Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pravda pravda holky, je to tak, jsem rada ze si tu muzu pokecat, otevrene a nic neschovavat - moc diky za vsechna slova podpory a pochopeni ![]()
Jinak ja jsem zavadela jedno embryjko - vic nam uz nezbylo, tak treba to bude zrovna ono ![]()
Markét, tvůj sněhuláček bude určitě silný a bude se mu u tebe líbit.
a Viki tvoje embryjko jakbysmet - je to taky určitě držák. Držím pěstičky.
moc diky
a abych taky nezapomela - Market i Petka - urcite to klapne ![]()
Petruš - určitě budou embryjka silná,.Oni většinou zamražují kvalitní embryjka.Určitě se zadaří.
Moc Vám držím palce.
Viki - kdy ty máš testovat?To čekání je strašně, vid?? ![]()
holky, moje produktivita práce je dnes teda hrozná
, jdu vydělávat korunky, aby bylo na IVF. Krásný dne a ![]()
Petruš - no to mi povídej.Já pořádně ještě nic neudělala.Dnes mi to nějak nejde ![]()
No mela bych spravne po 12 dnech, doktor rikal, ze pry po 10 dnech test pozitivni byt muze po 12 musi…ale stejne mi pak dodal, ze je to orientacni, ze dulezite jsou z krve - vychazi to na 10 dne streda 20.4. a 12 den v patek 22.4., nicmene kolem uterka vychazi termin MS…to me v podstate skolilo skoro pokazde…
radsi si ani dom test nekupuju…
znam se…
no taky pujdu tvorit hodnoty, moc diky a zatim pa
a at se dari
Viki - to je ještě strašně dlouhá doba, viď? Já při prvním pokusu cítila hned, že se nezadařilo, prostě jsem to nějak vnitřně cítila a hlavně jsem měla brzo menstruační bolesti
Při prvním KET jsem testla 9.den a byl pozitivní, měla jsem horznou radost a byla jsem štastná, ale čárka každým dnem slábla
Takže už vím, že dřív jak 12.den testovat nebudu.nestojí to za to.
tak at Ti to rychle utíká a těším se zase na další //. ![]()
ahoj holky
Viky vůbec nereš testíky nenervuj se vím není to jednoduché, ale uvidíš člověk musí doufam, že to vyjde a pak budeš mít radost moc Ti to přeji
a to máš holčičku či kluka a kolik roků?
Market Tobě taky držím pěstičky
, aby se Tvůj sněhuláček u Tebe zabydlel teď se v klidu na to připravuj a mezi čase písni ať přijdeš na jiné myšlenky a zdravím Péťu ![]()
Jani - moc děkuju.Pétovi pozdrav vyřídím, děkuju
Já jsem tu dnes celý den, ale nikde nikdo
Holky, nepřehánějte to s tou prací
To víš, že sem budu chodit.To určitě.
S kým jiným bych si mohla popovídat o mimískách než s Vámi? ![]()
Tak já to pro dnešek pomalu balím a mažu do školky.Zítra jsem tu jako na koni.Mějte holky kránsé odpoledne a zítra se budu těšit na písanou
![]()
Dobré ráno!!!
Kdepak jste všichni?
Petruš - tak jak se těšíšč na nedeli? ty se máš, že už to máš za chviličku.Já si ještě musím počkat ![]()
Já jdu dnes v 9.45 k té doktorce, u které jsem byla před třemi týdny, že bych chtěla od ní pomoct s miminkem.A ta mě poslala na tu laparku a tak mě vystrašila, že jsme se rozhodli pro ten KET.laparku jsem zrušila už se sestrou po telefonu, abych neblokovala místo někomu jinému ( to ale neyblo kvůli KETU, ale jsme v té době na horách s partou lidí), a dnes ji to jdu oznámit osobně, což mi přijde jako slušnost a domluvit se, že pokud by KET nevyšel, že ráda její služby využiju.Ale laparky se budu snažit zbavit.Já se jí prostě bojím.jako každíé jiné narkozy.
Krásný den všem.I když studený a deštivý ![]()