Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky, tak jsem začala dnes krvácet, nic jiného jsem vlastně ani nečekala, když test byl sněhobílý. ale jak říká dinulka, je třeba se vrhnout do dalšího snažení. půjdem do těch posledních mrazáčků.
a soft, budu i tobě držet palce a budu doufat, že se zase sejdem v nějaké diskusi, kde už budem mít taky //.
![]()
takže všem přeji jen a jen štěstí a už žádné trable
![]()
Ahoj holky:),pisu zase z mobila,tak se omlouvam za chyby,snažím se ležet… Špiněni nepřestávalo,tak jsem volala k nám na gyndu,sestřička mi řekla,at radeji dorazime. Doktorka mi delala ultrazvuk,tak nevim,jestli mam byt šťastná,nebo mit jeste větší strach:(. Videla tam 2 plodova vejce,zatim bez srdicek,ale nad nimi hematom,nebo sraženinu,velkou asi 6 milimetrů,rikala,ze muze jeste dojít k odloučení… Dala mi k tomu jeste Ascorutin,mam byt v klidu,ale rikala,ze hospitalizace neni nutná,ze to stejne neovlivním. Co si o tom myslíte? Bojim bojim:(!
Dinul, na
je brzy. Jůůů, že by dvojčátka. Hematom nemusí být vždy problém. Hlavně ale buď v klidu a lež. Znám z diskuze holčinu, co měla velký hematom, často a dost krvácela, dvakrát ležela v nemocnici a teď má měsíční miminko. Určitě to bude dobrý.
Dinulko neboj,já měla to samé ,bylo to krušné ,ale dobře to dopadlo.Ale hlavně mi říkal jak lékař v nemocnici ,tak i potom můj obvodní a v centru ,že je to hodně bžné ty sraženiný a že se rozpustí ,mě se teedy tenkrát utrhla,ale dobře to dopadlo
.Já tam tedy musela ležet a chtěli mě tam nechat ležet pokaždé ,ty první 2.měsíce jsme tam totiž běhala stále
.Uvidíš bude to dobré a blahopřeji k dvojčátkům ![]()
Igule,moc mě to mrzí,držela jsme palečky.Mám tě v přátelích ,tak si pak písneme. ![]()
Holky moc diky za podporu,zitra pisnu jak jsme na tom,věřím,ze mate pravdu:). Ono je to těžký byt v klidu,kdyz tu mam tříletého lotra,ale budu se snažit co nejvíc!paa a dobrou;).
Igule - je mi to moc líto.Držím moc pelčky do dalšího boje a at se konečně objeví ty vytoužené //-
Dinulka - neboj se, bude to dobré.Opatruj se!Moc držím palce.
A všem krásný den, dnes snad bez deště. ![]()
Ahoj holky
,tak pořád nevím,krvácení ustalo,ale dnes ráno jsem měla na toaleťáku asi centimetrový hnědý hlen…
. Tak nevím,jestli to mohlo být jedno mimčo,nebo obě…ale zase si říkám,že to bych snad víc krvácela
.
No uvidíme,syn trď odešel do školky,tak jdu spinkat
.
Všem krásný den!!!!!!!!!
Dinul, hnědá nevadí, to byla určitě ještě nějaká stará krev, co tam zůstala. Bude to dobrý, uvidíš. ![]()
Dinulko - hezky se vyspinkej a neboj, vše bude dobré.Opdočívej!papa ![]()
ahoj holky
Dinulko vím je těžké říkat odpočívej když máš tříletýho prcka, ale aspoň se snaž mezi čase
držím palečky ať je vše ok. Takže dvojčátka? jestli ano tak to budete mít rachot doma
naštěstí, že moji holčičce je 5 a starostlivá a dá se říci, že už dost samostatná. včera jsem poprvé zvracela takže jak jsem si libovala, že mě je dobře, a že to nebudu mít jako první těhotenství, že jsem zvracela 3 měsíce tak nevím tak malá mě namočila hadr dala na hlavu, že mám odpočívat fakt je užasná. jo a k tomu krvácení, segra při 3 těhotenství, měla taky problémy. každou chvíli špinila či krvácela měla hematon a mimčo pak donosila a měla holčička 4 kila. takže Dinulko všechno bude ok.
No Jani, jak jsme si nejdřív stěžovaly, že nemáme příznaky. Ještě budeme za to rády. Mně je od včera trochu divně, ale dnes už je mi dost na
Fuj.
ahoj holky, hodně mi pomáhá čtení vaších diskuzí a tak jsem si dovolila se přidat. Při laparo bylo zjištěno, že mám neprůchodné vejcovody. Jsem čerstvě po ET - neúspěšně a 17.4. jdu na KET. Chtěla jsem se Vás zeptat, jestli jste někdo z Vás šel hned po ET na KET a zda jste na KET stimulovaly (od prvního dne MS beru orálně Progynova). Díky moc a moc Vás zdravím.