Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Marketko neboj, to bude opravdu OK, urcite ten snehulacek co tam je, tak je ten VITEZNY
kazdopadne ta doktorka je moc fajn, je videt ze mimo pece o telesnou schranku nezapomina taky na lidskou dusicku ![]()
fakt profik kazdym coulem ![]()
Jinak Petulko diky za info, to vis ze kazda zminka o tom, ze uz to tak nekdo nekdy mel je takova dalsi nadeje…uvidime ![]()
Viki - moc děkuju.A jak se cítíš? kdy testuješ?
Dr.je opravud výborná, opravdu mě dnes moc potěšila.byla strašně příjemná a podpořila mě moc.Už se ani tolik nebojím,kdyby to mělo přijít.
Market to je fajn, ze muzes mit duveru k doktorce, cloveku je hned nejak tak lehceji, to je pravda
drzim fakt pesti
…no ja bych to mohla zkusit az za tyden, 12 den je az pristi patek…jeste dlouho, vsak to znas ![]()
Je mi to jasné. Musim ale rici, ze je mi lip nez vcera a uz se ani nesnazim premyslet nad tim, jestli je to dobre, nebo ne…protoze opravdu sto lidi, sto prubehu jinak zejo…je ted hodne prace, se spoustou cisel, takze kdyz neco zacnu, nejde to prerusit, coz prinasi alespon to, ze clovek venuje pozornost necemu jinemu…nekdy ovsem, kdybych se zalomila v pase, tak proste soustredeni je to tam…vim, ze jak tu ctu prispevky, ze i toto je naprosta klasika ![]()
ahoj holky
jak psala Peťa o tom špinění tak jsem ho měla 8 den po transferu tak jsem si řekla paráda je po všem trvalo to dři dny slabši MS. Těhotenský test furt ukazoval // pak jsem si radši došla doktorovi na krev hcg se zvyšovalo tak jsem si řekla aha jedno embrijo odešlo jo jsou tam 2 miminka
takže špinení či slabší MS nic neznamená konec. holky v pizzeri to bylo mnam
a pak jsem spala od 12 - 14
moc na Vás holky myslím
už aby bylo tepleji vždyt my musíme pořád topit nevím si rady mám už přes měsíc tak ukrutnou zimnici i když je v kuchyni 30 máme tam krb a klepu se zda je to normální?
Cau Jani, moc diky za podporu ![]()
No mozna ma i telo nejaky prevod na teplejsi obdobi a tak nejak se jeste nerozhodlo
ten april je fakt takovy nevyzpytatelny, jenom za dnesek tu trikrat prselo, jednou s peknym vetrem a ted se to tam honi sem a tam, nekdy jukne dokonce i slunicko no…proste fakt april ![]()
Ahoj holky,
muzu se pridat? Ceka nas v cervenci druhy KET, prvni byl uspesny v unoru, ale bohuzel jsem v 6. tydnu potratila … tak to budeme zkouset v lete znovu. Je fajn vedet, ze je nas vice a je potreba se podporovat ![]()
Moc vas tady vsechny zdravim!!!
A moc rada bych se k vam pridala… ![]()
Dnes jsem byla jiz na druhem transferu KET v Prazskem Pronatalu transferovali mi nanucky ve stadiu blastocystya tak mi tedy zacina cekani…mmm …mam jiz 5ti leteho chlapecka z predesleho vztahu, ktereho mam prirozenou cestou, jmenuje se Kahu a ja jsem Lenka ![]()
Dobré ráno děvčátka
,
zdravím nově příchozí
!
Skřítku-budeme ti tu všechny držet pěsti,mrzí mě,že ti to minule nedopadlo.....
.
Kahu-gratulka k transferu
! Sourozenec se určitě povede! Kahu je zajímavé jméno,to je zdrobnělina,nebo je malej přímo Kahu? Promiň,jsem děsně zvědavá
.
Sluní-tak držím na dnes palečky,včera jsem to nějak pomotala. Neboj,myslím,že bude vše v pohodě,vždyť nekrvácíš,nemáš ani jiné příznaky neúspěchu,tak věřím,že budou
!
ostatním pááá ![]()
Skřítku a Kahu - vítejte! ![]()
Kahu - moc držím palečky a přeji , aby to čekání rychle utíkalo.Všechny tady moc dobře víme, jaké to je ![]()
dinulka píše:
Dobré ráno děvčátka,
zdravím nově příchozí!
Skřítku-budeme ti tu všechny držet pěsti,mrzí mě,že ti to minule nedopadlo......
Kahu-gratulka k transferu! Sourozenec se určitě povede! Kahu je zajímavé jméno,to je zdrobnělina,nebo je malej přímo Kahu? Promiň,jsem děsně zvědavá
.
Sluní-tak držím na dnes palečky,včera jsem to nějak pomotala. Neboj,myslím,že bude vše v pohodě,vždyť nekrvácíš,nemáš ani jiné příznaky neúspěchu,tak věřím,že budou![]()
!
ostatním pááá
dekuji za krasne prijeti…tak ohledne Kahu, hihihi, ja jsem v roce 1998 odesla na cestu kolem sveta a usadila jsem se a Novem Zealande, kde jsem zila poslednich 10 let, Kahu je Maorske jmeno, jelikoz Kahu je polovicni maore/NOvo Zealandan, po 10ti letech jsme se vratili zpet do Cech a uz jsme tady s Kahu zustali, ted to budou 3 roky, nasla jsem si tady sveho ceskaho Honzu a odstehovala se z Prahy na vesnici a vubec se mi nestyska…hahaha
Novy Zealand milujeme a Kahu tam ma tatinka, ale vidame ho jen zridka pres skype a to asi staci, Kahu ma ted noveho tainka, ktery ho zboznuje a tak je to uzasne!!! Tak to jen ve skratce…jinak Kahu znamena v maurstine jestrab…
Jinak holky jsem nejaka nastydla, Kahu ma kasel a me zacina bolet v krku, tak snad to nijak neovlivni proces zahnizdovani…mmm minule kdyz to nevyslo tak jsem z toho byla celkem nestastna, tak uz bych to nechtela prozivat znovu ![]()
A ty Dinulko jsi chodila do Pronatalu v Praze taky, ze ano??? ![]()
Marketchen píše:
Skřítku a Kahu - vítejte!Kahu - moc držím palečky a přeji , aby to čekání rychle utíkalo.Všechny tady moc dobře víme, jaké to je
Dekuji Market, ja uz taky vim jake to je…ale zase si celkem rada odpocinu a mam to oduvodnene, takze tim lip…hi
, manzel vzal rano Kahu do MS a ja mam klid… ![]()
Díky za vysvětlení,je to takové netradiční,tak mi to nedalo abych se nezeptala
.
Chodím taky do Pronatalu Praha,jsem s nimi spokojená,před 4 roky mi je doporučila moje gyndařka,že prý otěhotní každou,tak doufám,že to u nás dopadne i po druhé
. Čekání je děsná věc,já jsem říkala že nejlepší by bylo na 10 dnů narkoza a pak hned výsledek
.
Co se týče nachlazení,já od syna chytla 2-3 den po ET nejhorší virozu za posledních 5 let a vypadá to,že to na uhnízdění vliv nemělo,tak neboj!
dinulka píše:
Díky za vysvětlení,je to takové netradiční,tak mi to nedalo abych se nezeptala.
Chodím taky do Pronatalu Praha,jsem s nimi spokojená,před 4 roky mi je doporučila moje gyndařka,že prý otěhotní každou,tak doufám,že to u nás dopadne i po druhé. Čekání je děsná věc,já jsem říkala že nejlepší by bylo na 10 dnů narkoza a pak hned výsledek
.
Co se týče nachlazení,já od syna chytla 2-3 den po ET nejhorší virozu za posledních 5 let a vypadá to,že to na uhnízdění vliv nemělo,tak neboj!
Jo jo, tak to mame stejne, taky me byl Pronatal doporucen od meho gynekologa, ze kazdou zenu otehotni, tak snad…mmm ted je to do tretice…tak doufam, ze to vyjde!!! Jeeeeee tak to jsi me uklidnila, fuj…ale ono se to neda, musim k nemu v noci vstavat a nechat do odkaslat, jelikoz se chudinka dusi…je mi ho lito a pak hup a mam to taky, hahaha ![]()
Nicmene, moc rada povidam o Kahu, ma zajimave predky a koreny a ja chci aby na to byl cely zivot hrdy!!! Takze se ptej a ja moc rada odpovim!!! A jak se jmenuje ten tvuj klucina??? A kolik mu je??? ![]()