Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kristy byla jsem sanusu a děs vytáhli akorát prachy. Měla jsem IVF první u nich a nepodařilo se pak z nás vytahli peníze za zamražení a rozmražení a stymulaci a nic pak jsme se objednali do Pronatal Praha ty zamražený trasferovali ze sanusu do Prahy a říkali, že co jsem měli zamražený nebylo k životu embrio bylo mrtvé nevyvíjelo se takže si na nás namastili kapsu vytáhli za zamrežení a rozmražení a přitom věděli, že se embrijo nevyvivíjí a další v Sanusu když jsem ležela a čekala na odběr vajíčka a na narkozu tak nechutně se setry bavili na náš účet, měli akorát z nás dobrý den, takže sanus nejen odemně ale i od jiných jen špatné zkušenosti. Jak píše sluníčko Arleta je dobrá, tam jezdila kamarádka potom Praha Pronatal. úplně jiný přístup k pacientovi.
Sluníčko dneska je to úplně normální, že si hned najdou náhradu ať si jejich zaměstnanec já pracovala ve fakultce v HK a otěhotněla jsem měla jsem neschopenku a propustili mě v době neschopnosti a to je státní podnik.
To je děs, to je přece nezákonný. V neschopnosti a v těhu se propouštět nesmí. ![]()
A ten příběh s embryi je taky šílený.
Fakt Sluni to je děs
nevím to ještě nás rozvítilo, že zkusíme na jinou kliniku i za cenu, že máme zamrazený 2 embrija a když v Praze řekli, že to není problém, že to mohou transferovat a že za to nic nechtějí za transfer tak jsme říkali paradá máme dva mrazáčky to se nám povede.a pak když se na ty embrija podívali tak úplně žasli jaký mají přístup. tak jsme měli 2IVF v Praze a 8 zbylých embrijí a museli je vyhodit nepřežili by a 3 IVF se podařilo a máme v Praze 5 mrazáčků.
Jo a ta svatba tak my ji plánujeme na červen, protože jsem řekla příteli, že je ostuda že máme 5 letou holčičku a miminko či miminka na cestě a nejsme svoji tak už jsem ho donutila
má se na co těšit ![]()
janina2222 píše:
Sluníčko dneska je to úplně normální, že si hned najdou náhradu ať si jejich zaměstnanec já pracovala ve fakultce v HK a otěhotněla jsem měla jsem neschopenku a propustili mě v době neschopnosti a to je státní podnik.
No to je strašný. Dnes je prostě děsná doba.
janina2222 píše:
Fakt Sluni to je děsnevím to ještě nás rozvítilo, že zkusíme na jinou kliniku i za cenu, že máme zamrazený 2 embrija a když v Praze řekli, že to není problém, že to mohou transferovat a že za to nic nechtějí za transfer tak jsme říkali paradá máme dva mrazáčky to se nám povede.a pak když se na ty embrija podívali tak úplně žasli jaký mají přístup. tak jsme měli 2IVF v Praze a 8 zbylých embrijí a museli je vyhodit nepřežili by a 3 IVF se podařilo a máme v Praze 5 mrazáčků.
No to je děs. Jednou to ještě zkusím v Sanusu. Jinak kdybych teda chtěla zlusit třeba Kostelec tak mi zbylá zamražená embria doručí k nim a provedou mi další KET jinde ?? Hm budu o tom přemýšlet.
Jani, já taky musela tlačit. Podstupovat tohle všechno, chtít děti a nebít svoji. V prosinci jsem zamluvila termín a máme to 3.6. Vyšlo to parádně. Bříško nebude ještě tak velké a nevolnosti by měly být pryč.
ahoj holky, jste kočičky, dnes ráno jsem jukla na net a moc díky za odpovědi. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo se hned po ET chystá na KET. Mám teď po ET MS s extrémně silným krvácením, tak to snad KET nebude vadit. Měly jste to taky někdo tak? Dinulce
Uvidíš, dopadne to.
Jinak se asi opakuji, ale jsem moc ráda, že jsem Vás našla. Kromě manžy nemám nikoho, s kým se o tom můžu bavit.
přesně Sluni podstupovat všechny tyhle z prominutím sračky do těla, a pak ani svatba to mě naštvalo tak po ultrazvuku v pondělí dojedu zamluvit termín na 17. června chcem se vzít jen rodiče a svědkové a pak druhý den opíkání kýty mám to pěkně promyšlené
a malá půjde za rok do školy tak to chci už kvůli ní.
ahoj Peťi
tak to jsme stejně, tady jsou supr holky a dá se bavit naprosto ovšem
Jani, prostě si to v červnu užijeme. My to máme v Častolovicích.
Já se o IVF bavím i s kamarádkami, ale těhu byli přirozeně, takže zkušenosti nemají a lepší je to tady na emiminu.
Peti, silnější MS je normální. Tělo bylo nastimulované, sliznice hodně narostlá.
Sluni to bude mít nádherný v zámku
hlavně aby Vám vyšlo počasí užasný my to chceme na radnici Hořicích a nebo přemyšlím o kapličce na Hradku či v kostele, ale spíše ta radnice. Jinak Peti taky jsem silně krvácela dá se říci týden jinak vždy 3 dni. ale po IVF to byla síla.
Petruš - tady můžeš probrat cokoli.Hlavně je tu fajn, každý Ti rozumí a ty rozumíš jim, nebo´t prožíváš to samé.
Holky, já ted mluvila s tchýní, volala…no nejdřív jsem toi nechtěla vzít, ptala, se zda mám šefa, měla jsem raději říct, že jo
No tak se hned vykecávala a začala zase s tím, že se na to s Pétou moc upínáme a moc na to myslíme
tak jsem ji řekla, at mi tohle v životě už neříká, že vůbec neví, jaké to je
No naštvala mě a asi se i možná trochu urazila, ale mně už tyhle řeči nebaví.
Nevím, jak Vy, ale mně to prostě nejde : " NEMYSLET NA TO", že chci miminko,že jsem nerovzní z Ketu, až mi vloží embryjko, budu myslet jen na něj aby to vyšlo a věřit.Holky, ještě jednou mi někdo řekne: „nemysli na to“, tak už snad
![]()
Market, nemyslet na to nejde. A čím je to blíž, tím je to horší.
Jani, v Nechanicích jsem byla na kamarádky svatbě. Ale na zamluvení takových míst je již asi pozdě. Ale zkusit to můžete.