonale 19 vajok..z toho sa 14 oplodnilo pomocou icsi a 7 ich prezilo predlzenu kultivaciu..jedno mi vlozili z toh je moja emmka..a 6 zamrazili.. :-D

ahojda, já měla 8 folíků, 5 embryjek po ICSI. 2 zavedeny při ET, 3 při KET. Neměla jsem PK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 20:02

Jeee party time, to bych si asi ujit nenechala…ha :mavam: Ja jsem z Prahy, ted jsem zila 10 let na Zealande a po navratu jsem uz Prahu nejak nedala, tak jsme se odstehovali za Prahu do domecku a je tady krasne… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 20:06

Ja 13 F z toho 5 embryjek, 1 x embryjko jsem dostala na prvni IVF, ale bohuzel nic, pote rozmrazili 3 x embryjka, jedno to nedalo a dve jsem dostala, ale bohuzel zase nic a ted mam posledni 2 x embryjka u me a snad uz to vyjde!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.4.11 20:08
Kahu píše:
100% nekdy se takto brzo ukaze // kdyz cekas dvojcatka, ale myslim a nebo v tvem pripade, ale ja si myslim, ze by jsi mela jeste pockat!!! A boli te brisko nebo mas nejake tehu priznaky??? :think:

no boli ma brusko..ale nie velmi..neviem..nesledujem na sebe nejaku zmenu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.4.11 20:09

Vyjde, vyjde // :-) :-) :-)
Teda holky vy píšete rychlostí blesku, to já než to odešlu, tak už je tu 5 dalších příspěvků. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2911
18.4.11 20:10

moc ti to preju, opravdu jeste mlinko pockej!!! Myslim si, ze pak tam uz // budou!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
18.4.11 20:11

holky, já mám tedy první den po KET a příznaky žádné. Trošičku pobolívá břicho, toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí