Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
,
Markét-děkujeme
.
Jani-jéé,dvojčátka
. Já bych se pokusila o zvládnutí situace,když bude vše v pohodě,čeká nás to samé…A klukovi nejsou ještě 3 roky,až v červnu,vám bude dcera už pomáhat. Při redukci je riziko,že bys mohla přijít o obě,to bych neriskla. Nevím kolik procent,ale mám pocit,že docela velké
. A buď ráda,že ti je fajn
.
My tam byli už před druhou a hned nás vzali,po nás tam už nikdo nečekal…taky jsem koukala
.
Jedeme tam 26.4. ještě na jeden UZ.
Dinulko moc Tě zdravím
Vy budete mít taky pěkný záhul moc se bojím, abych vše zvládná, měli jsme radost, ale zároveď strašný obavi co dál. jinak při redukci asi 10% neúspěchy fakt jsem nevěřila, že tam budou dvě akorát mě zarážel ten hlad a jinak budeš jezdit do Prahy? a včera jsi tam byla s manželem?
Dinul my taky jedem 26.4, ale můžeme tam zůstat a potom mě doporučila u nás v Hradci perfektní doktorku až příště přijedem, že nás k ní přepošle.
byli jsme tam oba,ale manžel čekal venku. Já pak budu chodit k mojí doktorce,to dojíždění je děsný
.
Jani - tady asi neporadí žádná z nás
To musíte hlavně Vy s manželem.Tady ti spíš napíšeme , co bychom v tvém případě dělaly my, holky tady na diskuzi.
Já, pokud by bylo vše v pořádku, bych si určitě dvě nechala.I přesto, že máme 4- letou holčičku.Už tenkrát jsem si dvojčítka přála.Obávám se, že v mém případě mi doporučili taky redukci, nadváha a císařský řez za sebou.Ale pokud by zdravotně bylo vše ok, určitě bych si je nechala a redukci nepodstupovala.Bála bych se, že bych si to jednou vyčítala.Vím, že máte s manželem obavy, jak to zvládnete.Musíte opravdu hlavně vy dva, sednout si a popovídat.A at už se rozhodnete jakkoli, bude to Vaše rozhodnutí a nikdo Vás za to nebude soudit.
Jani - držím všechny palce, at je to rozhodnutí co nejjednodušší…( i když v tomto případě to asi nejde
)Drž se!
Příspěvek upraven 12.04.11 v 08:01
my taky pak budem pokračovat u nás, ale ještě pro jistotu pojedem doktorka říkala že u dvojčátek se chodí každých 14 dní a potom každý týden chci vidět mého gynekologa jak by se mu to líbílo , proto ho změním kdu k němu pátek tak jsem zvědavá jak se na mě bude tvářit.
Zdravim vsechny holky a drzim pesti vsem ![]()
Jani - strasne mooooooc gratuluji, chapu Tve obavy, ale dle toho co o sobe pises, sekani travy, kolo, apod., jsi zenska k pohledani a myslim, ze mas/mate velke predpoklady to zvladnout na vybornou
![]()
Jinak se pripojuji k Market - pekne to vystihla, take bych Te nerada ovlivnovala, ale podporim rada, tak jak to jen pujde ![]()
ahoj Market moc Ti děkuji
je to hrozně těžké, když jsme viděli
a doktorka pak nám dala tuto variantu, nejhorší je když jsme to probírali s rodiči jak s mými tak s partnerovými tak říkali, že by tomu neublížili jak to má srdíčko a chce žít a je to v pořádku nedokázali to , že se to musí nějak zvládnou ale jak píšeš Ty rozhodnutí je na nás, ale jsem moc ráda že je tato diskuse a můžeme si popovídat jinak bych asi scvokla . Ještě včera jsem nám cestou z Prahy stala nepříjemná věc vybourali jsme se já vlítla pod palubku nebyly jsme připoutaný srna do nás napalíla a na místě byla mrtvá to taky asi budu dlouho vidět a máme nové auto naštěstí jen celý bok protože kdyby do prostřed tak výlítnou erbeky a jsme rozdrcený v té rychlosti.takže se nám dařilo
ahoj Viky ani jsem si nevšimla, že si k nám přibyla tak to napravím a moc tě tu vítám
![]()
teda Jani, to musel byt vazne hrozny, vim ze je to otrepana fraze, ale jeste ze se Vam nic nestalo. Drz se.
Děkuuji moc za privitani, samo i ostatnim holcinam, jsem tu teprve od vcerejska za ucelem - alespon se vykecat, vzdyt to vsechny znate ![]()
Viky to byl mžik jen jsem jako spolujezdec stihla říci bacha a tím přibrdil jeli jsme asi 80, ale ten srnec splinul s tím křovím a už to bylo. ale chudák na místě mrtvý naštěstí kamarád co jel okolo byl myslivec tak ho střelil, aby se netrápil, ale teď opravit auto říkám včera se dařilo to se stalo těsně před barákem
Viky teď jsem trošku mimo teď se pokoušíte o IVF či čekáš na výsledky, abych byla v obraze. ![]()
Naprosto chapu, mela jsem jednou podobny zazitek na dalnici, nastesti to dopadlo dobre, co se tyka zdravi, ale i tak byla tenkrat tusim tri auta v sobe…jsou to fakt blbe nahody.
Jinak ja jsem 2 den po KET (xty pokus) prave uz pri transferu me docela zarazilo, ze to bylo bolestive a doktor rikal ze je tam mirne spineni (omlouvam se za ten popis), no jenze bricho vcera porad dosti bolelo a i ty dalsi projevy nejak nechtely ustoupit, volala jsem do CARu s tim, ze mi zvedli leky a misto zavadeni je mam polykat. Je fakt ze to bricho se zmirnilo, ale jsem jak prastena pohlave a i to druhe se snad nejak zklidnilo…neni mi ale moc dobre. Jako pokusu mam za sebou fakt dost, ale takovy prubeh jsem jeste nemela, samo clovek hned chyta paniku, ze to jde zase do haje…