KET 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
12.4.11 10:30

Pravda pravda holky, je to tak, jsem rada ze si tu muzu pokecat, otevrene a nic neschovavat - moc diky za vsechna slova podpory a pochopeni :-)
Jinak ja jsem zavadela jedno embryjko - vic nam uz nezbylo, tak treba to bude zrovna ono :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
12.4.11 10:33

Markét, tvůj sněhuláček bude určitě silný a bude se mu u tebe líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
12.4.11 10:36

a Viki tvoje embryjko jakbysmet - je to taky určitě držák. Držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.4.11 10:38

moc diky :-) a abych taky nezapomela - Market i Petka - urcite to klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.4.11 10:42

Petruš - určitě budou embryjka silná,.Oni většinou zamražují kvalitní embryjka.Určitě se zadaří.
Moc Vám držím palce.

Viki - kdy ty máš testovat?To čekání je strašně, vid?? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
12.4.11 10:45

holky, moje produktivita práce je dnes teda hrozná :roll: , jdu vydělávat korunky, aby bylo na IVF. Krásný dne a :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.4.11 10:47

Petruš - no to mi povídej.Já pořádně ještě nic neudělala.Dnes mi to nějak nejde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.4.11 10:47

No mela bych spravne po 12 dnech, doktor rikal, ze pry po 10 dnech test pozitivni byt muze po 12 musi…ale stejne mi pak dodal, ze je to orientacni, ze dulezite jsou z krve - vychazi to na 10 dne streda 20.4. a 12 den v patek 22.4., nicmene kolem uterka vychazi termin MS…to me v podstate skolilo skoro pokazde…
radsi si ani dom test nekupuju… :-) znam se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.4.11 10:48

no taky pujdu tvorit hodnoty, moc diky a zatim pa :pankac: a at se dari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.4.11 11:08

Viki - to je ještě strašně dlouhá doba, viď? Já při prvním pokusu cítila hned, že se nezadařilo, prostě jsem to nějak vnitřně cítila a hlavně jsem měla brzo menstruační bolesti :cry: Při prvním KET jsem testla 9.den a byl pozitivní, měla jsem horznou radost a byla jsem štastná, ale čárka každým dnem slábla :cry: Takže už vím, že dřív jak 12.den testovat nebudu.nestojí to za to.
tak at Ti to rychle utíká a těším se zase na další //. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
12.4.11 13:43

ahoj holky :mavam: Viky vůbec nereš testíky nenervuj se vím není to jednoduché, ale uvidíš člověk musí doufam, že to vyjde a pak budeš mít radost moc Ti to přeji :hug: :hug: a to máš holčičku či kluka a kolik roků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
12.4.11 13:44

Market Tobě taky držím pěstičky :hug: , aby se Tvůj sněhuláček u Tebe zabydlel teď se v klidu na to připravuj a mezi čase písni ať přijdeš na jiné myšlenky a zdravím Péťu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.4.11 14:06

Jani - moc děkuju.Pétovi pozdrav vyřídím, děkuju :kytka: Já jsem tu dnes celý den, ale nikde nikdo :nevim: Holky, nepřehánějte to s tou prací :pocitac: To víš, že sem budu chodit.To určitě.
S kým jiným bych si mohla popovídat o mimískách než s Vámi? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.4.11 14:19

Tak já to pro dnešek pomalu balím a mažu do školky.Zítra jsem tu jako na koni.Mějte holky kránsé odpoledne a zítra se budu těšit na písanou :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
13.4.11 07:47

Dobré ráno!!!

Kdepak jste všichni?
Petruš - tak jak se těšíšč na nedeli? ty se máš, že už to máš za chviličku.Já si ještě musím počkat :-(

Já jdu dnes v 9.45 k té doktorce, u které jsem byla před třemi týdny, že bych chtěla od ní pomoct s miminkem.A ta mě poslala na tu laparku a tak mě vystrašila, že jsme se rozhodli pro ten KET.laparku jsem zrušila už se sestrou po telefonu, abych neblokovala místo někomu jinému ( to ale neyblo kvůli KETU, ale jsme v té době na horách s partou lidí), a dnes ji to jdu oznámit osobně, což mi přijde jako slušnost a domluvit se, že pokud by KET nevyšel, že ráda její služby využiju.Ale laparky se budu snažit zbavit.Já se jí prostě bojím.jako každíé jiné narkozy.
Krásný den všem.I když studený a deštivý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital