Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No ted jeste testovat nebudu, nechci se nervovat!!! To boleni bricha…mam taky spis vecer, je to takove neco mezi pnutim podbrisku a neco mezi pred MS bolestma, ale tezko se to popisuje…ale mela jsi to tak tak nejak???
Neboj, myslim, ze to moza pro Nikolku bude neprijemne zeacatku,ale pak bude pomahat a bude dulezita soucast rodinky a bude je milovat a az bude starsi, tak to bude uzasne, meho syna otec ma mladsi sestry dvojcatka a miluje je dodnes, jsou spolu nerozlucna 3ka!!! Toho bych se vazne nebala, cim vic deti tim vetsi legrace!!! …ale to jsou jen me predstavy… ![]()
Ahoj holky
,
jak se máte?? Mě je pořád blivno,polehávám,ale pokukuju co je tady nového.
Petro-gratuluju k transferu,to by mohla být i trojčata
. Moc držím palečky,ať najdeš vytoužené//.
Kahu-Tobě to utíká,5 den,krása
.
Jani-to je mi líto,že ti je špatně,ale už jsi za půlkou prvního trimestru,tak vydrž
.
Ostatním přeji krááásný a slunečný den!!!!
Dobre rano…o jo 5 ty den…ajaj, ted zacou urcite pracovat nervy…ha ![]()
Tak se setri, rada bych oradila co pomaha na rani nevolnost, ale uz si to bohuzel nepamatuju, tak se drz holka!!! ![]()
Krásné ráno všem.
Byli jsme od pátku pryč,až u Rožnova pod Radhoštěm, pro nás je to cca 400km.Ale byl to úžasný víkend se skvělýma lidičkama.
Petruš - tak jak? Četla jsem, že Ketík proběhl v pořádku? A máš tři embryjka, ano? No to by bylo, aby to nevyšlo.Moc, mco držím všechny palečky ![]()
Kahu - jak je? Kolik ještě dní?
Všem čekatelkám na // držím moc palce.Já zatím čekám na menzes a pak taky začínáme.Už se nemůžu dočkat.
Krásný devn všem! ![]()
Dobre rano Market…tak to jste meli krasny vikend, ja jsem teprve 5ty den po transferu…testit budu tak 14ty den…ajaj, uz to zacina byt napjateeeee ![]()
ahojda kočičky, doufám, že jste všichni měly krásný víkend. Jo jo kéž by nám všem čekajícím dopadly ty dvě //
. Markét a kdy ty čekáš MS? To Ti KETko vychází někdy v květnu?
Kahu, já mám přijít na krev 29, ale ukecávala jsem je, jestli bych mohla už 28, takže to máme fakt dost podobně ![]()
koukám, že těhulkám je dost blbě, tak jim přeji, ať je vše
hezký pondělí
Ja mam delat test 30teho…ale myslim si ze 14ty den uz ukaze, mozna bch taky mela radeji jit na krev?!! Nicmene, ted uz to nijak neovlivnime, ze ano a polehavas nebo fungujes normalne bez cviceni a jine zateze??? ![]()
no polehávám, polahávám. Včera jsem přijela a už jsme ani nikam nešli, jenom jsme se stavily v lékárně. No koukám na telku, kompík, vařím. Někde jsem četla, že embryjka 1 až 4 den po transferu putují po děloze a zahnizďují se. A co ty? Odpočíváš?
Me zavadeli 2, ale ja uz od druheho dne delam skoro vse, predtim jsem vzdycky lezela a setrila se a bylo to stejne k nicemu, tak jsem si rekla, ze ted to budu resit jinak…nic netaham, nekoupu se v horke vode, ale jinak normalka…hahaha, snazim se na to moc nemyslet a delam si plan na leto s Kahu a s manzelem, zitra uz jdu do prace…kolikaty jsi dnes den??? ![]()
kahu, Ket jsem měla včera, tudíž jsem dnes první den po Ketu a teď mi manža povídal, že na tu krev prý až 29.4, že prý doktor říkal, že toho 28 by se to ještě nemuselo ukázat. Takže tak
Jinak já zase u ET dělala všechno (kromě tahání těžkých věcí), a nedopadlo to, ale nevím jestli to bylo těma hormonama, ale byla jsem i psychicky dost vypjatá (s manželem jsme se pohádaly kvůli tchýni a 2 dny se spolu nebavily) a řešila jsem i dost ne psychiku pozitivně ovlivňujících věcí a teď jsem si řekla, že to už teda ne. Jinak hodně sportuju a těch 14 dní bez sportu je teda
takže tak.
Jo no jo, vzdyt jsem pitoma, vcera jsi psala, ze jsi byla na transferu, promin!!! No to mi povidej, ja taky cvicim, ted od te doby co podstupujeme IVF a Ket tak uz podstatne mene, jelikoz mi blo receno, ze nejake extra vypeti mi k mimi nepomuze, tak jsem to hodne zmirnila, ale tak 3 x tydne beham a 4 x tydne joga…hahaha a ted nic, ajaj taky me to leze na palici!!!
…no vidis, ja po ET lezela v podstate celych 14 dni a nic po prvnim KETU jsem lezela a odpocivala snad jeste vic a nic…a ted jsem se rozhodla, ze budu lezet tak 3 prvni dny a pak uz budu delat vse normalne…hlavne jsem v pohode, nestresuju se tim a nechavam to na osudu i kdyz se tedy najde vzdycky chvilka kdy si musim procist tady na miminu nejake diskuze, abych se uklidnila…ale spis me to vystresuje…hahaha
No tak kocko, jak to ted zacarovat aby nam to vyslo, co???
A nudis se??? Hele videla jsi mamas a papas??? Stahni si to je to o nas…ha
A co za sport delas ty??? ![]()
mamas a papas si stáhnu a zkouknu
, díky. S tím sportem já už to mám na
od ledna (to byla laparka), pak březen ET (takže taky nic) no a duben KET. No nic moc
, když tak všechny poslouchám, jak se domlovají na ty kola, tenisy, fitka apod., tak bych taky strašně moc chtěla. Ale co se dá dělat. Beru, že to tak prostě je. My jdeme teď s manžou do fitka (no a já budu sedět na báru a pít kapučíno, no ale lepší než být doma). Zatím pa pa ![]()
Ahojky holky, tak koukam, ze ketiky bezi v plnem proudu - posilam vsem moooc stesticka ![]()
Procitala jsem vse zpetne letem spechem, tak snad jsem nic neprehledla - protoze takto to vypada zatim OK u vsech?